LoveBoat Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Και ξεκινούν σιγά σιγά οι αλλαγές δρομολογίων στα πλοία του ομίλου....
Petros P Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Άρα πιθανόν από εδώ και στο εξής να βλέπουμε και αλλά πλοία που δεν ταιριάζουν στον όμιλο να πάνε προς τα εκεί … βεβαια ο Ίκαρος μου κάνει too much για adria και Δυρράχιο
Nick the Greek Posted March 21, 2024 Posted March 21, 2024 Σύμφωνα με το Shipping Italy, η εταιρεία εξετάζει την επέκτασή της σε μια κανούρια γραμμή. Πιο συγκεκριμένα στο Ancona – Bar, στο Μαυροβούνιο δηλαδή. Η τελευταία σύνδεση που θυμάμαι με το Μαυροβούνιο ήταν το Bari – Bar, που έκανε η Montenegro Lines μέχρι πρίν καμιά δεκαετία ή κάτι τέτοιο. Για να δούμε αν και τι θα υλοποιηθεί.
Nick the Greek Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Θεοί αυτοί της Adria Ferries, μόλις ξεφύλλιζα τη μπροσούρα τους που βρήκα στην Ανκόνα κατά το πρόσφατο ταξίδι μου, και φυσικά στο σημείο που παρουσιάζουν το AF Claudia, χρησιμοποιείται αυτή η φωτογραφία. Τουλάχιστον έχουν γούστο .
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted May 29, 2024 Posted May 29, 2024 Αν έχω καταλάβει σωστά από την ειδησεογραφία, πρέπει να έχει μεγάλο μερίδιο στη μεταφορά φιλάθλων για το σημερινό τελικό από Αγκώνα για Δυρράχιο.
proud_ionian Posted June 24, 2024 Posted June 24, 2024 On 3/21/2024 at 6:25 PM, Nick the Greek said: Σύμφωνα με το Shipping Italy, η εταιρεία εξετάζει την επέκτασή της σε μια κανούρια γραμμή. Πιο συγκεκριμένα στο Ancona – Bar, στο Μαυροβούνιο δηλαδή. Ήδη τρέχει bannerάκι για τη... rotta nuova στα sm της Adria.
Recommended Posts