ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 (edited) Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι η GOLDEN STAR μάλλον έχει και δεύτερο πλοίο για το 2007. Εμένα μου μοιάζει με το AUSONIA , http://www.goldenstarcruises.com/Gsc/aegean2.htm ______________________________________________________________________________________________ (1957, latter The Ausonia, Ιvory, Aegean Two, scrapped as Winner 5) Edited February 6, 2018 by Nick the Greek tag
Nick the Greek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Οντως αυτο ειναι, αν ψαξεις το call sign που αναφερει στο σαιτ, ειναι αυτο που αντιστοιχει στο Ivory.
George Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Υποτείθεται ότι σήμερα το πρωί το AEGEAN II θα ξεκίναγε κρουαζιέρες από τον Πειραιά. Από ότι μας είπε όμως ο Π100 στο thread του κεντρικού λιμανιού το πλοίο είναι μέσα με το όνομα IVORY ακόμα. Έχει κανείς υπόψην του τι παίζει;
Nick the Greek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Συμφωνα με το σαιτ της εταιρειας τελικα οι κρουαζιερες ξεκινουν την Δευτερα 26 Μαρτιου. Παραλληλα, σημερα το μεσημερακι που βρισκομουν στου Ξαβερη μεταμφιεσμενος σε λιμενικο ειδα οτι σβηστηκε το ονομα του πλοιου και μαλλον θα εχουμε και επισημα τη μετονομασια του. Ενα αλλο χαρακτηριστικο εαν παρατηρησει κανεις το πλοιο απο τον Ηετιωνα, ειναι οτι στην αριστερη του μπαντα υπαρχουν φανερα σημαδια στη μπογια απο τριψιματα ελαστικων, ρυμουλκων κλπ. Θα ελεγα οτι καλο ειναι να εξαφανιστουν μεχρι τη Δευτερα.
JERRY Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Το βαπορι μπηκε την Τεταρτη το πρωϊ χαρτι απο τη Συρο, αλλα μπηκε εν μεσω μεγαλου χαμου (ραγανι οστριας) και επειδη οι ελικτικες του ικανοτητες ειναι παγκοσμιως γνωστες, πηρε 3 ρυμουλκα του Παναγιωτακη. Το μεσαιο που ηταν στο βογα, του καλιτεχνισε την αρ πλευρα. Σημερα μπαινουν αρκετοι απο το ξενο του πληρωμα.
Captain Argy Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Να πούμε οτι στο πλάι θα ζωγραφιστούν διαφορα αγνωστα ακομα τι θα ειναι αυτά.
Nick the Greek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Και το ονομα του πλοιου γραφτηκε Aegean Two και οχι Aegean II, πιθανολογω διοτι ετσι ονομαζεται το εφοδιαστικο καυσιμων της Aegean.
giorgosz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Δεν νομίζω να το έχουμε αναφέρει κάπου, αλλά αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, αλλά είδα να διαφημίζουν κρουαζιέρες με το Αegean I. Μήπως γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει? Τελικά το IVORY, νυν Aegean Τwo, έχει αγοραστεί από την εταιρία ή είναι κάποια ναύλωση?
Aris Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Exω την εντύπωση πως όταν ο Louis αγόρασε το Aegean I αγόρασε μαζί και την εταιρεία, δηλ. την Golden Star Cruises. Μετά προέκυψε η αγορά της υποθήκης του πλοίου από την Μajestic οπότε και το πλοίο έδεσε περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου για το σε ποιόν ανήκει. Πιστεύω οτι μετά από αυτή την κόντρα δεν θα γινόταν η αγοροπωλησία του πλοίου μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων. Ίσως η όλη κίνηση να είναι μια προσπάθεια του Λούη να χρησιμοποιήσει το όποιο brand name της Golden Star.
Nick the Greek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Το Aegean Two κατεπλευσε σημερα το πρωι στον Πειραια(Παλατακι), αποβιβασε τους επιβατες του και παραμενει δεμενο εις την αυτην θεσιν. Γνωριζουμε αν συμβαινει τιποτε που να εξηγει τη συντομευση της κρουαζιερας που κανονικα θα τελειωνε αυριο?
giorgosz Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ορίστε και μία φωτογραφία του πλοίου με το μάτι το τσακίρικο Στο φόντο διακρίνεται και το Ocean Monarch.
giorgosz Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Το αυτί μου έπιασε ότι το πλοίο είναι στον Πειραιά? Τί συμβαίνει??
Captain_Nionios Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Επειδη σε αλλο topic αναφερθηκε οτι βαρεθηκαμε τα Ιθακη και τις αλλες κονσερβες να και κατι που ΔΕΝ ειναι κονσερβα...
GA FANS Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Με αφορμη τις πολυ καλες Φωτογραφιες του Καπεταν Νιονιος σας παραθετω αλλη μια του πλοιου στο Νεωριο ως ΑΙΒΟΡΥ ακομα. Τι καλυτερο απο το να μοιραζεσαι φοτος με αλλους καραβολατρες...
George Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Άκουσα (από πιθανό ράδιο αρβίλα) ότι πάει για σκραπ! Από την άλλη όταν ξεκίνησε σαν AEGEAN TWO μου είχαν πει ότι θα έκανε και το 2008 κρουαζιέρες για την Golden Star. Μπορεί κάποιος πιο ειδικός στα θέματα της κρουαζιέρας να μας διαφωτίσει;
giorgosz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Για να πω την αλήθεια, εδώ και καιρό ακούμε ότι η εταιρία θέλει να ξεφορτωθεί τα παλιά πλοία της, αλλά εγώ κάτι πιο συγκεκριμένο για το πλοίο δεν έχω ακούσει...Βέβαια είμαι και μακριά Η ναύλωση πρέπει να ισχύει για 1 ή 2 χρόνια ακόμα και φέτος η χρονιά ήταν καλή, κάτι το οποίο όμως οφείλεται και στη απώλεια του Sea Diamond. Ο καιρός θα δείξει για το τί περιμένει το πλοίο, εγώ ελπίζω ότι θα ταξιδέψει για μία ακόμη χρονιά στα νερά μας!
Captain Argy Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Το πλοίο,όπως και τα άλλα δυο(Serenade,Marissa) δεν τα στέλνει εύκολα για σκραπ.Πάντως το Aegean Two το θέλει η Golden Star αλλά ο Λούης δεν είχε κάποιο κέρδος από την ναύλωση και θέλει να αλλάξει τα συμβόλαια.
Captain Argy Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Άσχημα μαντάτα για το αρχοντοβάπορο του Αιγαίου.Καθώς από χθες ξυλώνονται κεραίες και μηχανήματα.Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μεταφερθεί για λίγο στον Πειραια για να του βγάλουν τις βαριες κεραίες και για να παρουν πράγματα για ανταλακτικά και μετα..... παροπλισμό στην Ελευσίνα
enas chiotis Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Πάντως στην πρύμη έχει γραφτεί το παλιό του όνομα, ΙVORY (PIRAEUS).
Captain Argy Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Όπως είχα πει και πιο πάνω το πλοίο βρίσκεται πλεον στον Πειραιά για "αδειασμα".Και μετά Ελευσίνα.
Nick the Greek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Γιατι ομως δεν το αδειασαν οταν εδεσε το φθινοπωρο να το βαλουν με τη μια στην ντανα? Θελω να πω οτι ολο χειμωνα το πλοιο ηταν δεμενο στη Δραπετσωνα και ειχε πολυ περισσοτερο κοστος απο το να το στειλει κανεις στη ντανα international απ' ευθειας.
Captain Argy Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Αυτό έγινε γιατι όπως είχα πει και πιο πάνω υπήρχε η πιθανότητα να ανανεωθεί ο ναύλος με τον κ.Αγγελόπουλο με νέες όμως χρεώσεις αναφορικά με το κόστος της ναύλωσης.Αυτό όμως δεν έγινε και το πλοίο θα έχει αυτή την άσχημη όπως όλα δειχνουν κατάληξη.
Nick the Greek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Και η πλακα με αυτο το πλοιο ειναι οτι ενω ειχε το ιδιο ονομα για 50τοσα χρονια, ξαφνικα στα τρια τελευταια του εκανε τρεις αλλαγες...
miko mission Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι το πλοιο αυτο ειχε το δικο του κοινο,οπως και το stella solaris, γι αυτο και δεν ειχε αλλαξει ονομα παρολες τις αλλαγες πλοικτσιας.
Recommended Posts