Nick the Greek Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Απο Ισπανια θα ειναι ειτε Trasmediterranea, Lineas Fred Osen ειτε Iscomar λογικα.
Neptune Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Εγω απλα να επιβεβαιωσω το ξενο ενδιαφερον για το OCEAN TRAILER.Αυτα που ακουγονται εχουν βαση
George Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Χαζοί είναι οι ξένοι να μην ενδιαφέρονται; Ειδικά άμα λέτε ότι το θέλουν κι επισκευασμένο. Τσουκ, το αγοράσαμε, το βάψαμε, το δρομολογήσαμε και αρχίζει το ρευστό να τρέχει...
Earl Granville Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Αν ακόμα δεν έχει πουληθεί η πώλησή του φαντάζει πολύ πιθανή.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Δεν ξέρω πια εταιρεία το παζαρεύει!! Αλλά είναι σίγουρο ότι δεν έχει πουληθεί ακόμα, όπως ακούγεται στο λιμάνι!! Πιστεύω ότι τελικά δεν θα το πουλήσουν!!!! (Τουλάχιστον θέλω να ελπίζω)!!!!Γιατί χρειαζόμαστε καλά βαπόρια στην ακτοπλοΐα μας.
christos Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Εγώ το μόνο λόγο που βρίσκω για τη μη μετατροπή του σε ΕΓ/ΟΓ από την Hellenic είναι αυτός: η πώλησηΣιγά μη δεν εκμεταλλευονταν αυτό το καράβι για κάποια καλύτερη γραμμή!Τωρα εξηγούνται όλα.Όλα ήταν προσχεδιασμένα κατά τη γνώμη μου.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Σήμερα, από ότι έμαθα το OCEAN TRAILER θα φύγει από το μόλο της ΔΕΗ και θα πάει μάλλον στο Σκαραμαγκά!!
Panagia Ekatontapiliani Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Πιθανόν να πηγαίνει για δεξαμενισμό μιας και φέτος όλα τα βαπόρια HSW στο Σκαραμαγκά πήγαν αντί για Βασιλειάδη που πήγαιναν συνήθως. Εκτός αν πάνε για καμία λαμαρίνα δουλειά?????
Earl Granville Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Οχι όλα.ΧΑΡΟΥΛΑ ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ όλα τα flyingcat πήγαν Πέραμα και μάλλον κι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πέραμα θα πάει.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Το OCEAN TRAILER όντως για δεξαμενισμό θα πάει!! Μάλλον σήμερα το μεσημέρι θα πέσει το βαπόρι.
Neptune Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Σημερα το μεσημερι ανεβηκε στη δεξαμενη στο Σκαραμαγκα
Panagia Ekatontapiliani Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Σήμερα το πλοίο θα επιστρέψει στο μόλο της ΔΕΗ.
Neptune Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 To πλοιο ειναι και παλι στη ΔΕΗ βαμμενο μπλε βεβαιως βεβαιως
Panagia Ekatontapiliani Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Η εταιρεία θέλει να ξεκινήσει το πλοίο στις 10 Μαΐου, για να δέσει ένα από τα αλλά τα Ro-Ro!! (μου φαίνεται το Cielo Trailer).
Aris Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Μόλις πέρασα από το Κερατσίνι και είδα τα πρώτα γράμματα "GRIM" να γράφονται στα πλάγια. Πουλήθηκε τελικά ή ναυλώθηκε?
Stratos Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Και ο καθ΄ύλην αρμόδιος για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή του φόρουμ μόλις μου επιβεβαίωσε: και εγένετο GRIMALDI!
George Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ναύλωση ή πώληση; Σημερινά ντοκουμέντα από λάθος μεριά όμως !!
Nick the Greek Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Μαλλον ro-pax Παναγια(μεγαλη η χαρη Σου), απ' οσο μπορεσα να δω απ' εξω χτες το απογευμα, φαινοταν οτι και τα σαλονια του πλοιου υφισταντο συντηρηση και ανακαινιση, αντιθετα με την εικονα που φαινοταν οταν ειχε πρωτοερθει το πλοιο.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Σήμερα ή αύριο θα κάνει δοκιμαστικό!!! Όποτε πλησιάζουν και οι μέρες που θα μας φύγει!!
George Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Σήμερα έβαζαν βάρκες στο πλοίο και υπήρχε εντονότατη κινητικότητα. Το GRIMALDI LINES είναι γραμμένο μόνο στην δεξιά πάντα
gpan Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Θα τοποθετηθεί η δεξιά βάρκα και μετά θα γυρίσει απο την άλλη για να βαφτεί η αριστερή του μεριά με Grimaldi και να ανεβάσουν κ την άλλη βάρκα. Οταν γυρισει θα είναι ευκαιρία για πλωριά φωτογραφία! Να προσθέσω πως το πλοίο είναι σε απίστευτη κατάσταση, γυαλίζει πραγματικά απο άκρη σε άκρη, ελπίζω το grimaldi να είναι παροδικό και να μας γυρίσει πίσω σύντομα.. Μια απορία, οι λέμβοι που τοποθετούνται είναι δύο των 45 ατόμων έκαστη, μήπως αυτό σημαίνει κάτι για το αν θα είναι ρορο ή όχι? Ενδεικτικά τα καπόνια που έχουν τοποθετηθεί στο υπο αντίστοιχη μετασκευή ΕΓ/ΟΓ Ionian King είναι σχεδιασμένα για πολύ πιο μεγάλη βάρκα.
Recommended Posts