tegea Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τις καταπληκτικές δημιουργίες τους και που περνάμε όμορφα το ελεύθερο χρόνο μας. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δούμε και την Αριάδνη......
NHSOS XIOS Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 (edited) Ευχαριστω και εγω ολους για τα καλα σχολια!Την ΑΡΙΑΔΝΗ μπορειτε να την δειτε εδω (πατηστε και το watch in high quality)προς το παρον,καποια στιγμη θα την ανεβασω και αυτη.Προς το παρον φτιαχνω το scenery του Ιονιου ωστε να μπορουμε να ταξιδευουμε και στα δυτικα της Ελλαδας Edited May 18, 2008 by NHSOS XIOS
KARAVI Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ευχαριστω και εγω ολους για τα καλα σχολια!Την ΑΡΙΑΔΝΗ μπορειτε να την δειτε εδω (πατηστε και το watch in high quality)προς το παρον,καποια στιγμη θα την ανεβασω και αυτη.Προς το παρον φτιαχνω το scenery του Ιονιου ωστε να μπορουμε να ταξιδευουμε και στα δυτικα της Ελλαδας Συγχαρητηρια για την δουλειά σου το εχεις κανει απιστευτο και ελπιζω να ειναι και τοσο ρεαλιστικο και απο την γεφυρα αλλά θα σε παρακαλούσα και ελπίζω και άλλη φίλοι μην αργήσεις να μας το ανεβάσεις και να μπορέσουμε να το "κουμαντάρουμε" και εμείς
Aiolos Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράζονται μαζι μας τις δημιουργίες τους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα (VS) Blue Star Paros & (VS) Blue Star Naxos, το Paros εμφανίζει διπλά χειριστήρια ενώ το Naxos μονό χειριστήριο. Αυτό ισχύει σέ όλους σας ή μόνο σε μένα?
nikos547 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 FILE NAI SYMBENEI SE OLOUS MAS ... KAI AFTO GINETAI EPIDH TO PAROS DEN EXEI KATAPELTH ENW TO NAXOS EXEI KATAPELTH
Aiolos Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Οκ nikos547 σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά φυσικά και για τα bluestarakia που μας έδωσες!
Mediterranean Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Φιλε Neptune,τι σχολια να κανω για την δουλεια σου?Κατα καιρους εχω εκφραστει με τα πλεον καλυτερα λογια και αυτο θα κανω και τωρα.Εντυπωσιακοτατη και αυτη.Μακαρι να ταξιδεψω virtual και αλλα πλοια σου.Ευχαριστω πολυ.
papagiannis Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 (edited) ευχαριστω πολλη καλη δουλεια συνεχιστε ετσι.Μπορειτε να καντε εναν οδηγο πως φτιαχνουμε τα λιμανια Edited July 3, 2008 by polmyt
nikos547 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 efxaristw para poly file gt ta ploia pou exeis anebasei kai etsi to paixnidi xana apokthse ediaferon perimenoume kai alla ploia kias mhn exoun leptomeries kai pali efxaristw
NIKOSNAXOS Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΕΛΛΙΕΣ?ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΛΙΣΣΟΣ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΝΑΥΠΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
KARYSTOS Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Δεν θέλω να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά, απλώς να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράζονται με εμάς τις δημιουργίες τους. Στο topic Μοντελισμός & Πλοία (πραγματικά μοντέλα, 3D κλπ.), υπάρχουν πολλές αναφορές σε μοντέλα του virtual sailor. Μήπως θα ήταν καλύτερο να δημιουργεί ένα topic που να αναφέρεται μόνο σε αυτό?
NIKOSNAXOS Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 παιδια θελω μια βοηθεια.εχω το σκετς απ και θελω να προσπαθησω να φτιαξω κανενα βαπορι αλλα δεν ξερω πως μπαινουν οι μηχανες τα φωτα ο καπνος κτλ.οποιος ενδιαφερεται να μου πει θα ημουν υποχρεως.τουλαχιστον να κανω και εγω μια προσπαθεια μηπως,λεω μηπως καταφερω να ανεβασω κανενα καραβι.σας ευχαριστω για τον χρονο σας.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!!
NIKOSNAXOS Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 mpravo file ierapetra.seuxaristoume polu kalh douleia sunexise!!
KARAVI Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Πραγματικά κάθε φορά που γράφω στην ενότητα το πρώτο που λέω ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους"ναυπηγούς".Θα ήθελα να καταθέσω την γνώμη μου με τα χειρηστήρια στις βαρδιόλες αλλά και μέσα στην γέφυρα (express pegasus-Neptune) διότι δίνει την πραγματική αίσθηση του "καπετάνιου" .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.........
shuriken Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Απο πλευρας μου ευχαριστω κι εγω. Ηδη εχω κατεβασει ολα τα πλοια!!!!!!!! Ωραια δουλεια, εντυπωσιαστηκα ειδικα με τα πλοια της ΑΝΕΚ (ως Χανιωτης...) που παντα ηθελα να δοκιμασω στο Virtual Sailor...!!! Και ειδικα με τα Olympic Champion / Hellenic Spirit. Και φυσικα το Αριαδνη.... ελπιζω να δω και πλοια οπως τα High Speed και Νησος Μυκονος / Νησος Χιος! Για αλλη μια φορα συγχαρητηρια!!!
maniac Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 και από μένα με την σειρά μ ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ναυπηγούς ακόμα όμως δεν έχω δει ΒΕΝΤΟΥΡΗ και κάποια στιγμή πιστεύω πως θα κάνει την εμφανησή του
nikos547 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 wraios o nhsos xios mia xara o elyros... oso pas kai ginesai pio teliws synxaritiria
NHSOS XIOS Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Δεν λεω ωραια η πρωτοβουλια να μοιραζομαστε τα μοντελα μας με ολους και ακομη πιο ωραια ειναι για αυτους που δεν σχεδιαζουν και απλα κατεβαζουν ετοιμα τα πλοια απο δω... Οταν ομως χρησιμοποιειται καποιο add-on απο το shipfriends(ειτε δικο μου ειτε αλλου φιλου) σε αλλο διαδικτυακο τοπο καλο θα ηταν να μπαινει και ενα link που θα αναφερει που το βρηκα η απο που το κατεβασα... Δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω και δεν εχω σκοπο να δημιουργησω αντιπαραθεσεις.
tilegrfos Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους "ΝΑΥΠΗΓΟΥΣ"!
maniac Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 καλά απλά φοβερός να μας έκανες την τιμή να έβαζες και κανένα βεντουρόπλοιο :D
nikos547 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 efxristw para polu file neptune eisai foveros
npfirst Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Τέλειο το Μυτιλήνη. Πολλα ευχαριστώ φίλε, όπως και σε όλους τους ναυπηγούς άλλωστε.
tegea Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Πολλά ευχαριστώ στο φίλο NHSOS XIOS για το Αριάδνη και στο φίλο Neptune για το Μυτιλήνη. Καλή συνέχεια σε όλους τους δημιουργούς σε αυτή τη προσπάθεια. Άντε και εις ανώτερα
Recommended Posts