Villandry Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 Και τη γραμμή θα την πάρει ο αγαπημένος του νυν (και αεί) υπουργείου.
Nicksy58 Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 Υπάρχει σύνδεσμος στην ανακοίνωση της εταιρείας ότι σταματάει τα δρομολόγια;
express adonis Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 Και το βαπορι ειναι καρυστο με τι πληρωμα??καινουργιο??με τον φωτη μονο του μεσα??με βατσιμανηδες καρυστιανους??
SAMAINA Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 Έρημο σβηστό και μόνο εδώ κα 5 ώρες. Λογικά θα έχει βατσιμάνη με κανένα φακό ή καμία λάμπα με μπαλαντεζα από έξω.
SAMAINA Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 Η ατυχία του είναι η πλοιοκτήτρια εταιρεία του. Και δεν είναι το μόνο που έπεσε σε λάθος χέρια!
nomikos Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 2 hours ago, mvin said: Αυθαίρετα συμπεράσματα και μάλιστα καναπεδάτα..... Το καναπεδατα ίσως αφορά εσενα γιατί εγώ ταξιδεύω με φουσκωτά πολύ συχνά.Δεν είμαστε εδώ για να σου πω και τι χαρτιά έχω ώστε να ταξιδευω στη θαλασσα πολλά χρόνια και δεν ειμαστε εδω για να μετρησουμε τη ναυτοσυνη του καθενος... Είμαστε εδώ για να συζητάμε με επιχειρήματα.Κατι που εσύ δε κάνεις για να διαψεύσεις τα γραφόμενα μου.Για το περιστατικό με το Σαονησος. Αυτά... 5 hours ago, nomikos said: Γενικά συμπεράσματα. 1.Ενα μεγάλο μπράβο στο καπετάνιο που απέτρεψε τα χειρότερα. 2.Τα ιδια σκηνικα εχουν ξαναγινει.Απορω γιατι ορισμενοι εκπλησονται..Κοινως παρανομαστης η ανυπαρξια λιμενικων υποδομών!!! 3.Παντελης έλλειψη λιμενικης αρχής.Αν ήταν εκεί κάποιο όργανο το αυτοκίνητο δε θα ήταν εκεί και ο οδηγός του έπρεπε να πάρει ένα πρόστιμο για παρεμπόδιση συγκοινωνίας!!!. Τι αμφισβητείς από αυτά;;
samothrax Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 44 minutes ago, SAMAINA said: Η ατυχία του είναι η πλοιοκτήτρια εταιρεία του. Και δεν είναι το μόνο που έπεσε σε λάθος χέρια! Συ είπας... Γιατί αν το έλεγα εγώ, θα με λέγανε πάλι εμμονικό, προκατειλημμένο κλπ... Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι μόνο άδικο δεν έχω...
mvin Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 @nomikos από τη στιγμή που δεν ήσουν παρών και έγραψες ολόκληρο σενάριο που δεν βασίζεται πουθενά, παρά μόνο σε εικασίες δικές σου, ότι συμπεράσματα βγάζεις είναι αυθαίρετα. Το αν ταξιδεύεις με φουσκωτά ή με σαμπρέλες, δεν σε κάνει και εμπειρογνώμονα!
fund.st Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 Και μια σημερινή φωτογραφία του πλοίου στην Κάρυστο
togias_k Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 Απ'οτι είδα και χθες και σήμερα μπαινοεβγαινε κόσμος που προφανώς ήταν το πλήρωμα του, δεν φόραγαν διακριτικά. Επίσης κάθονται 1-2 άτομα με καρέκλες στο γκαράζ
Nick the Greek Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 19 hours ago, Axilleas Tzathas said: Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν τα δρομολόγια του πλοίου μέχρι και 31/8 σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρίας. Επίσης όπως ακούγεται εκτός από την σύλληψη του πλοιάρχου απολύθηκε και το υπόλοιπο πλήρωμα σήμερα στην Κάρυστο. Μετά από αυτό, ο συλλέκτης cartes postales σε είκοσι χρόνια από σήμερα, έχει καλές πιθανότητες να συλλέγει κάρτες της Καρύστου με το Σαόνησος στο πλάνο.
Axilleas Tzathas Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 (edited) Το πρόβλημα είναι ότι το λιμάνι της Καρύστου δεν είναι κατάλληλο για να παραμείνει το πλοίο. Μετά την απόλυση του πληρώματος χθές δόθηκε εντολή να προσδεθεί το πλοίο με παραπάνω κάβους για να μην παρασυρθεί. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτοί οι 2 πλωριοί κάβοι που χρησιμοποιήθηκαν να εμποδίζουν την έξοδο των παρακείμενων σκαφών. Edited August 17, 2024 by proud_ionian Quote
express adonis Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 Ποσο αμεσα τα εκαναν ολα επειδη ηταν η σαος...οσα βιντεο και να δουμε βλεπουμε τι γινεται...
George...f Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 (edited) Σαν να βρωμαει αρκετά η υπόθεση και τελικά ο Μανούσης να μην βλέπει τόσα φαντάσματα. Πρωτα η δολιοφθορά του μηχανικού, τώρα η απόλυση του πλοιάρχου. Δεν απολύεις έτσι ολοκληρο πλήρωμα, αντικαθιστάς τον πλοίαρχο. Εκτός και αν όλο το πλήρωμα λειτουργούσε εις βάρος της εταιριας. Edited August 17, 2024 by Nick the Greek πιπέρι
proud_ionian Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 25 χρόνια που είναι ο Μανούσης στην ακτοπλοΐα, όλο τέτοια ισχυρίζεται ότι παθαίνει.
Nicksy58 Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 (edited) πάντα υπάρχει κάποιος που χρειάζεται κάποια χρήματα Edited August 17, 2024 by proud_ionian quote
10ogympeir Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 Για να το καταλάβω σίγουρα.. Έχει απολύσει το πλήρωμα; Ναύτες κλπ;;;;
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 31 minutes ago, Nicksy58 said: πάντα υπάρχει κάποιος που χρειάζεται κάποια χρήματα αρκει να μπορει να το παει
Villandry Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Εγώ πάντως θεωρώ πως το πλοίο δε θα έπρεπε να σταματήσει τα δρομολόγια. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί για το πλοίο, ως πολύ δύσκολο και ως ανάξιο για τη γραμμή. Έχουν περάσει πλοία αρκετά χειρότερα από αυτό, τόσο για τους επιβάτες που μετακινεί όσο και γι αυτούς που το πάνε.
Nick the Greek Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ. Εντάξει, έγινε ό,τι έγινε, υπάρχουν μικρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο και εν τέλη δε νομίζω πως και ο πλοίαρχος θα έχει κάποια σοβαρή επίπτωση επιπέδου φυλάκισης ή κάτι τέτοιο. Αν είσαι η εταιρεία, το πλοίο μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει είτε με τον ίδιο στο τιμόνι, είτε με άλλον. Γιατί αυτή η δραστική κίνηση τύπου "το παρατάμε όπου να΄ ναι και κλείνουμε το μαγαζί"? Δε μπορώ να φανταστώ πως δεν υπάρχει και περαιτέρω παρασκήνιο που δε γνωρίζουμε.
gtogias Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Το μεγάλο "έγκλημα" του πλοίου είναι τα σινιάλα του. Αν ήταν άλλης εταιρείας δεν θα ακούγονταν τόσα.
togias_k Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Δυστυχώς δεν έχει δώσει και λίγες αφορμές. Πολλές καθυστερήσεις, βλάβες έβγαλε, στουκα στη Φολέγανδρο, δολιοφθορά, κάνω δρομολογια στις 4 το πρωί μόνο και μόνο για την επιδότηση, δεν χωράει Καρυστο, τελικά χωράει. Και βλέπεις παραδίπλα το Αρτεμις που είναι ίδιας κατηγορίας πλοιο απροβληματιστο.
Recommended Posts