cpt Stratis Posted May 2, 2024 Posted May 2, 2024 Κάτι κυκλοφορεί Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη για ερχομό του Nissos της SAOS, αλλά δεν το πιστεύω, δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το θέλω... Ναι ταχύπλοο χρειαζεται η γραμμή, αλλά όχι αυτής της εταιρείας.
Chang Posted May 2, 2024 Posted May 2, 2024 Είναι πουθενά επιθυμητή; Της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ για τις Σποράδες. Αν και από την μια καλό θα έκανε κάποιος ανταγωνισμός αλλά δεν είναι σοβαρός και το πιο πιθανό θα είναι να ακολουθήσει την ίδια τιμολόγηση.
samothrax Posted May 2, 2024 Posted May 2, 2024 (edited) 2 hours ago, cpt Stratis said: Κάτι κυκλοφορεί Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη για ερχομό του Nissos της SAOS... Εγώ το άκουσα χθες Σαμοθρακη, μάλιστα λέει, ψάχνει πρακτόρευση... Γνωστά Μανουσοτερτίπια, ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα... Τον είδαμε, τον μάθαμε, τον ξέρουμε και σωστά λες δεν τον θέλουμε (η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον)... Edited May 2, 2024 by samothrax
Nick58 Posted May 5, 2024 Posted May 5, 2024 On 4/27/2024 at 12:42 PM, cyclades_shipping said: η λογική λέει : Superrunner Jet : Θες / νίκη - Σποραδες ,Speedrunner Jet 2 : Πειρ - Συρ - Την - Μυκ - Παρ - Ναξ - Κουφ ,Power Jet(αν αντικατασταθεί από το Santorini στη γραμμή του Ηρακλείου) : Ραφηνα - Κυκλαδες βεβαια περιμένω είτε να ανοίξουν τα πλάνα ,είτε να μας πει το καθιερωμένο line up ο @Panagia Ekatontapiliani μιας και παντα πεφτει μέσα. Η γραμμή θα επιδοτηθεί αλλά για συμβατικό .
samothrax Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 On 5/2/2024 at 5:19 PM, cpt Stratis said: Κάτι κυκλοφορεί Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη για ερχομό του Nissos της SAOS, αλλά δεν το πιστεύω, δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το θέλω... Ναι ταχύπλοο χρειαζεται η γραμμή, αλλά όχι αυτής της εταιρείας. On 5/2/2024 at 7:32 PM, samothrax said: Εγώ το άκουσα χθες Σαμοθρακη, μάλιστα λέει, ψάχνει πρακτόρευση... Γνωστά Μανουσοτερτίπια, ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα... Τον είδαμε, τον μάθαμε, τον ξέρουμε και σωστά λες δεν τον θέλουμε (η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον)... Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. Υγεία να έχουμε. Επί του θέματος έχουμε απάντηση: Ο Φ. Μανούσης διαψεύδει την φήμη για δρομολόγηση του NISSOS στην Σαμοθράκη "Τουλάχιστον προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του νησιού!" - "Το όνειρο για την Παχιά Άμμο περιμένει" - Στην Σαμοθράκη βρέθηκε ο επιχειρηματίας το Πάσχα
Strofalos Posted May 28, 2024 Posted May 28, 2024 54 minutes ago, mvin said: και η θερινή σεζόν είναι μπροστά..... Αυτό είναι το πιο τρομαχτικό.., πως ακόμα δεν έχουν σφίξει τα γάλατα και δείχνουν να έχουν καταρρεύσει.
HS_4 Posted May 28, 2024 Posted May 28, 2024 Αν ειναι κάτι σοβαρό βλέπω το blue star 1 αντι για βραδινό παροναξιας να βγαζει τον Ιουνιο στην Αδριατικη…
proud_ionian Posted May 28, 2024 Author Posted May 28, 2024 Το τελευταίο που θα κάνουν, είναι να χαλάσουν τα δρομολόγια των Κυκλάδων
nomikos Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 (edited) Ακούγεται για μια αγοραπωλησία που θα κάνει μεγάλο,μπαμ...!!!! Μη με ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε!! Edited June 4, 2024 by nomikos
George...f Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Στην γωνία του κουτσομπόλη είμαστε πως γίνεται να μην ρωτήσουμε; 😄 Ηλιο με Blue Star;
proud_ionian Posted June 4, 2024 Author Posted June 4, 2024 Η Κρήτη στον Γρύλο πακέτο με τα πλοία και το σήμα της ΑΝΕΚ;
SuperRunner Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 28 minutes ago, nomikos said: Ακούγεται για μια αγοραπωλησία που θα κάνει μεγάλο,μπαμ...!!!! Τέτοιο μπαμ μόνο αν αγοράσει ο Ιταλός την Άττικα.
cyclades_shipping Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 (edited) Καλά η Attica δεν νομίζω στην συγκεκριμένη φάση ,τώρα σε μια 4 ετια που θα έρθουν τα νέα παλάτια καθόλου απίθανο..Κάπου παει το μυαλό μου αλλά ας περιμένουμε. Edited June 4, 2024 by cyclades_shipping
iord Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 42 minutes ago, proud_ionian said: Η Κρήτη στον Γρύλο πακέτο με τα πλοία και το σήμα της ΑΝΕΚ; H σκέψη μου ακριβώς 😂
margaritis24 Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Βγαζει η Ιταλια περισσοτερα εσοδα απο οτι η Κρητη για να πουλησει τη Κρητη πρωτα;;;
Strofalos Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 2 hours ago, proud_ionian said: Η Κρήτη στον Γρύλο πακέτο με τα πλοία και το σήμα της ΑΝΕΚ; Το ίδιο σκεφτόμουν..να φυγει κομμάτι της Άττικα όπως η ΑΜL. Και τι ποιό πιθανό από την Κρήτη με την ΑΝΕΚ.
CATHA Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Μπορεί να είναι και άσχετο αλλά η Αττικα ανέβαλε στις 16/5 (ήταν να γίνει στις 29) την γενική συνέλευση και δεν έχει ακόμη ορίσει νέα ημερομηνία...
Man0lero Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 32 minutes ago, iord said: Ξεκίνησε από Σούδα πριν από μισή ώρα με πολύ χαμηλές ταχύτητες κανείς τι έχει γίνει μιας και ούτε δρομολόγιο έχει ούτε για Πειραιά φαίνεται να κινητε; Δοκιμαστικό για τον πιθανό αγοραστή ; 😂😉
mytilene Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 (edited) On 3/31/2024 at 11:08 PM, mytilene said: Άποψη μου είναι οτι η ATTICA θα πάει σε γραμμές σιγουράκια με κίνηση είτε σε φορτηγά είτε σε κόσμο, τα περιφερειακά θα τα χαλαρώνει σιγά σιγά ή θα αποχωρεί😎!!Ειδικά σε λίγο καιρό που η επιτροπή ανταγωνισμού ξεμπλοκάρει και το ΠΧΜ βλέπω ποδαράκια του MR SEAJET και σε αυτή τη γραμμή ....έστω παραμέρα😎!!! On 4/1/2024 at 12:44 AM, mytilene said: Έγραψα και εχθές ....πολλά κοντραμπαντα βλέπω-ακούω τις τελευταίες μέρες και μοιρασιές 😎 !!!Μη γίνει και κανα μπαμ και μείνουμε όλοι παγωτό🙄😎!!! ΑΠΟΨΕΙΣ..... Edited June 4, 2024 by mytilene
cyclades_shipping Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Πιο πιθανό βλέπω η Seajets να ξαναέκανε κάποια αγορά πλοιου/ων ελληνικής εταιρίας.
MILTIADIS Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 1 hour ago, mytilene said: ΑΠΟΨΕΙΣ..... 1 hour ago, cyclades_shipping said: Πιο πιθανό βλέπω η Seajets να ξαναέκανε κάποια αγορά πλοιου/ων ελληνικής εταιρίας. Ωραιες αποψεις 😉
SuperRunner Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Αγοράζει ένα ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ/ΡΟΔΟΣ ή ΔΙΑΓΟΡΑΣ το αφήνει όπως έχει στην γραμμή που δραστηριοποιείται και απλά αλλάζει σινιάλα. Στρωμένη γραμμή και πελατεία. Στο τέλος, κάτσε μη πάρει και κανένα ρο/ρο. Όταν αγόρασε το Σουπερσταρ 2 κοίταζε κι ένα ρο/ρο ή ενθυμούμαι λάθος;
Recommended Posts