Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 1/14/2025 at 7:25 PM, Annivas said:

Καταρχήν αύριο είναι η κοπή της πίτας της ΠΕΠΕΝ , στην οποία πρόκειται να παρευρεθούν τα μισά σχεδόν μέλη του ΣΑΣ.

Expand  

εμένα η πηγή μου αυτό μου είπε αυτο μεταφέρω... εδώ ειστε οι υπόλοιποι να μοιραστείτε την δική σας πληροφορία

μολις το είδα στο ΥΕΝ ( μπορεί να ηθελε να μου πει οτι θα ανακοινωθεί σήμερα , αλλα μετέφερα οτι μου είπε )

20/01/2025 https://www.ynanp.gr/el/anakoinwseis/prosklhsh-synedriashs-kai-8ematwn-hmerhsias-diata3hs-symboylioy-aktoploikwn-sygkoinwniwn-01-thn-20012025/

ΘΕΜΑ 74 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ΜΕΓΑ ΤΖΕΤ: Α) ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ 11-04-2025 ΕΩΣ ΚΑΙ 31-10-2025 (ΑΝΤΙ 01-05-2025 ΕΩΣ 14-10-2025) ΚΑΙ Β) ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΕ ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΣΚΙΑΘΟ-ΓΛΩΣΣΑ-ΑΓΝΩΝΤΑ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ, ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΑΛΟΝΝΗΣΟ-ΑΓΝΩΝΤΑΣΚΙΑΘΟ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΣΚΙΑΘΟ-ΓΛΩΣΣΑ-ΑΓΝΩΝΤΑ-ΑΛΟΝΝΗΣΟ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ (ΑΝΤΙ ΘΗΡΑ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ)

ΘΕΜΑ 75 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ CALDERA VISTA: Α) ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ 01-04- 2025 ΕΩΣ ΚΑΙ 30-10-2025 (ΑΝΤΙ 31-05-2025 ΕΩΣ 30-09-2025) ΚΑΙ Β) ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΕ ΑΛΟΝΝΗΣΟ-ΣΚΟΠΕΛΟ-ΓΛΩΣΣΑ-ΣΚΙΑΘΟ-ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΟ-ΣΚΙΑΘΟ-ΑΓΝΩΝΤΑΣΚΙΑΘΟ-ΒΟΛΟ (ΑΝΤΙ ΙΟ-ΘΗΡΑ-ΝΑΞΟ-ΠΑΡΟ-ΣΥΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ)

On 1/14/2025 at 10:10 PM, Ferry Himuka said:

Πάντως άμα δεν δουμε καράβι δεμένο στον Βόλο δεν πιστεύω τίποτα, κάθε χρόνο τα ίδια λέγονται και μόνο Superstar βλέπουμε.

Μακάρι να συμβεί κάτι πάντως, το ζητάει χρόνια η γραμμή.

Expand  

το έχει ηδη ανακοινώσει στους τοπικούς φορείς Πρωι απο τα νησια 2 δρομολόγια απο Βόλο ενα απο νησιά 2 απο Σκιάθο ίσως και Αγνώντα

Edited by wysiwid
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Μπράβο στην SEAJETS  τίποτα άλλο ένα τεράστιο μπράβο. Πιστεύω ότι με την καλή συγκοινωνία που θα υπάρχει μόνο καλό θα είναι για τα νησιά μας. Η αλήθεια είναι ότι το σούπερσταρ έλυσε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τις νταλίκες μετά από πολλά χρόνια. 

Posted (edited)

Θα έχουμε και άλλη προσθήκη ( αιτημα ) για καταμαράν ..αν δεν κάνει πίσω ..με επαναφορά κάποιας γνώριμης εταιρίας με νεότευκτο 

Με το 3ο νεότευκτο της

Σε επόμενο ΣΑΣ

Η δε seajets θα απαντήσει και με άλλο αίτημα 

Edited by wysiwid
Posted

Καλό το νέο για πιθανό αίτημα ωστόσο αναρωτιέμαι τη Magic την ενδιαφέρει όντως η γραμμή και θέλει να το δρομολογήσει εκεί ή απλώς στις Σποράδες έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει δεκτό το αίτημα της εκπρόθεσμης δρομολόγησης απ' ότι στον Σαρωνικό; 

Posted (edited)

υπάρχει ένα κενό στην πρωινή σύνδεση και κάποιος εκ των δύο θα το κάλυπτε … δεν ξέρω ποιος θα είναι

Edited by polmyt
Posted
  On 1/15/2025 at 11:26 AM, giordim said:

Στα θέματα του ΣΑΣ δεν φαίνεται κάπου το πλοίο. Γρίφος μέχρι στιγμής το που και πότε θα δρομολογηθεί.

Expand  

Σποράδες ζήτησε θα το δούμε σε επόμενο ΣΑΣ

Posted

Μολις μίλησα με την εταιρεία, το επιβεβαιώνει οτι το ζητησε , δεν ξέρουν αν θα προλάβουν να μπει στα θέματα του ΣΑΣ αλλα ισχυει. ζητούν πρωινο απο Βόλο προς τα νησιά πρωί λίγο πριν το Πάσχα

09:30 Απο Βόλο

Ιουλιο Αυγουστο θα κάνει και τοπικό ενδοσποραδικό. Υπηρεσιακη αν και εχει 39 θα το κάνει με μικρότερη ταχύτητα. Βολο Σκιάθο 1.25 , 2. 20 για Σκόπελο ( θα πιάνει ολα τα λιμάνια )

Posted (edited)

μίλησα με τον υπεύθυνο στο τηλέφωνο μου ανέφερε το Magic 3

Edited by proud_ionian
Posted

Πρωινό από Αλόννησο πολύ πρωινό προς βόλο ναι έχει μέλλον. 09:30 από βόλο προς νησιά με τι λογική; Ξενύχτησα εχθές και δεν θα πάρω το σούπερσταρ στις 07:30 αλλά το ταχύπλοο ( ποιο ακριβό) στις 09:30;  Είδωμεν ….

Posted (edited)

Με την λογική οτι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις απο τις αλλες εταιρείες.. μολις παρει την ώρα αυτή και και δεν εχει υπάρξει τελικά η δρομολόγηση του αλλου ταχυπλοου της seajets η του καλντερα η καποιου καταμαράν απο τα νησια, τοτε θα ζητήσει και το πρωινο δρομολόγιο και θα τροποιησει τα αλλα. Ηδη υπάρχουν αντιδράσεις.

Edited by proud_ionian
Posted

Μακάρι φίλε μου μακάρι πάνω απ όλα οι νησιώτες μας να μπορούν να εξυπηρετηθούν. Διότι για να τελειώσεις μια δουλειά στο βόλο χρειάζεσαι τουλάχιστον μια διανυκτέρευση. Πρωινο στις 06:30 -07:00 από Αλόννησο θα ήταν ότι καλύτερο. 

Posted
  On 1/18/2025 at 4:59 PM, NOMIKOS LINES said:

Μακάρι φίλε μου μακάρι πάνω απ όλα οι νησιώτες μας να μπορούν να εξυπηρετηθούν. Διότι για να τελειώσεις μια δουλειά στο βόλο χρειάζεσαι τουλάχιστον μια διανυκτέρευση. Πρωινο στις 06:30 -07:00 από Αλόννησο θα ήταν ότι καλύτερο. 

Expand  

λείπει το πρωινό δρομολόγια με την αξιοπιστία ενος καταμαραν.. παντως αυτή τη στιγμή υπάρχουν αντιδράσεις απο οτι μαθαίνω απο το αίτημα. τα λιμεναρχεία άρχισαν να δινουν εγκρίσεις.

Posted

Δημοσίευμα του Skiathos Life σχετικά με τα δρομολόγια της SEAJETS

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Seajets που έχει αναρτηθεί, από 28 Απριλίου έως 5 Ιουνίου και από 15 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου με το νέο ταχύπλοο για τις Σποράδες "Express Jet" με χωρητικότηα 430 επιβατών και ταχύτητα 33 μίλια θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο με αναχώρηση από την Αλόννησο 7:00 π.μ. για Σκόπελο Γλώσσα Σκιαθο Βόλο και επιστροφή απο Βόλο 14:20 

Από 6 Ιουνίου έως 14 Σεπτεμβρίου θα φεύγει από Αλοννησο το ΙΩΛΚΟΣ στις 6:40π.μ. για Σκόπελο Γλώσσα Σκιαθο Βόλο και επιστροφή απο Βόλο 13:15 για τα ίδια λιμάνια.

Όσον αφορά το λιμάνι του Μαντουδίου, θα εξυπηρετεί το Speedrunnerjet2 με ταχύτητα 34 μιλια, με 750 επιβάτες και 140 ιχ.τη θερινή περιοδο με αυξημένη κίνηση από 10 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου και θα φεύγει 10:30 για Σκιάθο Γλώσσα και 13:45 για Σκιάθο Σκόπελο

Από Βόλο το SUPERSTAR 07:40 κάθε μέρα για Σκιαθο Σκόπελο Αλόννησο.

Expand  

Posted

Προσωπικά έχω μάθει ότι έχει πάρει πίσω την δρομολόγηση του εξπρες τζετ . Μονο με το καλντερα έχει έγκριση ( αλλά μήπως είναι ο αντικαταστάτης του ; ) επίσης το καλοκαίρι βαζει πρωί το Ιωλκοσ μεσημέρι απο Βολο.( ενω γνωρίζαμε οτι θα είναι μονο Μαντούδι εωσ τωρα…  ενω δηλώνει σπιντρανερ 2 να προσεγγίζει και Γλωσσα ( κατι δεν μου ταιριαζει σε ολα αυτα )  

αν βέβαια το ενα πλοιο ξεκινάει απο νησιά και μεσημέρι απο Βόλο και το άλλο πρωί αυτό μονο θετικό θα είναι.

Posted

εγω παντως μαθαίνω με το ΚΑΛΤΕΡΑ ΒΙΣΤΑ ΖΗΤΑΕΙ δρολογια απο Απριλιο και οχι με το Express Jet εχω μπερδευτει

Posted

ναι το είδα και εγω τι να πω θα μάθουμε σύντομα! επισης εγω το Ιωλκο για Μαντούδι ηξερα οτι το προοριζαν... 

αν δεις στο συστημα κρατήσεων εχει θεσεις PLATINUM, CLUB, SILVER ...

Posted

Σε περίπτωση που δεν το εχετε διαπιστώσει, με την Seajets η μόνη ασφαλης ημερομηνία να δείτε ποιο πλοίο θα δρομολογηθεί που, είναι όταν το δεις να σκάει μύτη στο λιμάνι.

Posted

ειχαν πει μηνες τώρα οτι θα καλύψουν το πρωινό απο νησιά θα μάθουμε συντομα τα υπόλοιπα . Απο Απριλη 10 και μετα

Posted

49,70 θα είναι η τιμή του ταχυπλόου της  seajets

On 1/23/2025 at 1:14 PM, NOMIKOS LINES said:

Πραγματικά τα δρομολόγια είναι πάρα πολύ καλά εάν μείνουν έτσι. 

Expand  

ναι οντως

αν είναι Σουπερσταρ το πρωι , Ιωλκος το μεσημέρι απο Βολο, 09:30 το Ματζικ 3, μεσημέρι το ταχυπλοο και το ερατω ειναι σε διασπορά ωρων και με πολλες επιλογες.

δεν εχω καταλάβει ομως το πλάνο για το Μαντούδι...