Nick the Greek Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Ντεστινέσιο εξακολουθεί να έχει για Nador αλλά είναι προφανές πως κατευθύνεται για το Marlboro Canal. Νομίζω πως 2 χρόνια σχεδόν στη ναύλωση της Balearia, οι πλοιοκτήτες του έβγαλαν το κόστος αγοράς κι άλλα τόσα.
Nick the Greek Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Τελικά σύμφωνα με το AIS του, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κατέληξε. Έχουν γλυκαθεί φαίνεται με τη ναύλωση και δεν περνάνε το κανάλι μπας και βρεθεί κι άλλος μουστερής.
Nick the Greek Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Τελικά το πήραν απόφαση και το πέρασαν το Marlboro Canal, το πλοίο πήγε στη Safaga και από εκεί έχει βρεθεί στο Port Sudan, λιμάνι το Σουδάν(του Βορείου).
Nick the Greek Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 On 8/5/2017 at 11:46 AM, Nick the Greek said: Γενικά όταν το είδα στην Ανκόνα μου έδωσε λιγάκι την εντύπωση του πλοίου-φαντάσματος Βασικά με αυτό το πλοίο, έχουν βρεί λαλιά και οι μουγγοί. Αυτό το "φάντασμα" που είδα το καλοκαίρι του 2017 στην Ancona, έφτασε να κάνει 2 καλοκαίρια στην Ισπανία με τα σινιάλα της Balearia. Πάρτον κάτω το Nick the Greek! Ε δεν ήταν δυνατό να μην πάω να το δω, να λοιπόν το περήφανο άτι να αναχωρεί από την Almeria πρίν κανένα χρόνο. Οι γραμμές αυτές πρός τον Αφρικανικό θύλακα της Melilla είναι επιδοτούμενες από την Ισπανικιά κυβέρνηση, γι αυτό και δικαιολογείται πως από κοντά δε βλέπει κανείς ψυχή επάνω στο πλοίο. Βλέπετε άλλωστε πως κι από βυθίσματα είναι στον αφρό. Μέγα είσαι Duba Bridge και θαυμαστά τα έργα σου λοιπόν. Το πλοίο εξακολουθώ να το βλέπω στο Port Sudan, να είμαι ειλικρινής δεν το έχω παρακολουθήσει να δω αν κινείται.
Nick the Greek Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Ξεκίνησε και δρομολόγια το Duba Bridge το αγέρωχο, η γραμμή είναι Jeddah(Σαουδική Αραβία) - Digna(Σουδάν).
Panagia Ekatontapiliani Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 On 9/29/2017 at 10:54 AM, polmyt said: Ποιος το πηρε; Το Duba Bridge ανήκει στην United Marine Egypt
Nick the Greek Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Και εδώ πλάνα από το πως δείχνει σήμερα εξωτερικά και εσωτερικά το Duba Bridge. Εσωτερικά δείχνει σένιο, υποπτεύομαι πως η Balearia βοήθησε σε αυτό. Χαρακτηριστικό το πλάνο με την τοιχογραφία από τη Σαντορίνη που φαίνεται πως τόσα χρόνια μετά έχει μείνει κληρονομιά του ελληνικού παρελθόντος του πλοίου.
nomikos Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 (edited) Εντυπωσιακό το γκαράζ του με τις μεγάλες ράμπες .Οι εσωτερικοί του χώροι φωνάζουν από μακρυά πως προέρχονται από τη μετασκευή του Στρίντζη.Γενικά οι εσωτερικοί χώρου αυτού,του Ionian star του Ionian Victory του Ionian Sky και άλλων του Στρίντζη μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.Με ένα κεντρικό χώρο-πλατεία,περιμετρικά αυτού μαγαζιά εστιατόρια κτλ σαλόνια με καλή ποιότητα καναπέδων και με απόχρωση των χώρων κυρίως σε μπεζ χρώμα. Edited March 20, 2021 by ΝΟΜΙΚΟΣ
George Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Με το όνομα DUBA, σημαία St. Kitts and Nevis και ντεστινέσιο Alang. Λέτε να πηγαίνει για διάλυση; 😋
proud_ionian Posted May 26, 2021 Author Posted May 26, 2021 Μπορεί να πηγαίνει για δρομολόγια On 3/31/2010 at 11:08 AM, Neptune said: Εγω κραταω ακομα μια πισινη οσο δεν το βλεπω να διαλυεται και εμπιστευομαι τις πηγες μου περισσοτερο οι οποιες λενε οτι το πλοιο πουληθηκε για να δουλεψει σε γραμμη της Ινδιας και οχι για διαλυση. Στο Bhavnagar υπαρχει και λιμανι και δεξαμενη On 4/30/2021 at 1:06 AM, Nikos_Chania said: Πολυ πιθανό να πηγαινει να παρει πετρελαια. Ή καποιο αλλο husbandry call.
Nick the Greek Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Προσάραξε ήδη στην παραλία που δεν έχει ξαπλώστρες.
JohnR730 Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Σε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβηκαν στη σελίδα Ship Breaking στο fb που αφορούσαν τον πρώην στόλο της CMV μπορούμε να δούμε σε μερικά πλάνα το πρώην Ionian Bridge.
mpolo Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Ας δουμε και ενα βιντεο με το πλοιο να βρισκεται υπο διαλυση σρην ινδια.
Recommended Posts