tilegrfos Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ευχαριστούμε πολύ! Τα πλοία σου είναι τα καλύτερα που υπάρχουν!
parios Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
NHSOS XIOS Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 NISSOS XIOS η δουλειά σου είναι καταπληκτική.Το έχω δηλώση οτι είμαι fan της "ναυπηγικής " σου.Θα ήθελα να σε παρακαλέσω έαν είναι εφικτό να στολίσεις την γέφυρα με χειρηστήρια που θα δίνουν την δυνατότητα χειρισμών .Και βέβαια θα δώσουν μια ακόμη πιο ρεαλιστική εικόνα του "καπετάνιου".Εκ των προτέρων σε ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την δουλέιά σου. Καταρχην ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια Φιλε plori δυστυχως δεν ασχολουμαι με το στολισμα της γεφυρας Μου φαινεται αρκετα περιπλοκο και προς το παρον δεν εχω ορεξη να το προσπαθησω.Μου αρκει μια γεφυρα και το panel του game για να κανω τις διαφορες μανουβρες!
KARAVI Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Καταρχην ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια Φιλε plori δυστυχως δεν ασχολουμαι με το στολισμα της γεφυρας Μου φαινεται αρκετα περιπλοκο και προς το παρον δεν εχω ορεξη να το προσπαθησω.Μου αρκει μια γεφυρα και το panel του game για να κανω τις διαφορες μανουβρες! Δεν πειράζει ,΄κάποια στιγμή που θα έχεις την ανάλογη "όρεξη" θα το κάνεις όπως λές,αλλά και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την υπάρχουσα ορεξή σου που κατάφέρνεις αυτά τα αριστουργήματα.Και με την ευκαιρία αυτή στο "καρνάγιο" τι υπάρχει;
tegea Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 NHSOS XIOS καταπληκτική δουλειά και εξαίρετο το panel από τη γέφυρα
NHSOS XIOS Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Και με την ευκαιρία αυτή στο "καρνάγιο" τι υπάρχει; Ε οχι και καρναγιο...ολοκληρα ναυπηγεια διαθετει το καταστημα Τωρα βρισκονται τα CHAMPION/SPIRIT για μετασκευη ωστε να ακολουθησει το βελτιωμενο update τους.Και ενα shot απ την καινουργια τους γεφυρα. NHSOS XIOS καταπληκτική δουλειά και εξαίρετο το panel από τη γέφυρα Panel?? Εννοεις την γεφυρα των SuperSpeed φανταζομαι
tegea Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Panel?? Εννοεις την γεφυρα των SuperSpeed φανταζομαι Ωωω λάθος διατύπωση. Εννοούσα το καλό οπτικό πεδίο που έχουμε από τη γέφυρα. Μου αρέσουν τα μοντέλα που μπορώ από τη γέφυρα να βλέπω και τη πλώρη.
KARAVI Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω τον φιλο NISSOS XIOSεαν είναι εφικτό οταν είσαι μέσα στην γέφυρα και το οπτικό πεδίο σου είναι μπροστά να ακούγεται ο ήχος (μηχανών - κόρνα ).Ενώ τώρα μόλις γυρίσει πρός τα πλάγια ακούς τους ήχους.Ελπίζω να μην κουράζω.....
kapas Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Εδώ όλο το Ιόνιο, από τον Ν.ΧΙΟΣ. ευχαριστω πολυ;)
Φάνης Σέμπρος Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ας πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που εκτός από τον πολύτιμο χρόνο σας, καταθέτετε και την ψυχή σας, για να μπορούμε όλοι εμείς να αρμενίζουμε ..
Φάνης Σέμπρος Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 κι αν μου επιτρέπετε μια απάντηση στον χρήστη "KARAVI" (μιας και δεν παίρνει πμ) σχετικά με το: " Ερωτώ....... -------------------------------------------------------------------------------- Θα ήθελα να ρωτήσω τον φιλο NISSOS XIOSεαν είναι εφικτό οταν είσαι μέσα στην γέφυρα και το οπτικό πεδίο σου είναι μπροστά να ακούγεται ο ήχος (μηχανών - κόρνα ).Ενώ τώρα μόλις γυρίσει πρός τα πλάγια ακούς τους ήχους.Ελπίζω να μην κουράζω..... " εγώ χρησιμοποιώ τον Η/Υ του αδερφού μου, που έχει συνδεδεμένα 2 ζευγάρια ηχεία. Όταν έχω ανοιχτά μόνο τα μπροστά, ακούγεται όπως ακριβώς το λες. Όταν όμως ανοίξω και τα 2, τότε ακούγονται κανονικά οι μηχανές , κόρνα κλπ.
KARAVI Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Φίλε NISSOS XIOS ανήκω και ελπίζω να το έχεις καταλάβει στο fun club της δουλεία σου.Τι άλλο να αναφέρω.. σε ευχαριστώ για την ατέλειωτες ώρες που περνάς φτιάχνοντας αυτά τα αριστουργήματα και τα έχουμε και εμείς και αρμενίζουμε στο Αιγαίο.Σε παρακαλώ έαν μου το επιτρέπεις θα ήθελα έαν έχεις χρόνο και μπορείς να φτίαξεις κάποιο καράβι των Δυτικών Κυκλάδων και να γίνουν λίγο περισσότερο αληθοφανή τα λιμάνια, (βλεπ.λιμάνι Πειραιά).Αυτά συγνώμη έαν σου λέω πολλά .Και πάλι σε ευχαριστούμε.
dcr111 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 thank you very much NISSOS XIOS!!you made great job!
NHSOS XIOS Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Σε παρακαλώ έαν μου το επιτρέπεις θα ήθελα έαν έχεις χρόνο και μπορείς να φτίαξεις κάποιο καράβι των Δυτικών Κυκλάδων και να γίνουν λίγο περισσότερο αληθοφανή τα λιμάνια, (βλεπ.λιμάνι Πειραιά) Με 10 ευρω την ωρα σου φτιαχνω οτι θες φιλε KARAVI:D,μονο που σχεδιαζω αργα αργαΣ ευχαριστω παντως,για μια ακομη φορα,για τα καλα σου λογια. Dear dcr111 thanks again!
npfirst Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για τον νυχτερινό φωτισμό. Αποψή μου είναι, οτι είναι ρεαλιστικότερο τώρα το πλοίο. Κατάφερες να μου ξαναδώσεις ενδιαφέρων για το VS....
Recommended Posts