NHSOS XIOS Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 (edited) Λιμανι Πειραια λοιπον!Μεσα στο rar θα βρειτε,τον φακελο του πλοιου,οπου θα τον βαλετε μεσα στον φακελο boats του παιχνιδιου.Τα αλλα 2 αρχεια,θα τα βαλετε μεσα στον φακελο Aegean_Sea που θα βρειτε στο scenery.Οταν σας ζητησει 'το ταδε αρχειο να αντικατασταθει' πατηστε ναι!Ελπιζω να τα καταφερετε...Α,και φυσικα μιλαμε για το VS7..,δεν γνωριζω αν δουλευουν σε αλλη εκδοση pireaus.rar Edited July 6, 2012 by proud_ionian
NHSOS XIOS Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Καταρχην,οπως γραφω παραπανω,πρεπει να εχεις την εκδοση 7.Αν ναι,τοτε εαν ακολουθησεις τις οδηγιες που δινω,99,99999% θα δεις το λιμανι κανονικα.Προσοχη,το λιμανι στο map δεν φαινεται αμεσως(αν κοιτας ετσι και νομιζεις πως δεν υπαρχει),πρεπει πρωτα να φτασεις πολυ κοντα με το πλοιο κ μετα θα σου φανει κανονικα στον χαρτη κανοντας ζουμ. Τωρα αν και αλλοι φιλοι αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα,ας ενημερωσουν,ωστε να δω μηπως εχω παραλειψει εγω κατι.
KARAVI Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Μετα απο λάθος μου διέγραψα το λιμάνι του Πειραιά το κατεβάζω απο το site απο την χορηγία του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ αλλά δεν ¨μπαίνει¨" τη λάθος μπορεί να κάνω.Επίσης έχω βάλει και τα aegean απο τον xristos και εμφανίζονται κανονικά.Ας με βοηθήσει κάποιος φίλος γιατι παιχνίδι χωρίς Πειραιά δεν γίνεται.
NHSOS XIOS Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να διαγραψεις τελειως το scenery Aegean απ το παιχνιδι,να πας να το κανεις download απ το επισημο site του VS και μετα να προσθεσεις παλι οποια λιμανια θες.
NHSOS XIOS Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 (edited) Επειδη το SUPERSPEED ηταν το πρωτο μοντελο που ανεβασα στο φορουμ,οσο να εχει στερειται αρκετων λεπτομερειων λογω της (τοτε)μικρης μου εμπειριας με το vs και το sketchup.Το 'ξεσκισα' λοιπον το μοντελακι και μπορω να πω πως ειναι το καλυτερο που εχω σχεδιασει μεχρι στιγμηςΜαζι γεννηθηκε και το αδερφο του ωστε να κανουν ενα αχτυπητο διδυμο...Πραγματικες καραβαρες και τα δυο!Οποιος τα κατεβασει θα καταλαβει την διαφορα [hide]SUPERSPEED_1_2.rar[/hide] Edited September 24, 2008 by NHSOS XIOS change pic
KARAVI Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 NISSOS XIOS η δουλειά σου είναι καταπληκτική.Το έχω δηλώση οτι είμαι fan της "ναυπηγικής " σου.Θα ήθελα να σε παρακαλέσω έαν είναι εφικτό να στολίσεις την γέφυρα με χειρηστήρια που θα δίνουν την δυνατότητα χειρισμών .Και βέβαια θα δώσουν μια ακόμη πιο ρεαλιστική εικόνα του "καπετάνιου".Εκ των προτέρων σε ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την δουλέιά σου.
phil2 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Excuse me to post in English in this forum - unfortunately, I am not able to write and read your language. All I want to do is to say "Thank you!" for bringing these two vessels to VS - they are a great addition, and I use them a lot. They behave very realistcally, and the exterior model is very nicely done. Perhaps you want to consider Color Magic or Color Fantasy as a next project ? However, thanks again for the very good job you did! Phil
NHSOS XIOS Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Thank you very much my friend for your good words!I like too mutch the two SUPERSPEED and they are the first models i designed really well. About MAGIC & FANTASY,i am sorry but they are not in my plans to design:o Next days i ll do an update in SUPERFAST FERRIES so i hope to enjoy them.
scandoffy Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 The Color Fantasy you can find here for VS http://vslib.maxxflow.com/browse.php?user=623 Btw thanks for a great Superspeed keep up the good work
Captain_Panos_Sidirokastr Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 μπραβο παιδια εγω νεος ειμαι εδω!αν μπορειτε φτιαξτε και τον αδαμαντιο και ας μ πει καποιος πωσ κατεβαζουμε τ προγραμμα γ ν φτιαχνουμε 3D πλοια!ευχαριστω!
basiarakos Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 (edited) to limani toy peiraia den mporv na to katebasw.as me bohthisei kapoios. Edited August 30, 2009 by polmyt
NHSOS XIOS Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 (edited) Που εχεις προβλημα??? Edited August 30, 2009 by polmyt
samos_island Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Πολύ ωραίο πλοίο. Πόσα μίλια πιάνει αυτό το πλοίο ? Ευχαριστώ.
NHSOS XIOS Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Οσα βλεπεις και στο παιχνδι,καπου στα 30 δηλαδη.Η υπηρεσιακη του ειναι 25-26 ενω στα trials ειχε χτυπησει 31 νομιζω.
samos_island Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ναι πράγματι μόλις το δοκίμασα. Πιάνει ταχύτητες σαν το Nhsos Mykonos π.χ. Thanks
Recommended Posts