Panagia Ekatontapiliani Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Το πλοίο έδεσε μπροστά από τα έργα στο κεντρικό λιμεναρχειο του Πειραιά! Για να δούμε ποιος είναι ο λόγος της επίσκεψης του!!
polmyt Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 To οτι πηγε με συνοδεια δυο ρυμουλκων με κανει παντως να πιστευω οτι δεν ειναι και πολυ ετοιμοπολεμο
Orestis Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Με γέλασαν τα μάτια μου ή το πλοίο φόρεσε τα σινιάλα της Aegean Flying Dolphins;
kerkini Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Μήπως έτσι ψάχνει τον πολυπόθητο τρόπο να δρομολογηθεί στο Σαρωνικό; (Δεν έχω δει κάτι )
Panagia Ekatontapiliani Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Από μακριά που το είδα δεν πρόσεξα καμιά αλλαγή εξωτερικά
papashark Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Στον Σαρωνικό από ότι έχω καταλάβει 2 από τα ιπτάμενα της HSW θα σταματήσουν λόγο ηλικίας. Μήπως το νοικιάσανε στην AFD γιατί και αυτοί μπορεί να έχουν ίδιο θέμα ?
Panagia Ekatontapiliani Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Το πλοιο ξανα αιτειται εκτακτη δρομολογηση για τις Σποραδες απο το Αγιο Κωνσταντινο για το καλοκαιρι μονο. Να δουμε το αποτελεσμα αυτης της αιτησης!!
Blue Star Delos Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ορίστε το αποτέλεσμα της αίτησης που, προσωπικά, μου κάνει εντύπωση.. ΘΕΜΑ 26 Έκτακτη δρομολόγηση Ε/Γ “ΣΠΙΝΤ ΚΑΤ Ι” στις γραμμές Α) ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ‐ΣΚΙΑΘΟΣ‐ ΣΚΟΠΕΛΟΣ‐ΑΛΟΝΗΣΟΣ και Β) ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ‐ΣΚΙΑΘΟΣ‐ΣΚΟΠΕΛΟ από 15‐05‐2015 έως 07‐ 09‐2015 ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΕΤΙΚΑ
Petros P Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ναι. Βεβαια δενξερω για ποσο ακομα γιατι ειδα μια φορτηγιδα διπλα του σημερα το πρωι .Πιθανοτατα να ξαναξεκινησουν τιποτα εργα για τη προβλητα κρουαζιερας
Panagia Ekatontapiliani Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Μεχρι τη παραμονη της Πρωτοχρονιας ηταν κανονικα στο λιμανι του Πειραια
sg3 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) εχει φυγει?? Edited January 4, 2015 by proud_ionian
Panagia Ekatontapiliani Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Όχι! Ακόμα στο Πειραιά είναι δεμένο! Εξάλλου είναι πολύ νωρίς για να φύγει, μιας και το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια το Μάιο
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Όχι! Ακόμα στο Πειραιά είναι δεμένο! Εξάλλου είναι πολύ νωρίς για να φύγει, μιας και το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια το Μάιο Στις 15 Μαίου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HELLAS SPEED CAT Η εταιρεία μας HELLAS SPEED CAT ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων στις 15 ΜΑΪΟΥ 2015 του ταχύπλοου καταμαράν SPEED CAT 1 με Υψηλή Ταχύτητα – Άνεση – Καθαριότητα – Πολυτέλεια – Καφετέρια – Πλήρως Κλιματιζόμενο – στη γραμμή «ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ» Το πλοίο θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια, με ώρες αναχώρησης από Άγιο Κωνσταντίνο 09:00 και τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο διπλά δρομολόγια 9:00 & 15:00. Η HELLAS SPEED CAT προσφέρει, πέραν των άλλων εκπτώσεων, έκπτωση 20% στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών, εφόσον εκδοθούν ταυτόχρονα με τα εισιτήρια αναχώρησης. Η έκπτωση ισχύει σε όλα τα ταξίδια ανεξαρτήτως ημέρας δρομολογίου. Περισσότερες πληροφορίες στο website: www.speedcat.gr
wysiwid Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) Έχω πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο - δεν απάντησε κανείς ποτε Εχω στείλει εμαιλ - το ίδιο Ηθελα να μάθω ποια εταιρεια θα εχει λεωφορείο για τον αγιο κωνσταντινο για να ενημερώσω την σελίδα μου ( όπου ηδη εχω τον σύνδεσμο προς την σελίδα τους ) Ελπιζω συντομα να απαντούν γιατι δεν το βριςκω υπεύθυνο αυτο , και δεν θα ειμαι ο μονος που προσπαθεί να επικοινωνήσει ( η προσπάθεια μου εγινε το μήνα Μάρτιο ) Θα ξανά καλέσω Edited April 4, 2015 by wysiwid
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Καλά μην περιμένεις κάποια οργανωμένη εταιρεία, μην ξεχνάμε εκτος λειτουργίας ήταν το πλοίο τόσο καιρό. Ενα γραφείο έχουν καπου στη Νίκαια απ'όσο ξέρω.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Το πλοίο έχει μεθορμισει στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα
express skiathos Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Παρόλο που υποτίθεται ότι σήμερα θα ξεκίναγε δρομολόγια, το πλοίο βρίσκεται ακόμα δεμένο στο Πέραμα.
wysiwid Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 δεν υποτιθεται απλα.. τα εχουν αναρτημενα κανονικα στην σελιδα τους... speedcat.gr , οπως και η hellenic εχει πηγασο στα δρομολογια της ενω στο συστημα κρατησεων απολλωνα, το θελουν να παιδευουν τον κοσμο δεν εξηγειται αλλιως
Panagia Ekatontapiliani Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Υποτιθεται οτι θα ξεκιναγε τωρα το τριημερο του Αγιου Πνευματος αλλα πολυ φοβαμαι οτι μαλλον ακομα μια χρονια θα μεινει ακινητο!!!
polmyt Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Γιατι αυτό;Καποια βλαβη στο πλοιο ή κατι άλλο;Μεχρι και επισημη ανακοινωση για την εναρξη των δρομολογιων κανανε
wysiwid Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 ηταν να ξεκινησει 15 μαιου, δεν ξεκινησε τοτε, μετα ηταν να ξεκινησει του Αγιου Πνευματος.. επισης δεν ξεκινησε μου ειπαν οτι θα ξεκινησει στις 04 Ιουνιου και αναμενουμε...
Recommended Posts