Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 656
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Βλέπω συνεχως το βαπορακι να ζορίζεται πολύ με τους χοντρους καιρούς.

Του έχει αφαιρεθεί μόνιμη σαβουρα;

Posted (edited)

Παλαιότερα είχε καλή συμπεριφορά στο ταξίδεμα; Δεν έχω ταξιδέψει μαζί του ποτέ!

Edited by DIMOS95
Posted
8 hours ago, nomikos said:

Οταν εννοεις χοντρους καιρους? Μη ξεχναμε οτι οπως ειπες ειναι βαπορακι...

Posted

Μία φορά μπήκα πέρσι για Σκιάθο από Μαντούδι και ήταν μια χαρά. Αλλά ούτε καιρό είχε ούτε τίποτα.

Νομίζω όμως πως είναι αρκετά πιθανόν να το δυσκολεύει.

• 1 month later...
Posted

Κοντά 3 ώρες καθυστέρηση έχει μαζέψει σήμερα. Κανονικά θα έπρεπε να αναχωρεί από την Μύκονο ενώ βρίσκεται ανοιχτά της Σύρου με προορισμό τη Πάρο..

Posted (edited)

Γιατί τόσο πολύ? Λόγω αέρα? Η παίζει κάποια βλάβη?

Edited by polmyt
Posted

Πιστεύω πως όλα τα πλοία ταξιδεύουν με καιρό.αυτο είναι απ τα μικρά της ακτοπλοΐας και αν κρίνω απ τις πορείες του ταξίδεψε πολύ καλά.δεν ήταν το μόνο που είχε μεγάλες καθυστερήσεις.ο καιρός χθες ήταν απαγορευτικό.αλλα δεν μίλησε κανεις

Posted

Και σήμερα όπως είδα στη κάμερα του λιμανιού άσπρισζε μέσα. Τουλάχιστον 50 κόμβους είχε.προσπαθησε στη βόρεια, πέρασε τον καταπέλτη από πάνω αλλά μάλλον δεν έπιασε η Άγκυρα...πήγε για τα λάστιχα αλλά και πάλι....αλλά με τόσο αέρα και που μπήκε μπράβο του.

Posted

Το έκανε και το απογευματινό το βαποράκι.χωρις τη Κάρυστο προφανώς λόγω λιμανιού μ αυτόν τον καιρο

Posted

Και Ανδρο δεν έπιασε χθες το πρωί, και το βραδυ της Πεμπτης εδεσε με την 3η. Απορω πως εδεσε Καρυστο την Πεμπτη και νυχτα μαλιστα. 

Posted

Πριν λίγο καιρό λέγανε ότι πάνω από 5 και κάνει τροποποιήσεις.ισως άλλαξε καπετάνιο.

Posted

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Σαονησος στην Άνδρο 

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Γαυρίου Άνδρου από τον Πλοίαρχο του επιβατικού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» Ν.Π. 12489, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κάρυστο για Τήνο-Σύρο, ότι αδυνατεί να προσεγγίσει το λιμάνι του Γαυρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του. Στο πλοίο επέβαιναν προς αποβίβαση στο λιμάνι του Γαυρίου οκτώ (08) επιβάτες, ένα (01) Ι.Χ.Ε., δύο (02) φορτηγά και ένα (01) δίκυκλο, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση έντεκα (11) άτομα και ένα (01) Ι.Χ.Ε. τα οποία θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Posted
On 4/21/2024 at 10:56 PM, nomikos said:

Εξακολουθώ να πιστεύω πως το βαπορακι για τα μέτρα του δεν έχει καλή συμπεριφορά στη θάλασσα.Το Άρτεμις ακόμα και το Ακουα Σπιριτ δε ζοριζονταν έτσι.

On 6/22/2024 at 11:48 AM, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said:

Καλο βαπορακι αλλα δε κανει για τη γραμμη που το εχουν...Ταλαιπωρει και ταλαιπωρειται...

Άμα δε κάνει για ενδοκυκλαδικά,δε κάνει για καμιά άλλη γραμμή με τα χαρακτηριστηκα που έχει.. 

Posted

Και για Αργοσαρωνικό είναι καλό. Όπως και να'χει για μικρές αποστάσεις είναι ότι πρέπει. 

Posted

Έχετε απόλυτο δίκιο.για λιμάνια που η ένταση του ανέμου είναι 50 κόμβους στη μπάντα Όχι δεν κάνει σαν την Άνδρο...δεν μπορεί.γιατι λοιπόν για να είστε ευχαριστημένοι δεν σκέφτεστε το Άνδρος queen με 40 κόμβους Σχοινούσα με γαρμπη;Όλα έχουν ένα οριο

Posted

Ενδοκυκλαδικο δρομολόγιο κάνει και ο Σκοπελίτης!

Συμφωνώ πως κάνει για να τον αντικαταστήσει.

Posted

Όταν σας τα έγραφα εγώ που το έζησα από πρώτο χέρι,  με λέγατε ότι είμαι εμπαθής με την εταιρεία (που ναι είμαι), ότι έχω εμμονή να σχολιάζω αρνητικά κλπ κλπ κλπ... Βλέπω όμως ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιώνομαι ή μήπως όχι...;;;

Posted

Σε μια γραμμή που το χειμώνα ο σκοπελιτης βγαίνει δε βγαίνει?μάλλον όμως διαψεύδεσαι διότι όλο αυτό το καιρό που ταξιδεύει μόνο ένα λιμάνι έχει χάσει κι εγώ το βλέπω να εξυπηρετεί τη γραμμή άσχετα που είναι μικρό.και από περιέργεια στις κριτικές που έχει δεν έχει γραφτει κάτι αρνητικό.δεν σου κάνει αυτό εντυπωση;