Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια Κυκλάδων

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
5 hours ago, cyclades_shipping said:

Τα θερινά δρομολογια του πάντως ήταν «άβολα»

Σύρος - Ανδρός σε 7 ώρες μιας και προσέγγιζε Πάρο και Μύκονο… 

νωριτερα

κ πιο παλια ετσι δεν ηταν,δεν τα αλλαξε ο κυρ Φωτης

Posted (edited)

@margaritis24 Επι Seajets το δρομολόγιο το 22 κ το 23 με το Caldera ήταν : Σύρος - Τηνος - Ανδρός - Κάρυστος και επιστροφή καθε Πέμπτη και Παρασκευή..

Edited by cyclades_shipping
Posted

Σωστα, εννοείται πως η Seajets δεν προσέθετε ποτέ Μύκονο ή άλλους προορισμούς στο δρομολόγιο για να μην ανταγωνίζεται τον εαυτό της και γιατί δεν έφτανε και το ωράριο για μονό πλήρωμα στο ταχύπλοο. Επι νελ όμως έχω την εντύπωση πως ήταν μέσα και η Μύκονος σε αρκετά δρομολόγια, ίσως και Πάρος. 

Posted (edited)

Σαφώς, θυμάμαι όντας επιβάτης άλλου πλοίου να συναντώ αρκετές φορές τον μικρό Κεντέρη στη Μύκονο σε ενδοκυκλαδικα.

Edited by proud_ionian
  • 3 weeks later...
Posted

Μετά την σημερινή αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών για της άγονες βλέπω ότι οι δυο ενδοκυκλαδικές γραμμές θα της αναλάβει η Sea Jets.

Posted

Με παραξενεύει το γεγονός ότι η SEAJETS κέρδισε την γραμμή του ΑΡΤΕΜΙΣ με το ΣΟΥΠΕΡΡΑΝΝΕΡ ΤΖΕΤ ενώ στην προκήρυξη αναφερόταν ότι τα συμβατικά πλοίο προηγούνται των ταχυπλόων. Εκτός και αν έκανε προσφυγή η SEAJETS  και για αυτό και την κέρδισε.

Posted

Υπήρξε προσφορά για συμβατικό; Από ποιον; Στην απόφαση που δημοσιεύτηκε δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Τώρα ξεκινά η διαδικασία ενστάσεων.

Posted (edited)

Στην απόφαση αύτη δείχνει ποιοι προκρίνονται και όχι ποιοι έκαναν προσφορά, εγώ από οσο γνωρίζω το ΑΡΤΕΜΙΣ είχε καταθέσει φάκελο για την γραμμή.

Edited by proud_ionian
Posted

Αυτή που ανέβασε ο Π100 γράφει:

5.Τις υποβληθείσες οικονομικές προσφορές των προκριθεισών συμμετοχών πλοίου κατηγορίας 3, σε δρομολογιακές γραμμές για τις οποίες δεν έχει ασκηθεί προδικαστική προσφυγή ενώπιον της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.), ως κάτωθι:

ΠΧ στην 23 φαίνονται και οι δύο προσφορές

Posted

Λάθος το έθεσα, εννοώ ποιοι προκρίνονται για να ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές, προφανώς και ο φάκες του Άρτεμις έχει κοπεί από πριν. Και στις ενδοκυκλάδικές την TZAMPO TZET αναφέρει αλλα πιο κάτω λέει ότι λόγω της απόσυρσης περνάνε οι επόμενες προσφορές.

Posted

Μου προκαλεί εντύπωση πάντως ότι και σε προηγούμενη ανάληψη της ενδοκυκλαδικής γραμμής να καταθέτει με ταχύπλοο και τελικά να την εκτελεί συμβατικό και δεν εννοώ τωρα αλλά και το χειμώνα που τα ταχύπλοα κάθονται . Απορώ …

Posted

Μια φήμη που έχει βγει είναι ότι το Άρτεμις θα περάσει στα χέρια της seajets οπότε δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να το ξαναδούμε στην γραμμή απλά με άλλο σινιαλο

Posted

Δεν θα μου έκανε εντύπωση πλέον, καθώς με την πώληση του Σκιάθος δεν έχει κανένα συμβατικό πλοίο μικρού μεγέθους, και κακα τα ψέματα με Σποραδες εκτός και Σαρωνικο με Aero & Cat το Αρτεμις μόνο άγονη θα μπορούσε να το δουλέψει. Από τη στιγμή που γίνεται και κάθε χρόνο αυτή η μάχη για την ενδοκυκλαδικη, καλύτερα το πλοίο να καταλήξει στη Seajets και να μείνει και εκεί που το αγαπάει ο κόσμος. Θυμίζει και Aqua Spirit όπως ξεκίνησε τότε η Seajets στα δρομολόγια αυτά.

Posted
On 9/5/2024 at 11:12 PM, KARAVI said:

Μου προκαλεί εντύπωση πάντως ότι και σε προηγούμενη ανάληψη της ενδοκυκλαδικής γραμμής να καταθέτει με ταχύπλοο και τελικά να την εκτελεί συμβατικό και δεν εννοώ τωρα αλλά και το χειμώνα που τα ταχύπλοα κάθονται . Απορώ …

Και βέβαια προκαλεί εντύπωση  και απορείς Πως κάνει την γραμμή το Άρτεμις εννοώ την διεκδίκησε με το Hellenic highspeed ….!!!!! Δεν ξέρω όμως αν κάποιος απορεί όταν παίρνει ο Ηλιόπουλος για ένα δρομολόγιο 100.000 € επιδότηση το οποίο το πλοίο έτσι κι αλλιώς Βαράει  πρωτόκολλο Και τα εισιτήρια είναι στο θεό καμιά απορία εδώ ούτε εντυπώσεις για να πούμε καλύτερα στο θέμα της απορίας και τις εντυπώσεις σκέψου να φύγεις από την Πάρο για Σίφνο και να μην δέσει γιατί εκείνη την ώρα είχε Γαρμπή και όχι «Καίτη Γαρμπή» Και να σε κοιτάει το πλήρωμα σα να σου λέει..,. έλα ρε συ τι έδωσες σιγά….Εμένα λοιπόν μου κάνει εντύπωση πως γίνεται κάποιοι να παίρνουν όλη την επιδότηση ενώ δεν πιάνουν κάποιο λιμάνι κάνοντας δρομολόγια οτι ώρα γουστάρουν και πολλά αλλα…. Επίσης απορώ πως ακόμα το Άρτεμις και το Hellenic high speed κάνουν τη δουλειά τους σωστά γιατί για όλη αυτή την κατάσταση που ζούμε όπου όποιος τα χώνει κάνει ότι γουστάρει γιατί κάποιος τα παίρνει….!!!!

Posted

Τη Κυριακή 15/9 το bsparos θα προσεγγισει εκτάκτως το πρωι 9'20 Δονούσα ανεβαίνοντας από Σαντορίνη για να μαζέψει το κοσμο που θα πάει στο νησί για το πανηγυρι του Σταυρου όπως κάθε χρόνο γίνεται. Η απογευματινή αναχώρηση από πειραια μετατέθηκε για 18,30