Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα! Θα ήθελα να σχολιάσουμε την "κόντρα" που επικρατεί στη γραμμή τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της κοινοπραξίας της Σαλαμίνας και του λιμεναρχείου Πάτρας (λόγω Κάπταν Σταύρου απ' ότι φαίνεται...), που είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση των δρομολογίων των πλοίων της γραμμής. 

Υ.Γ.: Παραθέτω το δελτίο τύπου της κοινοπραξίας και μια σημερινή συνέντευξη σε τοπικό κανάλι 

https://www.facebook.com/share/v/14tSxsm7Kdp/

FB_IMG_1743621805791.jpg

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Αυτό που δεν καταλαβαίνω από την επιστολή είναι με ποιά δικαιολογία τους μειώνει το Λιμεναρχείο τα δρομολόγια. 

Posted

Όλο αυτό πάντως θα οδηγήσει σε ουρές χιλιομέτρων ειδικά την περίοδο Πάσχα αλλά και καλοκαιριού.

Η επιλογή της Γέφυρας για πολλούς δεν υπάρχει καθώς 15.40€/διέλευση είναι πάρα πολλά για το μέσο Ι.Χ.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα υπόλοιπα διόδια που εκτοξευουν το κόστος 

Posted

Έχω κάνει την διέλευση γύρω στις 10 φορές το τελευταίο τρίμηνο λόγω μιας οικογενειακής υπόθεσης στην Φιλιππιάδα, το κόστος είναι 62 ευρώ με επιστροφή μέχρι εκεί μαζί με το φέρρυ οπότε η γέφυρα προσθέτει άλλα 28 ευρώ στο σύνολο και πάμε στα 90 και κάτι, το υγραέριο μου κοστίζει 55 ευρώ με επιστροφή, αν και πλέον έχει ξεφύγει και αυτό αλλά είναι σημαντικά πιο φθηνό ακόμα τουλάχιστον. Αυτό που με ενοχλεί πολλές φορές και συγκρατούμαι να μη τσακωθώ είναι η βλαχομάγκικη συμπεριφορά και οι φωνασκίες των πληρωμάτων και έχω γίνει μάρτυρας τσακωμών, ειδικά σε γυναίκες οδηγούς που δεν νογάνε (που έλεγε και ο Τσιφόρος) και πολύ από μανούβρες σε γκαράζ. Αν συνεχιστούν όλα αυτά τότε θα πρέπει να υπολογίζουμε πλέον και το κόστος της γέφυρας.