GA FANS Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Αγαπητοι συναδελφοι για να κουμανταρετε το πλοιο απο τη Γεφυρα πρεπει να πατησετε τα κουμπια με τους αριθμους στο πληκτρολογιο σας (1,2,3,4...) οι οποιοι αριθμοι αντιστοιχουν ο καθενας σε καποια καμερα. Οταν πατησετε τον αριθμο που σας ανεβαζει στη γεφυρα με τα βελακια περπατατε μεσα στη γεφυρα απο ακρη σε ακρη. Στο Φερυ Πραιντ οφ Ροτερνταμ μαλιστα εχει και μια πορτουλα πισω απο τη βαρδιολα που αμα τη διαβεις βγαινεις στο ανωθεν εξωτερικο καταστρωμα...
A 377 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Κυκλοφορησε επισης για αυτούς που έχουν το Ship Sim 2008 και η έκδοση 1.1 με νέες αποστολές και νέα πλοία (hovercraft και jetski).
kapas Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 απο που θα κατεβασω πλοια για το virtual seilor??????
tegea Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Μετά από το Virtual Sailor είπα να ασχοληθώ και με το Ship Simulator. Λοιπόν έχω την έκδοση 2008. Ξέρει κανείς γιατί παίρνω αυτό το αποτέλεσμα σαν θάλασσα; Υπέθεσα ότι μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών αλλά πως δείχνουν ο ουρανός και τα τοπία οκ;
NHSOS XIOS Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ο ουρανος και τα τοπια ειναι σταθερα,αντιθετα η θαλασσα εχει κυματισμο-reflect-refract...Ισως φταιει οντως η καρτα των γραφικων σου(το πιο λογικο).Δες εδω καποιο αναλογο προβλημα που αντιμετωπισε καποιος στο vs.
tegea Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Όντως έτσι είναι. Είναι και πολύ απαιτητικό παιχνίδι σε αντίθεση με το vs που όλα κυλάνε ρολόι
captainstathis18 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Οπως καποιοι θα ξερουν οταν βαζεις το add-on New Horizons στο Ship Simulator 2008 στο καταμαραν Red Jet 4 τα κλασσικα χειριστηρια αντικαθιστανται απο καποια νεου τυπου χειριστηρια.Ομως δυσκολευομαι παρα πολυ να το "οδηγησω" και ποσο μαλλον να το πλαγιοδετησω.Ξερει μηπως καποιος πως μπορω(αν φυσικα γινεται) να αλλαξω τα χειριστηρια ξανα στα κλασσικα,εννοειται χωρις να βγαλω το expansion. Καθε βοηθεια δεκτη,ευχαριστω εκ των προτερων.
Ermenegildo Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Agapite Earl Granville sto ship sim 08 an pas sto limani ti massalias psakse ekei ligaki kai tha deis kati me to onoma Coromuell!!
NHSOS XIOS Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ιδου και η εξελιξη του Virtual Sailor:pΟ τυπος ασχολειται με τρενακια αλλα αν ψαξετε στο site υπαρχει εικονα που φορτωνει ΙΧ και φορτηγα σε ferry...
enas chiotis Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ένα απλό παιχνιδάκι με παγοθραυστικό, αν σκοτώσεις αρκούδα πας μέσα, σκοπός να φτάσεις στο λιμάνι. Ευγενική χορηγία της Μurmansk Shipping Company.
dermitzakis Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 παιδεια μηπος εχει κανενας την full εκδοση του για να δοκιμασουμε και τα πλεουμενα εκει;
NHSOS XIOS Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) Προς το παρόν κορυφή είναι το Ship simulator. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί είναι βαρύ και θέλει κάρτα γραφικών με υψηλές επιδόσεις. Αλλά δεν ξέρω έχουμε τη δυνατότητα για ελληνικές διαδρομές ή πλοία όπως Έλυρος, Superfast κλπ? Το μονο που εχω δει πως ισως να εχει ελληνικα ferries ειναι το Ports of Calls.Τουλαχιστον οι shipfriends απο την Δανια,εχουν βαλει καποια screenshot και μια λιστα απο πλοια που φαινεται να υπαρχουν αρκετα δικα μας Εχει κανεις ιδεα αν ισχυει κατι τετοιο? EDIT Για δειτε και εδω,εχει πολυ πραμα.Λεω να δοκιμασω το παιχνιδι!Τελικα μαπα το καρπουζι,ειναι 2D πλοια και οχι 3D... Edited February 23, 2009 by NHSOS XIOS
tilegrfos Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (captain nemo, νομίζω) που θα κατασκεύαζε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και θα ήταν στην ίδια φιλοσοφία με το ports of call, έχει κυκλοφορήσει;
Mediterranean Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Προσωπικα δεν γνωριζω κατι επ'αυτου.Παντως αντικειμενικά σε θέμα ποιότητας το Ship Simulator ειναι μια σκάλα πάνω απο τα υπόλοιπα (αν μπορουσες να βειράρεις-λασκάρεις κάβους θα ήταν κορυφή) αλλά τουλάχιστον στο Virtual κάνουμε εμείς <<κουμάντο>> με τα πλοία και τα λιμάνια που κατασκευάζουμε!
Xristos Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Κυκλοφόρησε το Vehicle Simulator.....Το κατέβασα και οι πρώτες εντυπώσεις, προσώπικες, είναι καλές σε σχέση πάντα με το VS. Αν καταφέρουμε να προσαρμόσουμε και το scenery της ελλάδας, πράγμα που δίνει την δυνάτοτητα να το κάνεις, πιστεύω ότι θα έχουμε αυτό που θέλαμε. Για να δούμε................
NHSOS XIOS Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Βρηκες καποια διαφορα σε σχεση με το vs7?Εγω που ειχα κατεβασει το demo μου φανηκε ακριβως το ιδιο...
Xristos Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Βρηκες καποια διαφορα σε σχεση με το vs7?Εγω που ειχα κατεβασει το demo μου φανηκε ακριβως το ιδιο... Σημαντικές διαφορές όχι. Τα γραφικά είναι πολύ καλά και από ότι μου φάνηκε η συμπεριφορά του πλοίου είναι ποιο ρεαλιστική. Την δοκιμή την έκανα με το δικό σου Superfast.........
kapas Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 μια ερωτηση: οι φακελοι των πλοιων ειναι ιδιοι με το virtual seilor? δλδ τα βαζεις με τον ιδιο τροπο ετσι?
Xristos Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 μια ερωτηση: οι φακελοι των πλοιων ειναι ιδιοι με το virtual seilor? δλδ τα βαζεις με τον ιδιο τροπο ετσι? Είναι περίπου ίδιοι..... Ο φάκελλος boat που είχαμε και τα βάζαμε τώρα λέγεται vehicles. Οι άλλοι, instruments weapons panels από ότι είδα είναι ίδιοι. Βέβαια δεν νόμιζω ότι δέχεται όλα τα καράβια που έχουμε το παιχνίδι. Δοκίμασα μερικά και δεν μου τα εμφανίζει καλά.... Το Superfast του NHSOS XIOS το δείχνει κανονικά.
captain81 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το port of call 2008? Οχι στο ιντερνετ αλλα σε καποιο μαγαζι και αν μπορειτε να μου πειτε σε ποιο μαγαζι. Εχω φαει το κοσμο να το βρω!!!!!
Nick the Greek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Αδερφε, δε νομιζω πως κυκλοφορει σε καταστηματα σαν παιχνιδι pc οπως ολα τα αλλα παιχνιδια. Δεν το εχω βρει ουτε καν στη Γερμανια(οπου βρισκονται και οι δημιουργοι του). Λογω του μικρου του μεγεθους συμφερει τους δημιουργους να το δινουν απο Internet χωρις το σχετικο κοστος του να βγει στα μαγαζια. Ετσι κι αλλιως το κοινο ειναι περιορισμενο και εξειδικευμενο, οσοι ειναι ξερουν να το βρουν μεσω internet.
henry14 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Απιθανα πραγματα φτιαχνει η V STEP δειτε εδω και θα καταλαβετε.. http://vimeo.com/2678717
NHSOS XIOS Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Θα μας τρελλανει το google earth:D με το plug in του earth και αναχωρηση!Εχει και το QM2 για τους κρουαζιερολατρες(κι ολα free)
Nikos_Chania Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Αντε να ξεκολλήσεις και να δώσεις εξετάσεις αύριο!!! Αλλα μέχρι να φτάσεις Πειραιά ρε παιδί μου.........
Recommended Posts