Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ωραιο ειναι. Ήλπιζα βεβαια ο παναγιωτακης να του κεντραρει το σινιαλο στα φουγαρα.

Posted (edited)

Κουκλί έγινε εξωτερικά ενώ εσωτερικά ήταν ήδη!!

Ο Κοραής μπορεί να σταθεί άνετα και στη Ραφήνα συμπληρωματικά και όχι όμως σε μόνιμη βάση.Για σκαντζες το Χειμώνα.Δεν έχει μεγάλη διαφορά μεγέθους σε σχέση με Επτάνησος και Αικατερίνη και έχει μία ταχύτητα 18+.

Γνώμη μου.

Edited by nomikos
Posted

Εγώ το ξέρω.Γιατι τοχω ταξιδέψει και με Γαρμπή 8!!!

Μια χαρά βαστάει.Για το μέγεθος του.

Posted

Όντως αναλογικά με το μέγεθος του ταξιδεύει αξιοπρεπέστατα , έχει πολύ καλή μανούβρα με τιμοναρες και η κατανάλωση του είναι μισός κουβάς την ώρα . Γενικά είναι ένα πολύ τίμιο βαποράκι , ιδανικό για πολλές άγονες γραμμές ( αυτή που κάνει , κυθηρα , ενδοκυκλαδικα ….).

Posted

Μπράβο στο Παναγιωτάκη το έκανε όμορφο το πλοίο!!! Και τα χρώματα δένουν όμορφα μεταξύ τους και βγαίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Περίπου θα πω τα ίδια που ειπώθηκαν και τότε με τη μπλουσταροποιηση του Χίος με το Μύκονος που τα έκανε το γαλάζιο πιο όμορφα και φωτεινά. Βέβαια έγινε τόση ωραία δουλειά που δε πιστεύω να βγει το πορτοκαλί στην επιφάνεια αφού ακουώ ότι βάζει και ωραία χρώματα ο Παναγιωτάκης που δε ξεφτύνουν

Posted

Βλεποντας το deck plan του πλοιου οι καμπινες στο ντεκ 6(φαινονται και 2 μονοκλινες νομιζω) εχουν ορατοτητα καλη αν γνωριζει καποιος??

Posted

Εξωτερικές είναι οι 10 καμπίνες στο deck 6, Εσωτερική είναι η μία στο deck 4, όλες 4κλινες. Και νομίζω έχει και μία ΑΜΕΑ στο deck4.

Posted

Ξεκίνησε από το Πέραμα με προορισμό το Λαύριο αν και το Ais φαίνεται κολλημένο .

• 2 weeks later...
Posted
On 2/10/2025 at 1:53 PM, nomikos said:

Κουκλί έγινε εξωτερικά ενώ εσωτερικά ήταν ήδη!!

Ξέρουμε αν έγιναν παρεμβάσεις εσωτερικά;

Posted

Ο καιρος ειναι ζορικος σημερα και φαίνεται να περναει δυτικα της Σκύρου. Μου εχει τυχει σε ταξιδια για λημνο και με το ακουα μπλου και με το εξπρες πηγασος.

Posted

Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν αν έγιναν εσωτερικές αλλαγές. Τώρα που μπήκα πρώτη φορά καθώς ήρθε. Δεν βλέπω μεγάλες αλλαγές, πέρα από αντικατάσταση τμημάτων - διαδρόμων στο δάπεδο.

Στο πίσω σαλόνι αντικαταστάθηκαν κάποιες πολυθρόνες με καρέκλες.

Επίσης στο σαλόνι της πρώτης θέσης αλλάξανε οι αεροπορικές θέσεις

Λειτουργεί πλέον το μπροστινό μπαρ, το πίσω είναι κλειστό.