Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Blue Galaxy μπαίνει στα Χανιά για τις ακινησίες των δυο πλοίων στη γραμμή των Χανίων, μετά θα επιστρέψει στη γραμμή του Ηρακλείου

Το Έλυρος θα ξαναδέσει; Δεν έκανε επισκευή το Σεπτέμβριο;

• 4 months later...
Posted

Το ΕΛΥΡΟΣ στον Πειραιά, βράδυ Μεγάλης Παρασκευής 3/5, λίγο πριν την αναχώρηση του, φωτογραφημένο πάνω από το ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ.

• 4 weeks later...
Posted

Ξεκίνησε από Σούδα πριν από μισή ώρα με πολύ χαμηλές ταχύτητες  κανείς τι έχει γίνει μιας και ούτε δρομολόγιο έχει ούτε για Πειραιά φαίνεται να κινητε;

• 3 weeks later...
Posted

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Elyros ήταν ένα τόσο όμορφο πλοίο μέχρι που έπλευσα σε αυτό τον Μάιο. Για αυτό το ταξίδι έκλεισα ένα deluxe δωμάτιο, το οποίο ήταν πολύ άνετο. Το πλοίο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μου άρεσε η διακόσμηση. Ευτυχώς το πλοίο ήταν αρκετά άδειο και έτσι οι οικονομικοί επιβάτες δεν έκαναν τα σαλόνια να μοιάζουν με καταυλισμό προσφύγων. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο/φωτογραφία.

Elyros

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ταξιδεύω με το πλοίο αυτή τι στιγμή όταν αναχωρήσαμε από Σούδα είπαν πως λόγο ενός αλλεργικόυ σοκ ενός παιδιού το πλοίο παρέκαμψε την πορείας του και προσέγγισε την Μήλο

Posted

Εάν το σοκ προήλθε από κάτι που το παιδί κατανάλωσε στο πλοίο, ίσως υπάρξει κ συνέχεια στο θέμα. Είναι πολύ ύπουλες και άτιμες οι αλλεργικές αντιδράσεις (δυνητικά και θανατηφορες). Ειμαι και προσωπικά παθών. Μακάρι να έχουν πάει όλα καλά για το παιδί 

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Διάσωση είναι γιατί και το Champion Jet 1 έχει έρθει προς τα εκεί.

Υ.Γ. Τώρα είδα και το topic με τις βλάβες του Έλυρος, δε σκέφτηκα το ότι είναι blackout...

• 2 weeks later...
Posted

Ένα ψαροπουλι μου είπε πως ξεκίνησαν να του βάφουν την ρίγα.... Δεν το έχω δει εγώ με τα μάτια μου

Posted

Νομίζω δε φαίνονται είναι χαμηλότερα. Λογικά φόρεσε τα καινούργια, είναι να ξεκινήσει 21/10