Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Θα μπορούσε τις μισές μέρες να πιάνει Σύρο και τις άλλες μισές Μύκονο

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Συμπεραίνουμε όλοι πως το 01:15 επιστροφή είναι ανασταλτικός παράγοντας για τους επιβάτες. Είδομεν πως θα πάει. 

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Τα δρομολόγια της Πέμπτης κ του Σαββάτου από Βαθύ για Πειραιά είναι πραγματικά καλά. Ακόμα κι από το Καρλόβασι και την ευρύτερη δυτική Σάμο να ήμουν, θα προτιμούσα να φύγω απο το νησί με κάποιο από αυτά τα δρομολόγια του Αστεριωνα στα οποία και καμπίνα κατά πάσα πιθανότητα θα βρω και νορμάλ ώρα θα φτάσω Πειραιά, παρά να στριμωχτω στο Mykonos 

Posted

Προσωπικά εγώ από ότι έχω ακούσει γενικότερα στο νησί της Σάμου κατά κυριο λόγο ακούω παρα πολύ καλά λόγια και για τις ώρες επιστροφής και για το πλοίο γενικότερα το πως είναι σε θέμα άνεσης κτλ το μόνο ίσως παραπάνω που υπάρχει από τον περισσότερο κόσμο είναι οι ώρες άφιξης στο νησί οι οποίες είναι άγρια χαράματα που εντάξει και τα πλοια της γραμμής τέτοιες ώρες έφταναν, κατά τα άλλα πάρα πολλα θετικά λόγια το πλοιο !!

Posted

Ουσιαστικά- εάν έχεις αυτοκίνητο ειδικά- βολεύει να πηγαίνεις Καρλόβασι με το πρωινό του Mykonos και να γυρνάς με τα βραδινά του Αστεριωνα από Βαθύ 

• 3 weeks later...
Posted
3 hours ago, ΕΥΔΟΞΟΣ said:

Ο Διαγόρας δεν δένει όταν ολοκληρώσει τα δρομολόγια στο Β. Αιγαίο,  αλλά μέχρι τέλος του μήνα θα κάνει 2 δρομολόγια τη βδομάδα (Τετάρτη και Παρασκευή) στη γραμμή Ικαρίας - Σάμου.

Έχεις δίκιο. Στην ουσία καλύπτει τα δύο κενά του Μύκονος που επιστρέφει τότε στην άγονη του ΒΑ Αιγαίου.

Επίσης το τρίτο των Δωδεκανήσων θα πιάνει Βαθύ τουλάχιστον ως 31.10

Posted

Σωστά έχουν βάλει και 1 δρομολόγιο τη Δευτέρα και βέβαια αναρωτιέται κανείς πόσο πια κίνηση να υπάρχει τέτοια εποχή όταν με διαφορά μόλις 2 ωρών φεύγουν 2 πλοία σχεδόν στο ίδιο δρομολόγιο, τη στιγμή που το χειμώνα ξέρουμε ότι περιμένουν με κάθε τρόπο να γλυτώσουν την αναχώρηση της Δευτέρας.

Posted

Τον Σεπτέμβρη έχει ακόμα κίνηση η γραμμή. Δεν πάει σίγουρα σε χειμερινά νούμερα. Υπάχουν και τα φορτηγά οπότε κόβει και το δρομολόγιο το RORO που είναι 1 την εβδομάδα.

Εμένα με παραξενεψε το 1 δρομολογιο ΤΟΥ  HELLENIC HIGHSPEED για Σ-Μ-Ε-Κ-ΒΑΘΥ την 16 και 17/9! Καπάκι με την αλλαγή σε χειμερινά του B/S MYCONOS!

Posted

Μήπως γίνει κάποια πιστοποίηση και στα υπόλοιπα λιμάνια του νομού ; Διότι τον Νοέμβριο κλείνει το αεροδρόμιο της Σάμου για έναν μήνα και είχε σταλθεί αίτηση για την δρομολόγηση δεύτερου πλοίου την εποχή εκείνη μήπως το δούμε σε κάποιον τέτοιο ρόλο 🤔

Posted (edited)

Στον Άγιο Κυρηκο, στο Βαθύ και στους Φούρνους έκανε πιστοποίηση το Πάσχα που μας πέρασε, Ευδηλο και Καρλοβασι θα παει την Δευτέρα πρώτη φορά για δρομολόγιο όποτε ισως παει Κυριακή 15/9 σε αυτα τα λιμάνια.

Edited by cyclades_shipping
Posted (edited)

Μέχρι τώρα δεν έχει περαστεί στο σύστημα κρατήσεων, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα των δυο νησιών θα αντικαταστήσει το Μυκονος στις 16& 17/9.

Edited by cyclades_shipping
Posted

Έχει κάνει πιστοποίηση, όταν είχε έρθει πάλι σε αντικατάσταση του BS MYCONOS την άνοιξη αν θυμάμαι καλά!

• 3 weeks later...
Posted

Από 5 έως 25 Νοεμβρίου κλείνει το αεροδρόμιο της Σάμου για εργασίες στον αεροδιάδρομο και ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου ζητά για την επίμαχη περίοδος καθημερινά δρομολόγια.

Posted

Πιστεύω ίσως μπει σφήνα το Πρεβελης για λίγες μέρες, χωρίς να ξέρω κάτι αλλά λόγο ότι η αττικα το έχει για τέτοιες περιστάσεις 

• 2 weeks later...
Posted

Θα πάρει παράταση δρομολογίων το τρίτο καράβι των Δωδεκανήσων ή θα έχουμε κάποια άλλη λύση?