Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

μιας και το θυμηθηκαμε, ξερει κανεις αν ειναι ακομη στα ναυπηγεια και τι εργασιες γινονται σε αυτο;

Posted (edited)

Εργασίες δεν γνωρίζουμε, ξέρουμε όμως ότι άλλαξε όνομα σε CARIBBEAN GALAXY κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και το marinetraffic.

AF CLAUDIA PRIMA
(Ship name as reported by AIS: CARIBBEAN GALAXY)
Edited by George
Posted

Απο θέμα ονόματος και μόνο....γιατι νομίζω οτι απο πίσω θα είναι "γνωστός στην πιάτσα"? και όχι τόσο άγνωστος..

Posted

Απ οτι ακουσα προκειται για ελληνοαμερικανο. Ονομα δεν ηξεραν να μου πουν. Σχεδον σιγουρο οτι θα δουλεψει για το Grimaldi παντως

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Το μόνο σίγουρο πως δεν είναι για πετρέλαια, δε νομίζω πως κανένας προμηθευτής προσφέρει με μπάρτζα στο Λαύριο.

Posted (edited)

18 του μήνα ξεκινά για Λογαριασμό της Grimaldi Lines. Σάββατο βράδυ από Λιβόρνο, Κυριακή μεσάνυχτα (προς Δευτέρα από Βαρκελώνη) και άφιξη Tanger Med Τρίτη πρωί. Ενδιαφέρων πλους...

Edited by .voyager
Posted

Εκ του ανταποκριτού μας που έκανε τον κόπο και μετέβη στο σημείο, το πλοίο μόλις πρίν λίγα λεπτά έδεσε μέσα στο λιμάνι του Λαυρίου.

Posted

κατι δεν παει καλα εδω , η μπιντες του λαυριου λενε οτι ο μανωλακης παει για αλλα.... :huh:

Posted

Peter Villiotis λεγεται ο πλοιοκτητης.

Το πλοιο αυτη την περιοδο το διαχειριζεται ενδιαμεση εταιρεια με εδρα τη Ναπολη(οχι η γνωστη)η οποια το εχει ναυλωσει απο τον Πετραν τον Αμερικανο.Παντως συμφωνα με το navi οι εργασιες σε αυτο δεν εχουν ολοκληρωθει καθως εφυγε προωρα απο την Τουζλα.Αγνωστο το μελλον του.

Posted

Στο Λαύριο κάνει τίποτα η περιμένει να ανοίξει ο Πειραιάς κάποια στιγμη?

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...