George Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 (edited) Ταξιδεύοντας προς Πάτρα την προηγούμενη Δευτέρα (23/10) είδα το OCEAN MAJESTY να πλέει στον Κορινθιακό με κατεύθυνση τον Ισμθό. Δεν βλέπω όμως σε κάποιο δελτίο να έχει γραφτεί κάτι σχετικό. Έχεις κανείς υπόψην του κάτι; ____________________________________________________ (1996, ex-Juan March, Sol Christina, Kypros Star, Homeric, Olympic) Edited February 7, 2018 by Nick the Greek tag
ΝΗΡΕΑΣ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Το πλοίο για ένα μήνα (μέχρι τέλος Φεβρουαρίου) στο Abu Dhabi σαν πλωτό ξενοδοχείο...περισσότερα εδώ.
Aris Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 To Ocean Majesty ξεκίνησε τη συνηθισμένη ναύλωση στη Page & Moy. Θα επιστρέψει το Νοέμβριο. Η μπροσούρα του ειναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στο: http://edition2.intellimag.com/?CODE=PMESLFPVKK
Aris Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Σύμφωνα με όσα γράφονται εδώ το Οсean Majesty είχε μια "επαφή" με το Thomson Spirit ενώ ήταν αγκυροβολημένα στο φιορδ Geiranger στη Νορβηγία. Μικρές υλικές ζημιές και χωρίς τραυματισμούς.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Σήμερα έπεσε από τη δεξαμενή του Βασιλειάδη το Ocean Majesty και βγήκε να κάνει δοκιμαστικό στο Σαρωνικό.
Aris Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Το καράβι από το Μάρτιο μέχρι τον άλλο μήνα κάνει κρουαζιέρες για τη Voyages of Discovery. Μάϊο με Οκτώβριο θα είναι ναυλωμένο για άλλη μια χρονιά στην Page & Moy. Eδώ έχουν και τα πλάνα των καταστρομάτων του. Kαλά κρατάει για την ηλικία του...
Panagia Ekatontapiliani Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Το Ocean Majesty θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 03 Μαΐου και θα δουλέψει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το site της Page & Moy.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ο τελευταίος εναπομείναν από την παρέα των τεσσάρων κρουαζιεροπλοίων που ξεχειμώνιασαν στην ακτή Ξαβέρη του Πειραιά, ετοιμάζεται κι αυτός να την "κάνει" σιγα-σιγά εν όψει των καλοκαιρινών του υποχρεώσεων.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Το Ocean Majesty απέκτησε ένα σημάδι από το χειμερινό σφιχταγκάλιασμα με το Blue Monarch
Panagia Ekatontapiliani Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Το Ocean Majesty χθες έκανε ένα δοκιμαστικό στο Σαρωνικό και μετά έδεσε στη Σαλαμίνα (στα ναυπηγεία Κόρου).
Panagia Ekatontapiliani Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Χθες στο Ocean Majesty γινόντουσαν εργασίες καλλωπισμού στα γράμματα του ονόματος στη πλώρη αλλά και βαψίματα σε διάφορα σημεία της δεξιάς πλευράς του πλοίου με τη βοήθεια μιας σωστικής λέμβου.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Να πουμε, μιας και ξεχάσαμε να το αναφέρουμε, ότι το πλοίο έφυγε από την Σαλαμίνα στις 21 Απριλίου (δύο ημέρες μετά το Πάσχα) και ήδη έχει ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Μεσόγειο. Σήμερα το πρωί είχε άφιξη στο λιμάνι της Βαλέτας στην Μάλτα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Μετά από αρκετό καιρό απουσίας του, το πλοίο από το μεσημέρι βρίσκεται και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά.
kyr1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 (edited) Την ίδια αναφορά έκανα και σε αδελφό site... Αναμφισβήτητα ένα όμορφο βαπόρι που με μετέφερε στην Αλεξάνδρεια τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Παλιό σκαρί, φαίνεται εξάλλου, όμως μέσα βρίσκεται εκπληκτική κατάσταση. Παχιές μοκέτες, τα πάντα σαν καινουρια και γενικότερο αίσθημα ποιότητας παντού. Πουθενά κανένα σημείο...γήρατος παρόλα τα 45 του έτη! Στα συν του βαποριού ότι προσέφερε στον επιβάτη όλες τις τυπικές-για κρουαζιερόπλοιο ανέσεις παρόλο το μικρό μέγεθός του. Εστω και αν κάποιοι από αυτούς τους χώρους ήταν μικροί (πχ γυμναστήριο, υποτυπώδης πισινα) η πρόθεση μετράει. Επιπλέον φοβερή αίθουσα κινηματογράφου-εκδηλώσεων βαθειά, πολύ βαθειά χωμένη στην πλώρη, άκουγες το κύμα να σκάει και νόμιζες ότι θα βγει η θάλασσα από τη σκηνή... Ελπίζω να συνεχίσει να μας συντροφεύει στις θάλασσες για πολύ καιρό ακόμη... Edited April 27, 2010 by proud_ionian στοιχιση
Nick the Greek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Το προβλημα του συγκεκριμενου βαποριου απ' οτι μου εχουν πει, ειναι πως η γαστρα του ειναι σχεδον επιπεδη και με μικρο βυθισμα, με συνεπεια να ειναι ιδιαιτερα αβολο σε θαλασσοταραχη.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Άραγε φέτος το βαπόρι θα ταξιδέψει?? Γιατί δε φαίνεται στο site της PAGE & MOY, που δούλευε τα τελευταία χρόνια!! Εκτός εάν έχει βρει πουθενά αλλού στέγη για δουλειά??
Panagia Ekatontapiliani Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Από ότι φαίνεται θα δραστηριοποιηθεί και φέτος το καλοκαίρι το Ocean Majesty!! Η τακτική επίσκεψη από τις 25 Ιουνίου και για ολόκληρο το καλοκαίρι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης του κρουαζιερόπλοιου «Ocean Majesty», συνολικής δυναμικότητας 1000 ατόμων, που ξεκινάει από τη Σμύρνη και «πιάνει» σε νησιά του Αιγαίου ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης της διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης. Μήπως ξέρουμε για ποιανού λογαριασμό όμως??
Captain Argy Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Απ'οτι ξέρω ναυλώθηκε σε εταιρεία Τουρκικών συμφερόντων και μάλιστα ακουγόταν έντονα οτι το συγκεκριμένο ναύλο θα το πάρει το The Calypso. Πάντως τα 1000 άτομα είναι λίγο υπερβολικά
enas chiotis Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Αν είναι τουρκικών συμφερόντων θα είναι η εταιρεία που είχε προγραμματίσει τις κρουαζιέρες στο Αιγαίο με το ANKARA, το οποιο όμως με την αποχώρηση του CESME από την γραμμή Ιταλίας - Τουρκίας θα έχει να καλύψει αυτή τη γραμμή.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Το πλοίο ναυλώθηκε σε Τούρκους operators, την Apex Tours/ Cruise Holiday's, για 125 ημέρες με προορισμούς τα νησιά του Αιγαίου, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Το Ocean Majesty έφυγε τη Δευτέρα από τα Ναυπηγεία της Χαλκίδας για να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Το Ocean Majesty χθες ήταν στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως μπορείτε να δείτε δεν έχει κάποιο σινιάλο στη τσιμινιέρα από τους ναυλωτές.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Το Ocean Majesty φαίνεται ότι θα ταξιδεύσει και αυτή τη σεζόν, πιθανότατα για τους ιδίους ναυλωτές με πέρυσι.
sailing Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Οι Τούρκοι ξεκινάνε 3ήμερες & 4ήμερες κρουαζιέρες από τη Σμύρνη στο Αιγαίο με το Ocean Majesty.
Nick the Greek Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ο ναυλωτής του πλοίου τελικά είναι Τούρκος ή Έλληνας?
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now