Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Σωστός αυτό μπορεί.

Με την ευκαιρία, αυτές ήταν οι τιμές σχεδόν 20 χρόνια πριν την εποχη τον χαισπιντ της χελλενικ όπως έχουν αυτές αναρτηθεί στην αρχή του τοπικ.

Economy Class 40,20 , Business Class 52.10 , VIP Class 71,90

Αυτή την στιγμή το συμβατικό είναι σχεδόν 20-25% ακριβότερο στις ιδιες κατηγορίες ενω για το ταχύπλοο.....συζητάμε για διπλασιασμό.

Edited by proud_ionian
  • 2 weeks later...
Posted
On 4/13/2024 at 11:22 AM, HIGHSPEED 6 said:

Ειναι σίγουρο οτι θα βάλουν αυτο το ταχύπλοο( speedrunner jet 2) 

Εννοείται ότι δεν θα ήταν αυτό το πλοίο που θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά Μήλο Χανιά από την Seajets. Το πλοίο που θα δρομολογηθεί είναι το Champion Jet 1 

Posted

Με 37,1 ανηφορίζει τώρα από το δρομολόγιο του. Αν κρατήσει σταθερές αυτές τις ταχύτητες ίσως και να μην είναι ανέφικτο. 

• 3 weeks later...
Posted

Ημερησια δρομολογια θα γινουν στις 22 και 29 Μαιου

Το ΕΛΥΡΟΣ απο Πειραια στις 10.00 με αφιξη στα Χανια στις 18.00

Το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ απο Χανια στις 10.00 με αφιξη στον Πειραια στις 18.00

Και οι δυο βραδινες αναχωρησεις εκεινης της μερας ,μεταφερονται για τις 22.00

Posted

Λογικά όταν ζητήσει από το υπουργείο αντικατάσταση και παρει έγκριση ,πάντως αν θες να κλείσεις εισιτήρια μπορείς κανονικά ,απλά όταν γινει η αλλαγή στο σύστημα θα σε ενημερώσουν με μήνυμα για την αλλαγή πλοιου.

Posted

Αν δεν κανω λαθος περα απο την ανακοινωση της εταιρειας δεν εχουμε δει καποιο αιτημα της Seajets στο ΣΑΣ για τη γραμμη των Χανιων ακομα.Σωστα;

• 2 weeks later...
Posted
On 5/21/2024 at 5:34 PM, cyclades_shipping said:

Λογικά όταν ζητήσει από το υπουργείο αντικατάσταση και παρει έγκριση ,πάντως αν θες να κλείσεις εισιτήρια μπορείς κανονικά ,απλά όταν γινει η αλλαγή στο σύστημα θα σε ενημερώσουν με μήνυμα για την αλλαγή πλοιου.

Εχει αλλη διαρρύθμιση το Jet 1 και δε θέλω να το ρισκάρω και να κλείσω με το runner μεχρι να αλλάξει για να ξέρω που ακριβώς θα ειμαι στο καράβι! Λογικά μέσα στο επόμενο άμεσο διάσημα θα σηκωθεί το champion στη γραμμή έτσι δεν ειναι; 

Posted (edited)

Επειδή και εμένα μου έχει τύχει να βγάλω εισιτήριο πέρυσι με το Tera και μετα να γινει η αντικατάσταση από Chj 1 ,σου λένε ότι επειδή έχει επιβάτες από 2 πλοια να κάτσεις όπου θελεις…

Edited by cyclades_shipping
Posted

Υπάρχει διαφήμιση και στο τηλεφωνικό κεντρο της εταιρίας ,αναφέροντας «σε 5ωρες και 15 λεπτά Πειραιά - Χανιά με ταχύπλοο της Seajets»

Posted

Την πρακτορευση της Seajets στη Σουδα ανελαβε το πρακτορειο του Δανδουλακη,που εχει την πρακτορευση της εταιρειας και την εδρα του στο Ρεθυμνο,και οχι ο Γελασακης που για χρονια εξυπηρετει τη γραμμη απο την Κισσαμο για τον Ηλιοπουλο και ο οποιος ειναι και (αρχι)πρακτορας της Αττικα.

Posted
On 6/9/2024 at 4:26 PM, nomikos said:

Εγώ τούτο θα έβαζα στα Χανιά.

Ποιο μεγάλο από τα άλλα καταμαραν με υπηρεσιακή 30 κόμβοι μια χαρά θα ήταν.

Μόνο που τα δρομολόγια για Μήλο-Χανιά θέλουν 38 κόμβους. Οπότε μάλλον δεν ταιριάζει το προφίλ του.

Posted (edited)

Ούτε κάν αυτο θα κανει 7 ώρες να κατέβει Χανιά ! Το πλοίο φορτωμένο πάνω απο 29-30 δε πάει. Ειναι για άλλες διαδρομές. 
Σύμφωνα με τον P100 το Champion jet 1 θα πάει. 
Εγω  που ειδα το champion Jet 3 και σε αλλα στορυ χθες που εδειχνε και άλλους χώρους ειναι σε άλλο επίπεδο το πλοίο, θα έβαζα αυτο Χανιά αν ήμουν seajets για να πουλήσω και μούρη 

Edited by HIGHSPEED 6
Posted

Ναι οκ παιδιά το ακούω, ίσως έχετε δίκιο ! Απλά και παλαιότερα με τα χαισπιντ 5 , με διαφορα αλλα τα έβαζαν ως νεότευκτα σε γραμμές φιλέτα! Απο εκει και πέρα κατανοώ απόλυτα αυτο που λέτε για το ενδεχόμενο ρίσκο 

Posted

Παρολα αυτα με δεδομένο την πλήρη ανακαίνιση του Champion Jet 3 θεωρώ οτι αυτο θα ξεκινήσει την σύνδεση με τα Χανιά .

Posted

Βεβαια υπαρχει κ η αλληβπλευρα του νομισμαυος οτι δε θα κανει 5.5.ωρες τα Χανια γιατι παντα θα καθυστερει λογω ταχυτητας καιρου,φορτωσεις οποτε οποιο κ να παει..το ιδιο ειναι