wysiwid Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Ειχαν ακουστεί άλλες φήμες για σημαντική επιμηκυνση του με μαλιστα μια καρινα ... Τι να πω αξίζει τον κοπο ; Edited June 15, 2016 by wysiwid
Panagia Ekatontapiliani Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Πλέον δεν έχει θέμα από όσο γνωρίζω!! Πέρασαν κάποιες τροποποιήσεις στους κανονισμούς και την γλυτώνει τις σοβαρές μετασκευές!!
marioskef Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 22 hours ago, Petros P said: Αν θέλουν 1 , τοτε γιατι να πάνε αυτα? και γιατι ο Διαγορας να "πωληθει" και να αλλαξει και σημαια. Κουλα πραγματα. Το Διαγορας εχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και σημαία, προσωρινά, τουλάχιστον με βάση τις ανακοινώσεις της εταιρείας. Λογικά μετα το τέλος της σεζόν (;) θα επανέλθει στη μαμα εταιρεία. το Βενιζέλος θεωρώ ότι ειναι εντελώς ακατάλληλο για τη συγκεκριμένη γραμμή. Θα μπορούσα να δω ρόλο για αυτό σε κάποια απο τις επόμενες κινήσεις της aml που ειναι να συνδέσει μαροκο με Γαλλία και Ισπανία. Όμως προσωπικά σε τέτοιες γραμμές θα ταίριαζε καλύτερα κάποιο Κρήτη. Βέβαια για εμένα και το Δήλος έκπληξη ειναι, οποτε γιατί όχι...
.voyager Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) 13 hours ago, Petros P said: 1 λέει ,απλά κοιτάνε επισταμένως τα 2 αυτά...οχι και τα 2... Και να τα πάρει που θα τα βάλει? Ελευσίνα η Χαλκίδα? Αν κοιτάνε Μεσόγειο, από τη σειρά αυτή των 5 κονταδελφών ταχύπλοων, μόνο το Corisca Express Three που κάνει Piombino-Elba δεν έχει απομείνει; Το Paros Jet (αδελφό του) είναι ήδη Ελλάδα και το πρώην Corsica Express έχει πουληθεί ως Araqueens στην Νότιο Κορέα, ενώ τα Scatto και Guizzo έχουν διαλυθεί. Παρόμοιο είναι και το Ramon Llull της Balearia που δραστηριοποιείται στις Βαλεαρίδες. Εκτός αν πρόκειται για κάποιο από τα 5 της σειράς Isola di Capri, μικρότερα, που δεν είναι κάποιο παροπλισμένο. Edited September 2, 2016 by proud_ionian move
Champion Jet_2 Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Εγώ πιστεύω οτι πρόκειται για ταχύπλοο από τον Βορά,και όχι από την Μεσόγειο. Και το Almudaina Dos υπάρχει σαν monohull αλλά δεν νομίζω ότι είναι προς πώληση.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Δεν θέλω να σε στεναχωρησω αλλά δεν πρόκειται για ταχύπλοο από τον Βορρά αλλά ούτε από τη Μεσόγειο! Παλιότερα ήταν στην Ευρώπη αλλά το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νότια Κορέα!! Για εμένα πρόκειται για το Queen Star (πρώην AL Sabini)!!
.voyager Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Τo πρώην Volcan de Tauro της Armas, φέρνει στο Paros Jet αλλά είναι μεγαλύτερο! Edited September 2, 2016 by proud_ionian move
George...f Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Τελικα για το ταχύπλοο που εχει αγοραστεί και παραμένει στις Φιλλιπινες γνωρίζει κανεις περισσότερα;;
Champion Jet_2 Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Εγω πιστευω οτι με την αφιξη του νεου Katexpress 3 στην Δανια το πρωτο 3μηνο του 2017 θα μπει στην γραμμη του Max mols,το οποιο θα ελευθερωθει και δεν θα εχει ενεργο ρολο.Πιστευω ο χρονος θα δειξει.
Petros P Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Πάντως χωρίς να κάνουμε monohullογία , στη Μεσόγειο σίγουρα πωλείτο το Isola di Stromboli... Πολλα λέμε αλλα κάτσε μη στο τέλος μείνουμε με κανένα...Izola George...f μιας και το ειχα γράψει εγώ, το κοιτάω που και πού,εκει ειναι ακομα. Πιστεύω πως αν το δούμε,θα το δούμε φορτωμένο σε κανενα heavylifter πάνω,μιας και έχει χρόνια να δουλέψει Edited September 2, 2016 by Petros P
Petros P Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Δοκιμαστικό αυτή τη στιγμή για το πλοίο...γνωρίζουμε το λόγο? Να έχει να κάνει με αυτό?
gpap2006 Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Είμαι περίεργος πώς θα καλύψει τις φετινές ακινησίες των ΠΑΡΟΣ, ΝΑΞΟΣ, ΔΗΛΟΣ, ΠΑΤΜΟΣ η BS τώρα που δεν έχει ΔΙΑΓΟΡΑ στην Ελλάδα...Έχετε καμια ιδέα?
Panagia Ekatontapiliani Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Με τον υπάρχον στόλο η λογική λέει ότι τα δύο μεγάλα Blue Star θα κάνουν ημερήσια για Σύρο Μύκονο και το ένα μικρό Blue Star θα κάνει τις ακινησιες των άλλων πλοίων!! Μην ξεχνάμε όμως ότι στην ανακοίνωση της πώλησης του Διαγόρα μιλαγε για επαναγορα του πλοίου από την Blue Star Ferries.
Champion Jet_2 Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Σύμφωνα με τον <<Ε>> του Νεομβρίου η SeaJets σκοπεύει να δρομολογήσει 5 ταχύπλοα στην Ραφήνα και ενα συμβατικό.[Champion jet 1?!(Ραφήνα Τήνο Μύκονο Πάρο,Νάξο,Ίο Θήρα),Master jet(Ραφήνα Μύκονο Νάξο Κουφονήσι),Tera Jet(Ραφήνα Τήνο Μύκονο Πάρο Νάξο),Sifnos Jet(Ραφήνα Τήνο Μύκονο),Highspeed Jet(Ραφήνα Άνδρο Μυτιλήνη Καβάλα και Aqua Spirit(Ραφήνα Άνδρο Τήνο Μύκονο].Το Naxos Jet από Πειραιά για Πάρο Νάξο Άγιο Κύρικο Πάτμο Καρλόβασι.Το Mykonos Jet από 5/5 εως 6/7 και από 4/9 εως 24/9 στην γραμμή Ηράκλειο Θήρα Ίο Νάξο Πάρο Μύκονο.Το διάστημα μεταξύ 7/7 εως 3/9 στην γραμμή Πειραιά Πάρο Ίο Θήρα. Δεν ξέρω,αλλά αυτά τα δρομολόγια κάπως δεν ευσταθούν;
Petros P Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) Επίσης λέει και για ένα Ευρωπαικής κατασκευής ferry που είδε η BSF στην Απω Ανατολή και μικρής ηλικιας μαλιστα. Εμένα μόνο αυτο μου ηρθε στο μυαλο.22 ετών δε το λές μικρής ηλικίας πάντως Edited October 27, 2016 by Petros P
Panagia Ekatontapiliani Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Το Highspeed Jet δεν υπάρχει περίπτωση να δρομολογηθεί!!! Το Naxos Jet μου θυμίζει το περσινό δρομολόγιο από Ραφήνα που δεν έγινε ποτέ!! Όσο για το Aqua Spirit δεν πρόκειται να πάει το ίδιο!! Είναι σε αναζήτηση συμβατικού από όσο γνωρίζω αλλά δύσκολα θα γίνει και αυτή η δρομολόγηση!! Το Master Jet προβλέπω ότι θα είναι αμοιβό και την επόμενη χρονιά!
Champion Jet_2 Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Kαι το 1 είναι πολύ δύσκολο να πάει σε αυτή την γραμμή.Κόβω οτι στην θέση του θα πάει το Paros.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 12 hours ago, proud_ionian said: μην τα πουνε θιακι, κεφαλονια και ζαντε. στο αρχιπελαγος το "κιτρινιζουν" το πλοιο. Από όσο έχω ακούσει η Levante Ferries είχε κοιτάξει κάποιο πλοίο από την Τουρκία, πριν ένα μήνα περίπου. Αλλά πρώτη φορά άκουσα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το Aqua Jewel.
Ariadne Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Υπάρχει αυτή τη στιγμή μοντέρνο φέρρυ 120 m στην Τουρκία;
Petros P Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Μήπως στα κατεχόμενα ; γτ υπαρχει ένα αδερφάκι του Φοίβου εκει Κανει γραμμή κατεχόμενα - Τουρκία
valencay Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ακουστηκε αποψε οτι η Blue αποφασισε να παει τελικα το καλοκαιρι στην Ραφηνα,αλλα για Παρο Ναξο Σχοινουσα κλπ....Προσωπικα κρατω μια επιφυλαξη για κατι τετοιο,αλλα τιποτα δεν ειναι απιθανο..
Cpt Βαγγελης Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Αντί του δρομολογιου από Πειραιά? Edited December 3, 2016 by proud_ionian quote
proud_ionian Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 σαν xtra προφανως. σιγα μην αφησει η attica την κυριαρχια της στις ανατολικες κυκλαδες
Panagia Ekatontapiliani Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Σαν έξτρα βαπορι από τη Ραφήνα δεν γίνεται γιατί δεν έχει βαπορι στην ίδια γραμμή!! Πιστεύω είναι μέτρο πίεσης για το Superruner μην έρθει στη Παροναξια από το Πειραιά!! Για να πάει ένα μικρό Blue Star στη Ραφήνα πρέπει να γυρίσει ο Διαγόρας ή να κάνει Σύρο Μύκονο και το Superfast 12, πέρα από το Blue Star 1 & 2.
AQUA JEWEL Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Άρα, καθόλου απίθανο το καλοκαίρι του 2017 να έχουμε και Highspeed 8.
Recommended Posts