nomikos Posted August 19, 2024 Posted August 19, 2024 (edited) Πολλά χρόνια όσο δούλευε στη Βενετία τον άνοιγε το καταπέλτη εκεί.Στο μέσα παλιό λιμάνι.. Edited August 19, 2024 by nomikos
margaritis24 Posted August 19, 2024 Posted August 19, 2024 4 hours ago, ss chania said: Δεν με χαλάει καθόλου ισα ισα,απλως μου κανει εντύπωση.Μονο στην Σουδα το εχω δει με ανοιχτό πλωριαιο. κ το Λατω κ το Αριαδνη στην ιδια θεση ανοιγαν τον πλωριο για να ξεφορτωσουν πιο γρηγορα
olympic champion anek Posted August 19, 2024 Posted August 19, 2024 (edited) Προφανώς αυτό γίνεται στα ημερήσια για να κερδίσει χρόνο. Edited August 19, 2024 by proud_ionian
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted August 19, 2024 Posted August 19, 2024 19 hours ago, ss chania said: Πως γίνεται αυτο;Ποτε δεν εχει τον πλωριαιο ανοιχτο στον Πειραιά Τι πως γίνεται αυτό Ήλθε η ώρα να τον δουλέψει κ στην ακτοπλοία 5 hours ago, nomikos said: Πολλά χρόνια όσο δούλευε στη Βενετία τον άνοιγε το καταπέλτη εκεί.Στο μέσα παλιό λιμάνι.. Κ στην Τεργέστη άνοιγε πλωριό κ το πλαϊνό μπαρκαρίζο με τις κυλιόμενες 9 hours ago, ss chania said: Δεν με χαλάει καθόλου ισα ισα,απλως μου κανει εντύπωση.Μονο στην Σουδα το εχω δει με ανοιχτό πλωριαιο. Πρωραίο
ss chania Posted August 20, 2024 Posted August 20, 2024 19 hours ago, margaritis24 said: κ το Λατω κ το Αριαδνη στην ιδια θεση ανοιγαν τον πλωριο για να ξεφορτωσουν πιο γρηγορα Τα θυμάμαι και αυτά
georgios express Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Δεν υπάρχει πιθανότητα να βρήκε ανάποδο καιρό ή κάποιο ανάλογο απρόοπτο ή ακόμη επειδή έτσι να έκρινε ο πλοίαρχος που είναι στην γέφυρα του καραβιού και όχι πάνω από ένα πληκτρολόγιο;
Nick58 Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 (edited) Σχεδόν άπνοια 3bf Edited September 8, 2024 by proud_ionian quote
Αρακλειανός Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Προσέγγισε εκτάκτως τη Μήλο πριν λίγο το Κίσσαμος.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την αποβίβαση ασθενούς από το Ε/Γ-Ο/Γ Κίσσαμος στη Μήλο Quote Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μήλου από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου «ΚΙΣΣΑΜΟΣ» Ν.Π. 12247, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ότι μία 28χρονη ημεδαπή επιβάτιδα έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης. Στην 28χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί του πλοίου από έτερο επιβάτη ιατρό, ενώ το πλοίο παρέκκλινε της πορείας του και προσέγγισε εκτάκτως το λιμάνι Αδάμαντα της Μήλου, όπου η ασθενής αποβιβάστηκε με ασφάλεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου. Το «ΚΙΣΣΑΜΟΣ» απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.
lostromos Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 On 9/8/2024 at 11:08 AM, georgios express said: Δεν υπάρχει πιθανότητα να βρήκε ανάποδο καιρό ή κάποιο ανάλογο απρόοπτο ή ακόμη επειδή έτσι να έκρινε ο πλοίαρχος που είναι στην γέφυρα του καραβιού και όχι πάνω από ένα πληκτρολόγιο; Δεν έβγαλα πόρισμα για τον λόγο που άλλαξε την καθιερωμένη του πορεία.
hayabusagr Posted September 21, 2024 Posted September 21, 2024 ιδού και από ψηλά ένα πρωινό του καλοκαιριού που είχε ημερήσιο και λίγο έξω από την Πειραϊκή συναντήθηκε και με το Αστερίων που ερχόταν
BS CHIOS Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 (edited) Ας δούμε το Κίσσαμος σε μία αυγουστιάτικη άφιξή του στον Πειραιά, ερχόμενο από ημερήσιο δρομολόγιο απ' το Ηράκλειο. Του πάνε πολύ τα λευκά, ομόρφυνε αρκετά με τα νέα του σινιάλα. Edited October 19, 2024 by BS CHIOS
Metal maniac Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Αναχώρηση του Κίσσαμος από την Σούδα μέσα από την γέφυρα
margaritis24 Posted November 11, 2024 Posted November 11, 2024 Εδεσε στο dock 3 γιατι κανουν εκβαθυσεις διπλα απο τη θεση του στον Αγ.Διονυση
pkos Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Το πρώην Λευκά Όρη αναχωρώντας για Χανιά στα πρώτα δρομολόγια με τη νέα ονομασία και περνώντας δίπλα από το νέο Λευκά Όρη.
GeorgePag Posted February 8 Posted February 8 Ταξίδεψα για πρώτη φορά με το Κίσσαμος από Πειραιά για Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα και μου έκανε καλή εντύπωση. Παρόλο που ήταν από τα τελευταία δρομολόγια πριν βγει σε ακινησία, το πλοίο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, πεντακάθαρο και το πλήρωμα άψογο. Εσωτερικά θεωρώ πως μια ανακαίνιση είναι αναγκαία, ωστόσο εμένα δεν με ενόχλησε μια και με κέρδισαν τα μεγάλα εξωτερικά καταστρώματα. Αυτό που όμως με απογοήτευσε ήταν η καμπίνα η οποία ναι μεν ήταν εσωτερική αλλά και υπερβολικά στενή. Το «κρεβάτι» ήταν το χειρότερο που έχω συναντήσει σε καράβι και σε συνδυασμό με την κακή ηχομόνωση δεν με άφησε να κοιμηθώ πάνω από 2ωρο. Για να λέμε και τα καλά όμως, η υποδοχή κάτω καθώς και η reception ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αρκετά και παρόλο που το θεωρώ υποδεέστερο του ανταγωνιστή, θα το ξανά προτιμούσα. Και πάλι μπράβο στο εξαιρετικό πλήρωμα !
Panagia Ekatontapiliani Posted March 17 Posted March 17 Το Κίσσαμος επέστρεψε στα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά Ηράκλειο στις 7 Μαρτίου.
karavolatris Posted March 18 Posted March 18 Γιατί σήμερα είναι ανεκτελεστο το δρομολόγιο του πλοίου;
Panagia Ekatontapiliani Posted March 18 Posted March 18 Ανεκτελεστα λόγω καιρού τα σημερινά δρομολόγια για τα πλοία της Attica group στην Κρήτη.
Nick the Greek Posted April 8 Posted April 8 Ε αφού γύρναγε μπροστά μου ο Κίσσαμος, γρουσουζά μεγάλη να μην το φωτογραφίσω. Πολύ ιδιαίτερη η κατάπρυμνη άποψή του θα έλεγα, γενικά καλλίγραμμο πλοίο.
Recommended Posts