Φάνης Σέμπρος Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 (edited) από σχεδίαση απλά "δεν παίζεται" ! ! Edited March 30, 2009 by polmyt
Harry Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 (edited) Το πρωτο που θα δοκιμασω στο VS. Μπραβο! Edited March 30, 2009 by polmyt
maniac Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 καλά τι να πούμε πολάρις σιρέν ΤΕΛΕΙΑ :D αλλά νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά στην update έκδοση
Apollon Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Θερμά συγχαρητήρια για όλες τις προσπάθειες και ένα ειλικρινέστατο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είναι η καλύτερη διαδικτυακή κίνηση που έχω συναντήσει στην ως τώρα ψηφιακή ζωή μου, να' στε καλά παιδιά...!
Nick the Greek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Δεν εχω τη διαθεση αλλα ουτε και το χρονο να ασχοληθω με το VS. Θα ημουν αδικος ομως αν δεν σας συγχαρω για το μερακι και την υπομονη σας. Ορισμενα απο τα δημιουργηματα σας ειναι πραγματικα εξαιρετικα. Καλα ταξιδια να εχετε
Neptune Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Και γω τωρα τελευταια δεν ασχολουμαι πολυ με το αθλημα λογω χρονου αλλα χαιρομαι που βλεπω οτι υπαρχουν μοντελα που αξιζουν πραγματικα να ασχοληθεις μαζι τους και να πεις μια καλη κουβεντα για το δημιουργο τους Συγχαρητηρια παιδια και για τις κατασκευες αλλα και επειδη τα μοιραζεστε μαζι μας.
kapetan mitsos Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 mpravo poli kali douleia....alla exw mia aporia pws mporw k ww na to kanw auto me to virtual sailir pou mporw na to vrw full version????????????????????euxaristo
nikos547 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Επιτελους(για ολους εσας που τα ζητατε),τα 2 ΝΗΣΟΣ στην κυκλοφορια...Φυσικα με τα σαλονια τους για να μπορειτε να κανετε βολτες και να μην καθεστε ολο γεφυρα.Οπως εχω ξαναπει,οπου βαλετε screenshot απο τα πλοια,θα λετε απο που τα κατεβασατε.hidden content may not be quoted hidden content may not be quoted οπως παντα τελειος ο NHSOS XIOS σε ευχαριτουμε φιλε να εισαι καλα...
captainstathis18 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Τελεια τα Νισσος.Παρα πολυ καλη δουλεια. Γεια στα χερια σου NISSOSCHIOS. Eυχαριστω πολυ που εδωσες την δυνατοτητα να "ταξιδεψουμε" και εμεις με αυτα.
Express Pegasus Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) Yπεροχα !!!! Να εισαι καλα NISOS XIOS Edited October 5, 2009 by proud_ionian quote
Captain_Panos_Sidirokastr Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Παιδια ποσα scenery μ ελληνικα λιμανια υπαρχουν?
koukou Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Παρακολουθώντας την εξέλιξη που έχει η σχεδίαση virtual boat θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου στα παιδιά ναυπηγούς ,για την τεράστια προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνουν στην δημιουργία πλοίων που στολίζουν τις Ελληνικές θάλασσες!!!
Earl Granville Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Για τους βαριά ασθενής του παιχνιδιού υπάρχει αντιβίωση!!!!! Η τιμή είναι λιγό αλμυρή αλλά είπαμε απευθύνεται σε συνασθενής τελευταίου σταδιου
MinuteMan Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Η αλήθεια ειναι πως ολα τα μοντελακια σας με εχουν κανει παρεα πολλά βραδια στη καμπίνα μετα απο δουλεια! Σε κανουν να ξεχνας οτι εισαι τελειως μονος αναμεσα σε φιλιππινια ή ρωσους.. Μπραβο σας παιδια καλη δουλεια και καλη συνεχεια!
michaelsyros30 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 συγχαριτήρια για όλα τα μοντέλα που έχεις φτιάξει,είναι απλά τέλεια,συνέχισε έτσι! :D
CaptainKK Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Καλησπέρα. Μήπως θα έπρεπε οι admins να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στα links που δεν δουλεύουν; Είναι κρίμα μόνο ενα στα 5 να λειτουργεί...
Global_Creta Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Τα λίγκ του σάιτ λειτουργούν κανονικά. Αυτά τα οποία αναρτούν οι uploaders ξεχωριστά μέσω άλλων ιστοτόπων που τα παρέχουν, έχουν σίγουρα κάποιο χρονικό όριο. Αν είναι πολύ παλιά είναι πιθανό να μη δουλεύουν πλέον.
Recommended Posts