Panagia Ekatontapiliani Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Το Blue Dolphin 2 μετονομάστηκε σε The Blue Dolphin και έχει υψώσει σημαία Ταϊλάνδης. Το πλοίο έφυγε τη προηγούμενη εβδομάδα από το λιμάνι του Hakodate στην Ιαπωνία και πήγε στο Busan της Νότιας Κορέας.
Annivas Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Προσωπικά την τελευταία δεκαετία έχω ακούσει 3-4 Ελληνικές εταιρείες να φημολογείται ότι έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του... Φαινομενικά είχε ένα δελεαστικό πακέτο , αλλά για να μην προχωρήσει το ενδιαφέρον κάποιας, ενδεχομένως κάποιο λάκκο να είχε η φάβα πέραν του ότι είναι εξοπλισμένο με μπαταριστές μηχανές!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Το The Blue Dolphin ανήκει στην The Seahorse Ferry Co ltd και έχει ξεκινήσει δρομολόγια μεταξύ Samui και Sattahip. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της εταιρείας του στο Facebook.
Petros P Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 Ξανά προς πώληση το πλοίο,να δούμε αν είναι η φαρμακερή του να έρθει απο εδώ τελικα (δεν έχω ακουσει κάτι)
giorgos_249 Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 (edited) Και να μην έρθει δεν πειράζει 😅 Εξ πρώτης όψεως τουμπαριστό, του 1994, με ενα σωρό προσαρμογές που απαιτούνται κλπ, αρκετά χρόνια σε τριτοκοσμική χώρα αφού έφυγε από Ιαπωνία - τι το καλό έχει για να το φέρει καποια εταιρεία? Ας φέρουν το Ben-my-Chree αν θέλουν τέτοιο πλοίο... 🤪 Edited July 20, 2023 by giorgos_249
Ariadne Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 Εσωτερικά πάντως το πλοίο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
spiroszante Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Όντως εσωτερικά είναι σε καλό επίπεδο, όμως για να δουλέψει εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να συμμορφωθεί με τη Solas, οπότε χρειάζεται ξηλωμα όλο. Κατά τη γνώμη μου η Levante το 2019-20 έπρεπε να κοιτάξει σοβαρά αυτό το πλοίο για να το αγοράσει και να το βάλει στο Ιόνιο.Αλλα αντί για αυτό αγόρασε το Σμύρνα και αργότερα το Κοντέσσα που στο ένα χάλασε πολλά λεφτά για να το βάλει στη Σμύρνη και τώρα κάθεται χωρίς κανένα ρόλο και το άλλο θέλει άλλα τόσα για να μετασκευαστεί. Εξωτερικά όπως το βλέπω,δεν νομίζω να χρειάζεται μεγάλη μετασκευή.
Recommended Posts