Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ακούω διάφορους τον τελευταίο καιρό και στην Αλεξανδρούπολη και στην Σαμοθράκη που κατέβηκα για Μ. Εβδομάδα - Πάσχα, οι οποίοι λένε με μεγάλη βεβαιότητα, ότι το Κοραής είναι τελευταία χρονιά επάνωω και πως η εταιρεία δεν θέλει να καταθέσει φάκελο για την συγκεκριμένη γραμμή... Λόγω επαγγέλματος, πάντα όταν ταξιδεύω και όχι μόνο, όταν βρω ευκαιρία, πιάνω κουβέντα με τους ναυτικούς. Χθες λοιπόν φεύγοντας από το νησί, ρώτησα αξιωματικό, με τον οποίο έχω μιλήσει 2-3 φορές, αν ισχύουν όλα αυτά. Μου είπε πως η FAST FERRIES έχει σχέδιο για όλη την περιοχή του Βορείου Αιγαίου - Θρακικό, αρκεί να γίνει πράξη η υπόσχεση της κυβέρνησης για συμβάσεις μεγαλύτερες του έτους (4ετεις - 5ετεις). Σε περίπτωση που πάλι είναι μονοετής η προκήρυξη, τότε όντως δεν θα συμμετέχει. Μάλιστα μου είπε πως ο σχεδιασμός προβλέπει και 2 πλοία. Μακάρι θα πω εγώ... Χριστός Ανέστη...

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ωραίο ακούγεται όλο αυτό,το ερώτημα είναι:Μήπως πρέπει να αγοράσει και 1 ακόμη πλοίο για να το κάνει πράξη αυτό το σχέδιο ?

Edited by polmyt
Posted

Κατα την γνωμη μου ενα πλοιο μεγεθους Aqua Blue θα ηταν ιδανικο για την γραμμη αυτη ! Εκτος αμα εχει σκοπο να ανεβασει καποιο απο τα "Ραφηνιωτικα"

Posted (edited)

Ναι αλλά αν ανεβάσει πλοίο από την Ραφήνα,θα τους λείπει ένα πλοίο από την γραμμή τους, επομένως θα πρέπει να αγοράσουν 1 ακόμα βαπόρι.

Edited by polmyt
Posted (edited)
7 hours ago, cpt Stratis said:

Ακούω διάφορους τον τελευταίο καιρό και στην Αλεξανδρούπολη και στην Σαμοθράκη που κατέβηκα για Μ. Εβδομάδα - Πάσχα, οι οποίοι λένε με μεγάλη βεβαιότητα, ότι το Κοραής είναι τελευταία χρονιά επάνωω και πως η εταιρεία δεν θέλει να καταθέσει φάκελο για την συγκεκριμένη γραμμή...

Οφείλω να ομολογήσω ότι το έχω ακούσει και εγώ από αρκετούς στο νησί, επίσημους και μη...

Όσο για το άλλο "σενάριο" δεν ξέρω κρατάω τις επιφυλάξεις μου.

Ίσως ισχύει αυτό με τις μονοετείς και πολυετείς συμβάσεις, γιατί είναι αλήθεια ότι για ένα έτος και στην ουσία λίγους μήνες κανείς δεν είναι βέβαιος και δεν μπορεί να κάνει σχεδιασμό.

Μακάρι cpt Stratis να ισχύει το "σενάριο" που σου είπαν, μπας και δούμε μετά από χρόνια να ζωντανέψει πάλι η γραμμή Καβάλα - Σαμοθρακη...

Edited by samothrax
Posted
2 hours ago, Metal maniac said:

Είναι αλήθεια άραγε οι φήμες που θέλουν άτομα από μεγάλη εταιρεία να έχουν κάνει επιθεώρηση στο πλοίο;;

3 hours ago, aggelos_lask said:

Ναι αλλά αν ανεβάσει πλοίο από την Ραφήνα,θα τους λείπει ένα πλοίο από την γραμμή τους, επομένως θα πρέπει να αγοράσουν 1 ακόμα βαπόρι.

Θα μπορούσαν να συνδιαστούν αυτά τα 2, μιας και φέτος μοιάζει να έχουν καποια συνεργασία οι 2 εταιρείες. Καθαρά δικό μου σενάριο, μην παρεξηγηθώ, δεν μαρέσουν καθόλου τα μπερδέματα... 😇