Durazzo Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 https://minecraftarchtitect.wixsite.com/marinshipyards
Themis Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 θα μπορουσε καποιος να μου στειλει ενα ζιπ με ελληνικα πλοια διοτι εψαχνα το milos shipyards αλλα μαλλον εχουν κλεισει
Themis Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου στειλει τα πλοια των naxos shipyards? Ευχαριστω!
Alexander Vassiliadis Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από την ομάδα θα μπορούσε να με βοηθήσει: ψάχνω για το vehicle simulator το παλιό ΑΡΙΆΔΝΗ των Μινωικών που κάποια στιγμή υπήρχε. Αν κάποιος το έχει και επιθυμεί να μου το στείλει θα ήταν πολύ μεγάλη χαρά!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς
HIGHSPEED 6 Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Υπάρχει το hs4 σε μοντέλο για το vehicle simulator , γνωρίζει κάποιος ;;
ΟΡΕΣΤΗΣ Σ Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 On 10/30/2014 at 7:04 PM, CptCostas said: Καλησπερα σ ολους Ξεκινησα λοιπον την κατασκευη των χειριστηριων και την τελειωσα, ειναι αρκετα καλη αν και ειναι ver1 , δουλευει κανονικα και δινει αλλο αερα στο vehicle simulator. Ανεβαζω μερικες φωτο μηπως και μπορω να βοηθησω αν θελει κανενας να φτιαξει χειριστηρια, φυσικα λεπτομεριες σε pm Καλα ταξιδια Και το τελικο αποτελεσμα Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει κάποιος περαιτέρω με την κονσόλα ( πώς θα συνδέσω τα καλώδια για να παίζει στον υπολογιστή ) ;
Alexander Vassiliadis Posted May 12, 2024 Posted May 12, 2024 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, μπορεί κάποιος μήπως να με βοηθήσει; Ψάχνω το παλιό Αριάδνη των Μινωικών και το ΝΑΙΑΣΙΙ/ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΒΕΡΓΊΝΑ του Αγαπιτού. θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει βοήθεια. ευχαριστώ πολύ!
Recommended Posts