Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ας δούμε ένα ρεμέτζο του πλοίου στα Αιγινήτικα στον Αύγουστο που μας πέρασε, μάλιστα με αριστερή στροφή

• 4 weeks later...
  • Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Το Απόλλων Ελλάς έχει σταματήσει τα δρομολόγια του στις 29 Σεπτεμβρίου και είναι δεμένο στη γωνία της προβλήτας του Σαρωνικού για ολιγοήμερη ακινησία. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Από το ΣΑΣ στις 22/10/24 βλέπουμε ότι το Απόλλων Ελλάς θα κάνει την ακινησία του από 11/11/24 έως 09/01/25 (αντί για τις 05/03/25 έως 15/04/25) και την έξτρα ακινησία των 45 ημέρων από τις 10/01/25 έως τις 23/02/25 (αντί για τις 29/09/25 έως 16/10/25)

Edited by Panagia Ekatontapiliani
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Στο Απόλλων Ελλάς έχει ξεκινήσει να βάφεται η αριστερή μπάντα στο νέο μοτίβο και επιλογής χρωμάτων της εταιρείας του.

Posted

Αν και εκ πρωτης όψης κατι δεν μ αρέσει.τουλάχιστον ολα τα πλοία θα αποκτήσουν την ίδια εμφάνιση.Οποτε και το Αντιγόνη θα βάφεται στη Χαλκίδα,αρα και ο Φοίβος θα αλλάξει χρωματισμους.

Posted

Να υπάρχουν και οι φωτογραφίες για όσους δεν έχουν Facebook. Το Αντιγόνη ακόμα δεν βάφεται με τα νέα σινιάλα. Λογικά θα γίνει τον Μάρτιο η αλλαγή σε αυτό 

FB_IMG_1739700849939.jpg

FB_IMG_1739700852481.jpg

Posted

Νομίζω μια ταιριαστή διαφήμιση για το συγκεκριμένο πλοίο, θα ήταν μια εταιρεία με συστήματα ήχου:rolleyes:. Μιλάμε για τον πρωταθλητή Ελλάδας στην ηχορρύπανση. Το ακούς χωρίς να το βλέπεις. Ακόμη και το χειμώνα με κλειστές μπαλκονόπορτες.

Posted (edited)

Απόλυτα. Το ακούω ελάχιστες φορές από το σπίτι μου στον Πειραιά που απέχει πάνω από μισό χιλιόμετρο από το λιμάνι 

Edited by proud_ionian
  • 2 weeks later...
Posted

Στην Ε1 το πλοίο μετά από ένα μικρό δοκιμαστικό, παρακαλείστε οι ευρισκόμενοι στον Πειραιά να σπεύσετε για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα :D

Posted

Το πλοίο έδεσε στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά με τα νέα του χρώματα.

Το όνομα στην πρύμη πλέον γράφτηκε κάτω από τα παλιά ανάγλυφα. 

Posted

Είχα την ευκαιρία να το δω από κοντά σήμερα με τα νέα του σινιάλα αλλά ρώτησα και κάποιους άλλους τη γνώμη τους. Όλοι μου απάντησαν ότι τους αρέσουν πολύ και προσφέρουν έναν αναγκαίο αέρα ανανέωσης στο πλοίο στα οποία συμφωνώ και εγώ απόλυτα. Τα νέα σινιάλα συμβάλουν επίσης στην ομοιογένεια του στόλου της Saronic ! 

Posted

Οπως είδαμε τον Αχαιό ας δούμε και με τα νέα του χρώματα και τον Απολλωνα.

Αποψη μου  είναι πως του πάνε περισσότερο απο τα 2 μπλέ της HSW και της 2way. Ισως γιατι το ειχα μαθει ετσι σαν Γεωργιος και σαν Απολλων Ελλας τα πρώτα χρόνια που ηταν φουλ του λευκου . Για τα χρώματα της HFD/MFD ουτε λογος.