nautikos Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 θα υπαρχει και επισκεπτηριο των πλοιων για το κοινο? απο ποια πηγη αντλησες την πληροφορια αυτη?
Nick the Greek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Δε νομιζω να υπαρχει επισκεπτηριο Ναυτικε, ειναι στα πλαισια ασκησης του ΝΑΤΟ απ' οτι εμαθα και δε νομιζω να ανοιξουν για κανεναν τα πλοια.
ΝΗΡΕΑΣ Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 θα υπαρχει και επισκεπτηριο των πλοιων για το κοινο?απο ποια πηγη αντλησες την πληροφορια αυτη? Δεν θα έχει μάλλον επίσκεψη δια το κοινόν. Μόνο συνέντευξη τύπου από τον Ισπανό Διοικητή σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους, πάνω στο NAVARRA. Δείτε ολόκληρη την είδηση, εδώ
MinuteMan Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Καλημέρα στα Λεμονάδικα σήμερα Superferry II για επισκευές. Καλά βαψίματα! Δίπλα το Blue Star Paros αν πρόσεξα!
proud_ionian Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 οπως λεμε και στο σχετικο thread ξεκιναει δρομολογια και οχι επισκευες μολις ληξει το απαγορευτικο
Nick the Greek Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Αν δεν με απατουν τα ματια μου(ενταξει, γινεται συχνα αυτο), μια σιλουετα που μοιαζει με το Cruise I πρωην Pacific Venus βρισκεται αγκυροβολημενη στη ραδα του Πειραια.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Το Aegean Glory γιατί άλλαξε θέση και πήγε ανάμεσα στο Φοίβο και τον Εξπρές Αδωνίς?? Φοβούνται μη το σπάσουν το βαποράκι με κανένα νοτιά όπως πέρυσι!!
proud_ionian Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 ο apostolos p την εκκανε με ελαφρα πηδηματακια. παλι συμφωνα με τα σηματα καπνου του Nick the Greek που ειναι εκτος pc
nautikos Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Στην παγοδα του Πειραια λογω εορτασμου Αγ Νικολαου τα πολεμικα : Φ/Γ Θεμιστοκλης,Υ/Β Αμφιτριτη & Τ/ΠΚ Μαριδακης.Υπαρχει και επισκεπτηριο για ολα,κατα μερικες πηγες απο 9-5 το απογευμα,κατα τους λιμενικους (δεν ξερουν!!) κατα τα πληρωματα των πλοιων απο τις 4-7.στην τελικη εσυ αποφασιζεις!
ΝΗΡΕΑΣ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Κυριακή μεσημεράκι στο μεγάλο μας λιμάνι. Η φουκαριάρα η Δημητρούλα (με ένα σχετικό ντουμανάκι) έφυγε ακριβώς στις 16.00, εν μέσω των άσπρων-κόκκινων-μπλέ ταχύπλοων που βρίσκονται στην χειμερία νάρκη τους. Αυτό το μικρό ενσταντανέ για να καταλάβουμε ποιοί στηρίζουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας. Η Δημητρούλα και ο Ταξιάρχης που φόρτωνε παραπέρα!
Nick the Greek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Ο Αιαντας στη μικρη δεξαμενη του Βασιλειαδη, ενω στη μεγαλη το τσιμενταδικο Ναυσιθοη που εχει κατασκευαστει τη δεκαετια του 50.
Nick the Greek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Ταξιαρχης σημερα στις 1900 με ασφυκτικα γεματο το κατω γκαραζ και αρκετο απο το πανω. Γενικα κρινοντας με το ματι και μονο σε οτι αφορα την κινηση στο γκαραζ, η ΝΕΛ σε σχεση με περυσι ειναι στα ιδια με τα εσοδα βεβαια να ειναι λογικα μειωμενα απο τη στιγμη που επεσαν στο τραπεζι και οι προσφορες.
Earl Granville Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Νίκ τί ώρα ήσουν στον Ταξιάρχη?Εγώ ήμουν μέχρι τις 18:30 αλλά ήμουν επάνω κι έπινα καφέ. Και το επάνω γκαράζ κάργα ήταν από αρκετά ασυνόδευτα ΙΧ με προορισμό την Μυτιλήνη(καινούρια του κουτιού ήταν)και νταλίκες. Από επιβάτες πρέπει να επαιζαν κοντά στους 250 μέχρι την ώρα που έφυγα από το βαπόρι.
Nick the Greek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Περι ωρας 1950, που να το ηξερα οτι ειναι και η αφεντια σου εκει?
enas chiotis Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Πόσο μικρός είναι ο κόσμος, εγώ ταξίδευα με τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ! Έφυγε 19:15 και πέρασε τα φανάρια της Χίου 05:05, δηλαδή 9 ώρες και 50 λεπτά αλλά από κούνημα τίποτα. Άρχοντας, όχι σαν τα άλλα τα γιαπωνέζικα.
George Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Από την Τρίτη το SEA ANGEL στη ράδα ενώ το BS PAROS μεθόρμισε στην Παγόδα (για το βλέπουν ορισμένοι που κατεβαίνουν νυχτιάτικα κάτω ).
Panagia Ekatontapiliani Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Σήμερα κατά τις 16:30 μπήκε αυτό το πλοίο ονομαζόμενο «THE PERFORMER» ξέρει κανείς τι είδους πλοίο είναι??
Nick the Greek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Σημερα το βραδι, το ΣΑΟΣ ΙΙ και εχοντας πεσει απο τη μικρη πλωτη δεξαμενη του Περαματος, βρισκοταν πρυμνοδετημενο στα 200αρια. Πλησιαζοντας κοντα ειδα πως ηταν περιτρυγιρισμενο απο βυτια με καυσιμα δυο εκ των οποιων ηταν μεσα στο γκαραζ και εδιναν καυσιμα, ενω τα αλλα περιμεναν απεξω. Την ιδια στιγμη μπηκε μεσα στο λιμανι και το Δημητρουλα που εδεσε παραδιπλα απο το Σαος ΙΙ που συνεχιζε να παιρνει καυσιμα ενω το Δημητρουλα φορτο-εκφορτωνε. Ινα δοξαστει για πολλοστη φορα το Κεντρικο Λιμεναρχειο Πειραια που εφαρμοζει μεχρι κεραιας τους κανονισμους για την ασφαλεια, μονο ομως οταν αφορα τα ρο-ρο τα οποια πρεπει για διαφορους λογους να εκδιωχθουν απο τον Πειραια και την ευρυτερη περιοχη. Ποσο υποκρισια ειναι να εφαρμοζεις τους κανονισμους επιλεκτικα και η υποτιθεμενη εφαρμογη να περιοριζεται στο να κυνηγας τους φωτογραφους-καραβολατρες ενω ταυτοχρονα να κανεις γαργαρα τα πραγματικα σημαντικα θεματα? Σε ολοκληρο Πειραια και γυρω περιοχη, δεν μπορουσε να παρει καπου αλλου καυσιμα το Σαος ΙΙ, επρεπε να γινει αυτο διπλα στους επιβατες και τα οχηματα του Δημητρουλα? Μα τοσο μυαλο θελει? Αγκυροβολιο δεν υπαρχει να ανεφοδιαστει με μπαρτζα?
nautikos Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 ο apostolos p την εκκανε με ελαφρα πηδηματακια. παλι συμφωνα με τα σηματα καπνου του Nick the Greek που ειναι εκτος pc Τελικα ο Αποστολος Π εχει αραξει στα Αμπελακια Σαλαμινας.
nautikos Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Σήμερα κατά τις 16:30 μπήκε αυτό το πλοίο ονομαζόμενο «THE PERFORMER» ξέρει κανείς τι είδους πλοίο είναι?? Ειναι τυπου Offshore Supply Vessel, ανηκει στην Ocean Systems Engineering of Houston, Texas και συνηθως ασχολειται με ερευνητικα προγραμματα.Προσφατα συμμετειχε σε μια ερευνα για την επιδραση του Tsunami στη θαλασσια περιοχη κοντα στην Ταυλανδη
Panagia Ekatontapiliani Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Το Άρτεμις σήμερα το απόγευμα έλειπε από τη γνωστή θέση του?? Μάλλον για κάποιο δεξαμενισμό φαντάζομαι?? Αλλά σε ποια δεξαμενή δε ξέρω, μήπως κάποιος καραβοπληκτος έχει δει που είναι??
Nick the Greek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ξαναπες μετα για την οραση μου Π100 Σβηστε τον κυριο απ' το φορουμ παρακαλω
Panagia Ekatontapiliani Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Η όραση με κάποια μικροπροβλήματα καλή είναι !! Αλλά χθες δε πέρασα από τις Δεξαμενές!!
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now