NHSOS XIOS Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Και σε αυτο εχουν φτασει μεχρι τις τσιμινιερες.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 BRINDISI - CORFU - IGOMENIZZA - PATRASSO M/n ESPRESSO GRECIA Να δούμε το πλοίο σε καλύτερα και ενδοξότερα χρόνια. Σε ρεμέντζο του στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το 1987 (αναφορά χρονολογίας στον τίτλο της στο picasa). Αναγνωρίζουμε το άλλο πλοίο ??? Πηγή φωτό : picasa, από τον χρήστη Wolfgang Bock
Ermenegildo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Το παλιό Ουρανός πρέπει να είναι αν δεν με απατά η μνήμη μου..... Τι καλές εποχές...
Ariadne Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 (edited) Καταπληκτική φωτογραφία ενός πανέμορφου πλοίου της αγαπημένης μου εταιρείας!!! Σε ευχαριστώ πολύ, Σείριε Ο φίλος Ermenegildo έχει απόλυτα δίκιο. Είναι το παλιό Ουρανός της Fragline και ναι, ήταν τότε καλές και ανθρώπινες οι εποχές ... Edited January 2, 2011 by Ariadne
Φάνης Σέμπρος Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ειδικά το 2ο βίντεο -χωρίς να υστερεί το 1ο- είναι η τέλεια μέθοδος αδυνατίσματος. Πριν το δω, ήμουν έτοιμος να καταβροχθίσω 2 πίτσες. Νομίζω πως οι εκφράσεις των προσώπων εκείνων, δύσκολα θα σβηστούν από τη μνήμη...
polmyt Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 (edited) Να αλλη μια φωτο του πλοιου σαν ESPRESSO GRECIA στην Ηγουμενιτσα απο το μακρινο 1981.Ετσι για να θυμηθουμε λιγο και πως ηταν ο ΠΗΓΑΣΟΣ πριν τις μετασκευες Απο το picassaweb η φωτο και τον John Hall Edited April 11, 2012 by polmyt
Recommended Posts