Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

και κατι δυσαρεστο μεσα στις γιορτινες μερες.τραυματιστικε σοβαρα ο ανθυποπλοιαρχος του πλοιου,απ'οσο εμαθα χωρις πολλες λεπτομεριες τον μαγκωσε υδατοστεγης πορτα του πλοιου η οποια εκλεισε λογω του οτι υπηρχε τηλεφωνικη απειλη(φαρσα δηλαδη)για βομβα. Δεν εχω μαθει περισσοτερα για την υγεια του αξιωματικου. ας ευχηθουμε να ειναι περαστικα.

Posted

Ποιος ειναι ανθυποπλοιαρχος στο πλοιο ο ιδιος που ηταν πριν την επισκευη και το καλοκαιρι?

Posted

κ.Ψωμαδέλλη Παναγιώτη τον λένε. Για το μικρό δεν είμαι σίγουρος.

Πραγματικά λυπηρό γεγονός, επειδή κάποιοι "έξυπνη" θέλανε να κάνουνε πλάκα. ;):confused: Δεν υπάρχουν λόγια να τους χαρακτηρίσεις. Περαστικά του.

Posted

Ειναι και μυτιληνιος που η ΝΕΛ δεν εχει πια και πολλους αξιωματικους απο το νησι ας ευχηθουμε ολοψυχα να πανε ολα καλα,ξερει καποιος περισσοτερες λεπτομεριες για το πως εγινε το ατυχημα και αν ο ανθρωπος εχει ξεπερασει τον κινδυνο

polman το πιθανοτερο ειναι οτι δεν επροκειτο απλα για μια κακογουστη φαρσα αλλα αυτο που λεει η λογικη μου ειναι οτι καποιος λαμακας εχανε το καραβι και προκειμενου να το καθυστερησει πηρε τηλεφωνο για βομβα

δυστυχως ορισμενοι με το μικρο μυαλο τους μπορει να προκαλεσουν τραγικα γεγονοτα.

Posted

Είναι καλός ναυτκός και ακόμα πιο καλό παιδί. Αν δεν κάνω λάθος ήταν και στο

SAMOS (SPIRIT ?). Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και το συντομότερο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.

Posted

παιδια δυστυχως απ'οτι εμαθα απο μελος του πληρωματος η κατασταση του ανθυποπλοιαρχου ειναι πολυ σοβαρη, νοσηλευεται σε καταστολη με μηχανικη υποστηριξη. Τι να πω....ας βαλει ο Αϊ Νικολας το χερι του γιατι ειναι κριμα.

• 4 weeks later...
Posted

Ξέρει κανείς τίποτα για την υγεία του αξιωματικού μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός απο το ατύχημα