Thanos Skiathos Posted February 10 Posted February 10 Ολοκλήρωσε τον δεξαμενισμό του το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ. Πηγη: https://ellinikiaktoploia.net/
mpolo Posted February 10 Posted February 10 Ωραιο ειναι. Ήλπιζα βεβαια ο παναγιωτακης να του κεντραρει το σινιαλο στα φουγαρα.
nomikos Posted February 10 Posted February 10 (edited) Κουκλί έγινε εξωτερικά ενώ εσωτερικά ήταν ήδη!! Ο Κοραής μπορεί να σταθεί άνετα και στη Ραφήνα συμπληρωματικά και όχι όμως σε μόνιμη βάση.Για σκαντζες το Χειμώνα.Δεν έχει μεγάλη διαφορά μεγέθους σε σχέση με Επτάνησος και Αικατερίνη και έχει μία ταχύτητα 18+. Γνώμη μου. Edited February 10 by nomikos
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted February 10 Posted February 10 22 hours ago, nomikos said: Εντυπωσιακή η γάστρα για το μέγεθος του. Δε φανταζεσαι ποσο βασταει σττο 8αρο9αρο...
nomikos Posted February 10 Posted February 10 Εγώ το ξέρω.Γιατι τοχω ταξιδέψει και με Γαρμπή 8!!! Μια χαρά βαστάει.Για το μέγεθος του.
Annivas Posted February 10 Posted February 10 Όντως αναλογικά με το μέγεθος του ταξιδεύει αξιοπρεπέστατα , έχει πολύ καλή μανούβρα με τιμοναρες και η κατανάλωση του είναι μισός κουβάς την ώρα . Γενικά είναι ένα πολύ τίμιο βαποράκι , ιδανικό για πολλές άγονες γραμμές ( αυτή που κάνει , κυθηρα , ενδοκυκλαδικα ….).
pkos Posted February 11 Posted February 11 Μπράβο στο Παναγιωτάκη το έκανε όμορφο το πλοίο!!! Και τα χρώματα δένουν όμορφα μεταξύ τους και βγαίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Περίπου θα πω τα ίδια που ειπώθηκαν και τότε με τη μπλουσταροποιηση του Χίος με το Μύκονος που τα έκανε το γαλάζιο πιο όμορφα και φωτεινά. Βέβαια έγινε τόση ωραία δουλειά που δε πιστεύω να βγει το πορτοκαλί στην επιφάνεια αφού ακουώ ότι βάζει και ωραία χρώματα ο Παναγιωτάκης που δε ξεφτύνουν
Nick the Greek Posted February 13 Posted February 13 Η καινούρια μονοβάπορη(SPV) εταιρεία του Αδαμάντιου είναι η Serifos Fast Ferries Maritime Co.
express adonis Posted February 14 Posted February 14 Βλεποντας το deck plan του πλοιου οι καμπινες στο ντεκ 6(φαινονται και 2 μονοκλινες νομιζω) εχουν ορατοτητα καλη αν γνωριζει καποιος??
Nikos_Chania Posted February 14 Posted February 14 Εξωτερικές είναι οι 10 καμπίνες στο deck 6, Εσωτερική είναι η μία στο deck 4, όλες 4κλινες. Και νομίζω έχει και μία ΑΜΕΑ στο deck4.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 15 Posted February 15 Ας δούμε το Αδαμάντιος Κοραής σήμερα στο Πέραμα με τα σινιάλα της Fast Ferries.
KARAVI Posted February 17 Posted February 17 Ξεκίνησε από το Πέραμα με προορισμό το Λαύριο αν και το Ais φαίνεται κολλημένο .
proud_ionian Posted February 26 Posted February 26 On 2/10/2025 at 1:53 PM, nomikos said: Κουκλί έγινε εξωτερικά ενώ εσωτερικά ήταν ήδη!! Ξέρουμε αν έγιναν παρεμβάσεις εσωτερικά;
mpolo Posted March 4 Posted March 4 Ο καιρος ειναι ζορικος σημερα και φαίνεται να περναει δυτικα της Σκύρου. Μου εχει τυχει σε ταξιδια για λημνο και με το ακουα μπλου και με το εξπρες πηγασος.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 12 Posted March 12 Το Αδαμάντιος Κοραής στο λιμάνι του Λαυρίου λόγω της προσωρινής δρομολόγησης του στην άγονη του ΒΑ Αιγαίου.
express adonis Posted March 12 Posted March 12 Πολυ ωραιος εγινε ο κοραης...ξερουμε τον πλοιαρχο του???
ΘΗΣΕΑΣ Posted March 12 Posted March 12 Εξωτερικά δεν άλλαξε και πολύ... Πορτοκαλί ήταν κι έγινε κόκκινο.
samothrax Posted March 18 Posted March 18 Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν αν έγιναν εσωτερικές αλλαγές. Τώρα που μπήκα πρώτη φορά καθώς ήρθε. Δεν βλέπω μεγάλες αλλαγές, πέρα από αντικατάσταση τμημάτων - διαδρόμων στο δάπεδο. Στο πίσω σαλόνι αντικαταστάθηκαν κάποιες πολυθρόνες με καρέκλες. Επίσης στο σαλόνι της πρώτης θέσης αλλάξανε οι αεροπορικές θέσεις Λειτουργεί πλέον το μπροστινό μπαρ, το πίσω είναι κλειστό.
Recommended Posts