ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Στο μόλο ΔΕΗ, δίπλα στο Αλκυών (στο οποίο από ότι φαίνεται έχει σταθεροποιηθεί η κλίση που έχει πάρει), βρίσκεται το ρυμουλκό SEABULK CORMORANT, στο οποίο γίνονται λαμαρινοδουλειές στη πρύμη του.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Νέα παρουσία στο μώλο ΔΕΗ (λίγο πιό δίπλα από το Θάσος VIII), το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Στον μώλο ΔΕΗ βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό πλαγιοδετημένα τα MICRO, MERAKLIS, και CARAVOS HORIZON. Eνώ λίγο πιό δίπλα από το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έχει προστεθεί πριν λίγες ημέρες και το SEA RUNNER.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Το Νήσος Κάλυμνος από τη Τετάρτη είναι δεμένο στο Κερατσίνι (μόλο της ΔΕΗ)
Panagia Ekatontapiliani Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Τα δυο ρωσικά επιβατηγά πλοία που ήταν παροπλισμένα στην Γερμανική σκάλα, δηλαδή το Άγιος Νικόλαος και το Χρυσή Εξπρές, είναι πλέον δεμένα στο μόλο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι
Panagia Ekatontapiliani Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Το Issham Al Baher που ήταν δεμένο για πάνω από ένα χρόνο στο Κερατσίνι, για εργασίες ανακαίνισης, πριν λίγες ήμερες έφυγε από το Κερατσίνι, με νέο χρώμα (μπλε), προφανώς πρεπει να τέλειωσαν οι εργασίες του
Panagia Ekatontapiliani Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Μια βόλτα στο Μωλο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι δεν έβλαψε κανέναν. Στο μωλο της ΔΕΗ από επιβατηγά έχουμε το Aegean Odyssey, το Samos Flying Dolphin I, το παροπλισμενο Samos Flying Dolphin IΙΙ σε βάζα, το Aegean Glory, το Καπεταν Αλέξανδρος Α, το Αλκυων και τα ρωσικά επιβατηγά Chrissi Express & Άγιος Νικόλαος. Από φορτηγά είχαμε το Lida K, το Λέων, το Rhino (πρόσφατα ήταν σε ένα καρνάγιο στο Πέραμα για να καθαρίσει τα ύφαλα του), το German Sky και το Vemaoil XI Τέλος ήταν και ένα πλωτό Καφέ Σνακ Μπαρ , που δε βλέπω να έχει και πολύ μέλλον μπροστά του. Μια παντόφλα με το όνομα Λεύκας που ήταν στις εγκαταστάσεις της ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗΣ ξέρετε που πήγε??
nomikos Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Το Καφέ Σνακ Μπαρ που μας αναφέρει ο φίλος Panagia Ekatontapiliani δούλευε στην Σαντορίνη προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους πελάτες του γνωστού τουριστικού υποβρυχίου Atlantis.Όταν πουλήθηκε το υποβρύχιο έμεινε παροπλισμένο για περίπου 3-4 χρόνια.Από την Σαντορίνη έφυγε στις 23-5-2009.
proud_ionian Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Τέλος ήταν και ένα πλωτό Καφέ Σνακ Μπαρ , που δε βλέπω να έχει και πολύ μέλλον μπροστά του. Το Καφέ Σνακ Μπαρ που μας αναφέρει ο φίλος Panagia Ekatontapiliani δούλευε στην Σαντορίνη προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους πελάτες του γνωστού τουριστικού υποβρυχίου Atlantis.Όταν πουλήθηκε το υποβρύχιο έμεινε παροπλισμένο για περίπου 3-4 χρόνια.Από την Σαντορίνη έφυγε στις 23-5-2009.ο φιλος ΝΟΜΙΚΟΣ μας ειχε live coverage της αναχωρησης απο βλυχαδαΜια παντόφλα με το όνομα ΛεύκαςΛευκάς και οχι Λεύκας ηταν το ονομα της. Για δεκαετιες εκανε μεγανησι νυδρι, για μερικες σαιζον κατεβαινε μεχρι φισκαρδο και φρικες και μετα για καμια εκανε δεκαετια πολωνια κιμωλο.
aiolosii Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 (edited) Λευκάς και οχι Λεύκας ηταν το ονομα της. Για δεκαετιες εκανε μεγανησι νυδρι, για μερικες σαιζον κατεβαινε μεχρι φισκαρδο και φρικες και μετα για καμια εκανε δεκαετια πολωνια κιμωλο. Και μετέπειτα διέπρεψε στο στενό Πούντας-Αντιπάρου με πλοίαρχο τον άρχοντα καπτά Σωτήρη Μαρινάτο Edited June 23, 2009 by proud_ionian quote
Panagia Ekatontapiliani Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Το Arethusa έδεσε σήμερα το πρωί στο μωλο της ΔΕΗ
Panagia Ekatontapiliani Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Εδώ και κάποιες ημέρες έχει φύγει το δελφινι Samos Flying Dolphin I από το Κερατσίνι, για πού όμως??
cpt billys Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ........ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ
Panagia Ekatontapiliani Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Νέοι ένοικοι στο μόλο της ΔΕΗ είναι το Sea Runner και το Hellenic Voyager
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ...το SEA RUNNER στην ''μέσα" πλευρά το μώλου, στην θέση που μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν το ΚΑΠ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, και το HELLENIC VOYAGER στην "έξω" πλευρά, μπροστά από το AEGEAN I, στην θέση που έκαναν την (όποια) μετασκευή τους τα AEGEAN HEAVEN και HELLENIC MASTER, με την πλώρη να "κοιτά" προς το Πέραμα. Φωτογραφία ΔΕΝ παίζει... , άμα είναι να αρχίσουμε από τώρα.....
Neptune Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Μπροστα απο το Χελλενικ Βογιατζερ πλεον το Χελλενικ Γουιντ στο μωλο ΔΕΗ πλωρη με πλωρη.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Σήμερα το μεσημέρι το Φαίδρα μεθόρμισε στο μωλο της ΔΕΗ, για να ξεκινήσει τις εργασίες της ετήσιας επισκευής του
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Πάμε να δούμε ένα σημερινό φωτογραφικό δελτίο παρουσίας πλοίων στον μώλο ΔΕΗ. 1, 2, 3, φωτογραφίες από "γωνία" όχι αρκετά συνηθισμένη. "Twelve points goes to polmyt" (ξέρει αυτός γιατί...) ;)
proud_ionian Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ...ένα (τώρα "πλοίο" να το πω, ...παράγκα να το πω ) πλωτό κατασκεύασμα τέλος πάντων, στο οποίο υπάρχει η επιγραφή "CAFE BAR - SNACK". Σίγουρα μία ευφάνταστη "κατασκευή" που υποθέτω θα δούλευε τα καλοκαίρια σε κάποιο από τα νησιά μας. ...το πλεουμενο δουλευε πραγματι σαν καφετερια στη Σαντορινη.Ο φιλος ΝΟΜΙΚΟΣ ειχε βαλει και μια φωτο οταν εφυγε αλλα δεν μπορω να τη βρωεγω θυμομουν τη φωτο, δε θυμομουν οτι ειναι του νομικου. search στο gallery, με κλειδι username;)ιδου
Panagia Ekatontapiliani Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Μετά το δοκιμαστικό του το Αγία Θεοδώρα επέστρεψε ξανά στο μόλο της ΔΕΗ
Panagia Ekatontapiliani Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Χθες το Φαίδρα μεθόρμισε στο μόλο της ΔΕΗ. Από τη βόρεια πλευρά του μόλου μεθόρμισε στη νότια πλευρά (πρυμα από το Hellenic Voyager) ενώ στο κεφάλι του μόλου είναι το Issham Al Baher
Panagia Ekatontapiliani Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Η αμφίδρομη παντόφλα Άρης ΙΙ είναι ο νέος ένοικος στο Μωλο της ΔΕΗ στη βόρεια πλευρά της.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now