polmyt Posted June 14, 2024 Posted June 14, 2024 Ομορφη φωτο του @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ με το πλοιο δεμενο στον Πειραια ,το μακρινο 1979 Μπορουμε να διακρινουμε οτι παρα το οτι ειναι ηδη δυο χρονια στην Ελλαδα ,η τριηρης στη τσιμινιερα εξακολουθει και απουσιαζει.Αναρρωτιεμαι πως δεν ειχαν βαλει κανενα σινιαλο 2 χρονια μετα Διακρινεται και ενα ρυμουλκο του Ματσα
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted June 14, 2024 Posted June 14, 2024 (edited) Το αρχαίο πλοίο-δεν ξέρω αν ήταν τριήρης- καθιερώθηκε μετά Το Ρ/Κ είναι το ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Λουκά Μάτσα (υπηρχε κ ο άλλος με τον σταυρό) Παλινδρομική ατμομηχανή,ναυπήγησης 1921! Η γέφυρα που δεν συμβαδίζει από εμφάνιση,είναι μεταγενέστερη Παλιότερα υπήρχαν υπέργηρα,αδύναμα ανάλογα το μέγεθος Ρ/Κ που τελικά μόνο πομπώδη ονόματα είχαν Κεραυνός,Τολμηρός,Κέρβερος κλπ!! Θέλετε τα γιγαντιαία κονεξάδικα που πιάνουν Πειραιά,θέλετε νέοι κανονισμοί κ τα τελευταία χρόνια έχουμε γεμίσει από ένα σωρό σχεδόν νεότευκτα Ρ/Κ που από ιπποδύναμη είναι τερατάκια κ πολύ μαϊτζέβελα! Edited June 15, 2024 by proud_ionian quote
Nick the Greek Posted August 12, 2024 Posted August 12, 2024 Σε αυτήν τη φωτογραφία του Queen Vergina, μπορεί να διακρίνει κανείς τον Όμηρο δεμένο στις δέστρες 193-200, εκεί που τώρα δένει το WC Jet. Δεν είχα ξαναδεί τον Όμηρο(ή κάποιο άλλο πλοίο της ΝΕΛ) σε αυτήν τη θέση, πολύ ξεχωριστή φωτογραφία.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Πραγματικά σπάνιο κ εγώ δεν τον θυμάμαι εκεί
Stratos Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 Πλεον της ακτής Τζελέπη έφευγαν ΚΑΙ απο εκεί, εγώ ο ίδιος εχω ταξιδέψει επανειλημμένα τελη δεκαετίας 70 με το ΣΑΠΦΩ απο τα 200αρια..
polmyt Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Αλλη μια φωτο του πλοιου απο τον @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ ,στα 200αρια αυτη τη φορα Πλεον βρισκομαστε στο 1985
Recommended Posts