NHSOS XIOS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 POSEIDON-EX RETHIMNO-EX BOA VISTA στο Dubai το 2007 απ τον Haddock του naviearmatori.
polmyt Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Στην παραπανω φωτο φαινεται καλυτερα και η μετασκευη που ειχε αρχισει να γινεται.Απο οσο μπορω να καταλαβω μαλλον η μετασκευη σταματησε στη μεση και δεν ολοκληρωθηκε ποτε.
Neptune Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Εκτος απο τα ονοματα που φαινονται στον τιτλο του θεματος το πλοιο ειχε και το ονομα Ferry Rairakku για καποιο διαστημα απο το οποιο ο φιλος Antony Duncan μας παραχωρει την ακολουθη σπανια φωτο απο τη συλλογη του για τους λατρεις των σχιστοματιδων. Δε ξερω γιατι αλλα μου αρεσε πολυ αυτη η ιδιαιτερη ασχημια του οπως μ αρεσει και το Λισσος.
George Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Αυτό το βαπόρι είναι μία πλωτή έκπληξη. Η φωτο που βλέπουμε είναι τραβηγμένη 23 Μαρτίου 2010 στο Dubai κι ενώ ξέρουμε ότι πουλήθηκε για διάλυση τον Ιούλιο του 2008 και έχουν υπάρξει και φώτο από το βαπόρι να ρυμουλκείται. Τι στο καλό μέχρι τη ράδα το πήγαν;
Hastaroth Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Μήπως στην πορεία άλλαξαν τά σχέδια; Πάντως από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα είναι 4 μήνες.Ισως έχει ήδη διαλυθεί αλλά δέν υπάρχουν φωτό τού γεγονότος.
Ermenegildo Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Εγώ γιατί όμως έχω την εντύπωση πως μπορεί να έχει "κάτσει" εκεί? Ανοιχτός καταπέλτης στο ύψος της θάλασσας, η μία καδένα γυρισμένη ενώ η άλλη σταθερή? δηλαδή δεν νομίζω να δείχνει οτι κινήται έστω γύρω απο τον εαυτό του λόγω ρευμάτων κλπ.....
Panagia Ekatontapiliani Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Μια φωτογραφία του Poseidon στο Dubai πίσω στο 2006, από το χρηστή Magwa
antonis molos Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ΠΟΣΕΙΔΩΝ, με ταλαίπωρη πορεία στις γραμμές της Αδριατικής. Φωτογραφίες απο Πάτρα και Πειραιά.
.voyager Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) Το πλοίο κάπου στο Ιόνιο, αν δεν κάνω λάθος μεταξύ Ατόκου και Ιθάκης. Αν κάποτε ανακτήσω τα αρχεία του καμμένου σκληρού δίσκου, θα έχω ξανά στη διάθεσή μου φωτογραφίες του σε ψηφιακή μορφή από την Πάτρα (όπως και άλλων πλοίων που δυστυχώς χάθηκαν όταν ο δίσκος κάηκε ) Edited March 3, 2012 by .voyager
proud_ionian Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 το εντυπωσιακο σε αυτο το πλοιο ηταν οι απιστευτα αργες μανουβρες του. οταν εμπαινε απο βορεια για το 10 ηθελε μιση ωρα απο το κεφαλι του 11 για να δεσει.
Nick the Greek Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 On 5/11/2010 at 12:58 PM, Neptune said: Εκτος απο τα ονοματα που φαινονται στον τιτλο του θεματος το πλοιο ειχε και το ονομα Ferry Rairakku για καποιο διαστημα απο το οποιο ο φιλος Antony Duncan μας παραχωρει την ακολουθη σπανια φωτο απο τη συλλογη του για τους λατρεις των σχιστοματιδων. Δε ξερω γιατι αλλα μου αρεσε πολυ αυτη η ιδιαιτερη ασχημια του οπως μ αρεσει και το Λισσος. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς μπετόν πως το πλοίο είχε πάρει το όνομα Ferry Rairakku που αναφέρει ο κακούλης Neptune πρίν 9 μόλις χρόνια? Επίσης, σε κάποιες πηγές φαίνεται το πλοίο εκτός από Ferry Rairakku να έχει ονομαστεί και Ferry Izu. Έχουμε να κάνουμε με το ίδιο πλοίο ή με κάποιο αδελφό του που δε γνωρίσαμε ποτέ? (Και είναι και καλοκαίρι και δεν έχει εκπομπή η Αγγελική για να ρωτήσω )
ΚΡΗΤΗ Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) Το πωσειδων , μαλλον στην Ηγουμεντιτσα , για εμενα ητανε απο τα ομορφοτερα βαπορια που περασανε απο τα ελληνικα νερα , για την εξυπηρετιση δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια Φοτο του brend crause Edited January 15, 2022 by polmyt
proud_ionian Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 3 hours ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said: SUZURAN MARU Επιβατηγό/οχηματαγωγό Shin Nihonkai Ferry,Otaru Koyo Dockyard,Mihara 1970 15379 grt 160.6x25.7x6.05 m 2 Pielstick 13240 kw 18.5 kn 1200 επιβάτες 400 ΙΧ γραμμή Maizuru-Tsuruga-Otaru 1978 όνομα FERRY IZU 1980 FERRY LILAC γιά άγνωστο διάστημα FERRY RAIRAKKU Πώληση Nishi Nippon Shosen,Shimonoseki Όνομα UTOPIA,μετασκευή κρουαζιέρόπλοιο 1994 Πώληση Med Link Lines,όνομα POSEIDON,σημαία Μάλτας γραμμή Μπρίντιζι-Πάτρα-Τσεσμέ 1995 γραμμή Πάτρα-Μπρίντιζι 1998 Μεταβίβαση Five Star Lines 2000 Nαύλωση ΕΝΜΤV, Αλγερία,γραμμή Αλγέρι-Αλικάντε 2001 Παροπλισμός Ελευσίνα 2002 Όνομα POSEIDON X, σημαία Παναμά 2003 Πλειστηριασμός Crystal Shipping,όνομα POSEIDON A, POSEIDON 2004 Όνομα POSEIDON C, σημαία Κύπρου, Αdriatic Seaways γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Μπρίντιζι 2005 Κατάσχεση Ηγουμενίτσα,παροπλισμός Δραπετσώνα Πλειστηριασμός Αtlantides Shipping,Koμόρες όνομα POSEIDON 2006 Ξενοδοχείο γιά εργάτες, Ντουμπάι 2011 Προσάραξη Gadani Beach,Πακιστάν Διάλυσh Κονταδελφό με ΛΙΣΣΟΣ 1 SUZURAN MARU επίσημη κάρτα 2 UTOPIA επίσημη κάρτα 3 POSEIDON shipspotting 4 POSEIDON X faktaomfartyg 5 POSEIDON C shipspotting 6 POSEIDON Nτουμπάι faktaomfartyg Ας τα έχουμε και εδώ.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 On 8/19/2019 at 11:39 PM, Nick the Greek said: Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς μπετόν πως το πλοίο είχε πάρει το όνομα Ferry Rairakku που αναφέρει ο κακούλης Neptune πρίν 9 μόλις χρόνια? Επίσης, σε κάποιες πηγές φαίνεται το πλοίο εκτός από Ferry Rairakku να έχει ονομαστεί και Ferry Izu. Έχουμε να κάνουμε με το ίδιο πλοίο ή με κάποιο αδελφό του που δε γνωρίσαμε ποτέ? (Και είναι και καλοκαίρι και δεν έχει εκπομπή η Αγγελική για να ρωτήσω ) Δεν φαίνεται στις πηγές ως FERRY RAIRAKKU,ίσως δεν ήταν επίσημο όνομα
polmyt Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 Να το θυμηθουμε στην τελευταια του επισκευη στην Ελλαδα ,το μακρινο πια 2005
Recommended Posts