Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια Κυκλάδων


Recommended Posts

  • Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Πέρυσι πάντως πάλι με ταχύπλοο την πήρε όπως και η Attica τώρα 

Edited by Nick the Greek
Quote
  • 3 weeks later...
Posted

Η αλήθεια είναι πως αν το Patmos είχε κενό τα Σαββατα θα έδινε μεγάλη λύση στην ΣυροΤηνοΜυκονια που πραγματικά τα ΣΚ γίνεται «σαρδελοποιηση» μιλάμε για σενάρια βέβαια.

  • 2 weeks later...
Posted

Οι κρατικές ακτοπλοικές επιδοτήσεις μονο για τις Κυκλάδες

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

2018: 25.266.224,17€

2019: 25.330.873,03€

2020: 34.668.010,39€

2021: 30.782.263,01€

2022: 31.759.302,21€

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

2023: 35.448.262,24

  • 2 weeks later...
Posted

Γνωρίζουμε αν η Saos Ferries με το Σαονησος κατέθεσε εκ νέου προσφορά στο διαγωνισμό? Γενικά πότε θα έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για τα ενδοκυκλαδικα το καλοκαίρι?

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Τελικά το καλοκαίρι στα ενδοκυκλαδικά θα συνεχίσουν ΑΡΤΕΜΙΣ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ? Τί ακούγεται γενικά για αυτά τα επιδοτούμενα?

Posted

Απ'οτι φαίνεται ξεπεράστηκαν τα προβλήματα 🙂 και το Σαονησος απο αυριο και καθε Τετάρτη και Πεμπτη θα πιανει Καρυστο με διανυκτέρευση. 

Posted

Η καθυστέρηση στην απόφαση της υπερκυκλαδικής διαδρομής είναι γελοία. Πώς οι άνθρωποι υποτίθεται ότι προγραμματίζουν τις διακοπές τους για τον Ιούνιο. Στους ανθρώπους αρέσει να προγραμματίζουν τις διακοπές τους λίγο εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, αν κλείσετε εισιτήρια τώρα για να πάτε από Σύρο στη Δουνούσα ή στην Αμοργό στις αρχές Ιουνίου, το σύστημα δεν δείχνει τίποτα, οπότε θα αγοράσουν ένα εισιτήριο με τη Seajets για τη Νάξο και μετά θα μεταφερθούν στο Blue Star Naxos - συνολικό κόστος 68€. Το σύστημα δεν δείχνει ότι η Σαόννησος πιθανότατα θα αποπλέει τη Δευτέρα από τη Σύρο στη Δουνούσα και κοστίζει μόνο 11,70 €.

Posted

Από 1 Ιουνίου το ενδοκυκλαδικο δρομολογιο του Σαονησος προσθέτει  και την Μύκονο με 6 προσεγγίσεις την εβδομάδα ,Σύρος-Τηνος 4ωρες και 40 λεπτά τις Πέμπτες (θα προσεγγίζει Παρο και Μύκονο νωρίτερα)

Posted

Πήραν τελικά, αν κατάλαβα καλά, παράταση τα δρομολόγια του για το καλοκαίρι (όπως και του Άρτεμις)? Γιατί ακόμα δεν τα είδα αναρτημένα 

Posted (edited)

Να πούμε πως φέτος η Ναξος αποκτά πιο πρωινη σύνδεση τους καλοκαιρινούς μήνες με την Μύκονο με το SuperRunner Jet(09:10-10:40) κάτι που δεν υπήρχε στο πρόσφατο παρελθόν ,που σίγουρα θα εξυπηρετήσει πολλούς τουρίστες οπου θα επιθυμησουν  να χρησιμοποιήσουν το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού)

Edited by cyclades_shipping
Posted (edited)
On 5/25/2024 at 12:33 AM, pilot said:

Πήραν τελικά, αν κατάλαβα καλά, παράταση τα δρομολόγια του για το καλοκαίρι (όπως και του Άρτεμις)? Γιατί ακόμα δεν τα είδα αναρτημένα 

Αναρτήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο σύστημα τα καλοκαιρινά επιδοτούμενα δρομολόγια του Σαονησος και του Άρτεμις 

Edited by proud_ionian

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...