NHSOS XIOS Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Το STRADA GOTHICA,αδερφο των ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ/ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ κλπ,προσαραξε χτες στην Aliaga. Αλλο ενα αδερφο,το πρωην STRADA GIGANTE,πηγε για βρουβες στην Chittagong συμφωνα με το vesseltracker.
NHSOS XIOS Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) Παει και το FIONA που ολοι αγαπησαμε Edited September 16, 2012 by proud_ionian
George Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Την Παρασκευη το απογευμα το CHRISTOS XVII ηταν βορεια της Χιου εχοντας παραλαβει κατι απο την ντανα του STACOCO στον Ασπροπυργο.Ειναι πολυ πιθανον να πηρε το ΑΝΤΟΝΙΑ στο οποιο υπηρχε μια σχετικη κινητικοτητα τον τελευταιο καιρο That's correct! Να ζήσουμε να το θυμόμαστε όπως και το SNAV CAMPANIA που έχει ήδη προσαράξει στην Aliaga με το όνομα ANI.
express skiathos Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Σύμφωνα με αυτό το site το Φ/Γ ΝΑΥΠΛΙΟ φαίνεται να οδηγήθηκε για διάλυδη λίγες μέρες πριν. Πώς είχα την εντύπωση ότι είχε γίνει ήδη καρφίτσες? Αν θυμάμαι καλά ο λόγος του παροπλισμού του ήταν κάποια βλάβη στην νμηχανή του?
George Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Το JΟHN GORTHON και το NAYΠΛΙΟ στην τελευταία τους κατοικία στη γνωστή παραλία της Τουρκίας. Μια χαρά το θυμόσουν. Το πλοίο όταν έγραφα το ποστ είχε ήδη προσαράξει.
MarkCreta Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Σύμφωνα με το παραπάνω site το Flaminia της CIN Tirrenia θα διαλυθεί στην Ινδία (Alang)
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Κατ' αρχάς η είδηση του μήνα. Το ρημάδι που ...ομόρφαινε επί χρόνια την προβλήτα μπροστά από την ΝΑΥΣΙ και είχε προκαλέσει την απορία του φίλου Petros P, ξεκίνησε επιτέλους να διαλύεται. Και συνεχίζεται οπωσδήποτε, όπως μπορούμε να δούμε στην πιό κάτω σημερινή φωτό από την κεντρική προβλήτα του Περάματος.
George Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Το GIANNI MORACE της Ustica Lines ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ HYPSAS στην Aliaga.
Global_Creta Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Μπορεί να ήταν ένα κοινό Container ship αλλά τα τελευταία χρόνια έτεινε να εξελιχθεί σε ακούραστο εργάτη των ελληνικών θαλασσών... Ο όμορφος Ολλανδός Hms Laurence (κατασκ. 1985), τακτικός (σχεδόν εβδομαδιαίος) επισκέπτης τόσο του Ηρακλείου, όσο και άλλων λιμανιών της χώρας μας σύμφωνα με το marinetraffic, οδηγήθηκε πριν λίγες μέρες στο κολαστήριο του Alang.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Το Ro-Ro SETUBAL EXPRESS πουλήθηκε για scrap στην Τουρκία, μετά από ζημιά που είχε πάθει και ήταν δεμένο στην Μάλτα. Επίσης πουλήθηκε το Isabel Del Mar για scrap
George Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 To ΒΕAU προσάραξε σήμερα στην Aliaga. Μακαρία η οδός!
Panagia Ekatontapiliani Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 To Ulusoy 10 πουλήθηκε για scrap στην Ινδία και με το όνομα Soy 10. Ενώ την ιδία κατάληξη αναμένεται να έχει το Ro-Ro Massimo M
George Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Για την κατάληξη του MASSIMO M ευθύνεται μάλλον μια φωτιά που είχε πάρει στο μηχανοστάσιο και του προκάλεσε μεγάλες ζημιές που κρίθηκε ασύμφορο να επισκευαστούν.
enas chiotis Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Χθες πέρασε έξω από τη Χίο το κρουαζιερόπλοιο/πλωτό ξενοδοχείο rochdale one, με προορισμό τον Aliaga, προερχόμενο από την ανατολική Μεσόγειο και με ταχύτητα 6-7 μιλίων. Καποια στιγμή το 2003 ή 2004 είχε παραμείνει αρκετό καιρό δεμένο στο Πέραμα, πραγματοποιώντας εργασίες επισκευών κλπ.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Το Formentera Jet φαίνεται να πουλήθηκε για scrap στην Ινδία
proud_ionian Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 o peter knego πηγε aliaga φετος τον αυγουστο. εχει φωτο απο οτι υπηρχε στο διαλυτηριο, αλλα και αρκετες φωτογραφιες απο τη σμυρνη.
George Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ενώ την ιδία κατάληξη αναμένεται να έχει το Ro-Ro Massimo M Έφτακε και περιμένει την τύχη του στα ανοιχτά της Aliaga.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Το Ulosoy 7 πουληθηκε για scrap στην Τουρκια
papannos Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 (edited) Το Thebeland αδερφό του Hellenic Master άραξε πριν από λίγες μέρες στην Ινδία σύμφωνα με το MarineTraffic. Οπότε το Tyrusland θα είναι το τελευταίο της σειράς του Μαστερ Edited December 25, 2013 by proud_ionian link
MarkCreta Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Και το Fantasy της Moby άραξε στην Αλιάγα
enas chiotis Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Το ulusoy 6, μάλλον το τελευταίο εν ζωή αδελφάκι του Ταξιάρχη, προσάραξε σήμερα στον Aliaga.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 To Esprit πουληθηκε για scrap στη Τουρκια
mytilene Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) Tελευταίο FULL SPEED σήμερα για το ΑΝΝΑ ΜΑRINE πρώην STENA LEADER Ετοιμάζονται και τα ΑΝΤ1-ΑΝΤ2 Edited February 13, 2014 by mytilene
George Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Τη μακαρία οδό ετοιμάζεται να διαβεί το ADRIATICA QUEEN. Ήδη το ρ/κ ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ είναι εν πλω για Δυρράχιο όπου θα φτάσει αύριο για να το παραλάβει.
proud_ionian Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) το cloud του σελιμ στο instagram. αναμεσα σε σκυλια και κουλουρια φιγουραρει το adriatica queen ο χρυσος πριγκηπας και αλλοι τροφιμοι του νεκροτομειου Edited April 23, 2014 by proud_ionian
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now