Villandry Posted March 7 Posted March 7 Νομίζω πως είναι από τις γραμμές που έχουν αρκετή δουλειά και ανάγκη από ανταγωνισμό.
MILTIADIS Posted March 7 Posted March 7 Ο τιγρης ειναι 75 χρονων και με πολλα προβληματα υγειας. Εδω αφησε την ΑΕΚ.
Ferry Himuka Posted March 7 Posted March 7 17 minutes ago, Villandry said: Νομίζω πως είναι από τις γραμμές που έχουν αρκετή δουλειά και ανάγκη από ανταγωνισμό. Αν τον αφήσουν τον ανταγωνισμό...
proud_ionian Posted March 7 Author Posted March 7 2 hours ago, proud_ionian said: Για επιχειρηματία του χώρου των καυσίμων αναφέρει. O οποίος μπορεί να είναι κάποιος με 5 πρατήρια και μια δεξαμενή. Δεν ξέρω ποιος και δεν γνωρίζω το συντελεστή αληθείας του ρεπορτάζ. Ο Μελ εχει ναυτιλιακή εταιρία για τα... δέοντα. Δεν χρειάζεται ferries ⛴️.
The ferry Posted March 9 Posted March 9 Ακούγεται ότι ο Παναγιωτακης θα πάει Ζάκυνθο. Έχουμε καμία πληροφορία;
Takisg Posted March 9 Posted March 9 Με τι πλοία; Μόνο εάν κάνει αγορές και πάλι δεν νομίζω να άφηνε Ρ-Α-Τ-Μ που πάει τάπα αλλά ούτε κ τις επιδοτουμενες!!!
Annivas Posted March 9 Posted March 9 Πιθανότατα και με βάση την απλή λογική , αυτά που ακούγονται να είναι αρβύλα και μάλιστα ορειβατική .
The ferry Posted March 10 Posted March 10 6 Απριλίου το σολομός πάει στη Ζάκυνθο. Που πήγατε να με φάτε χθες.
Trellla Posted March 10 Posted March 10 (edited) Κεραυνός εν αιθρία.. πιο άραγε θα μείνει δυτικές; και πιο θα τα βγάλει πέρα τώρα στην Ραφήνα... Edited March 10 by polmyt quote
George...f Posted March 10 Posted March 10 Αν συμβεί αυτό μιλάμε για εκδίκηση του Παναγιωτάκη για την όλη καθυστέρηση στην εξαγορά των πλοίων. Πάει να δείξει τα δόντια του. Ωστόσο στις Δυτικές δεν μπορεί να σταθεί το Αικατερίνη παρά είναι μικρο. Πιο πιθανό θα μου ακουγοταν το ανάποδο.
Emvolo Posted March 10 Posted March 10 Ιστορίες για αγρίους! Σιγά μην αφήσει τις γραμμές του για να πάει με ένα βαπόρι στην Ζάκυνθο. Μέσα θα μπαίνει
Emvolo Posted March 10 Posted March 10 Υπάρχει κάποιο δελτίο τύπου από την Fast Ferries? Ή διαβάζουμε τις δημοσιεύεις ενός πολιτικού του τίποτα στο Facebook? Έντονο ενδιαφέρον για την γραμμή από 2 εταιρίες. Ο καταναλωτής σίγουρα θα βγει κερδισμένος
Champion Jet_2 Posted March 10 Posted March 10 Σε περίπτωση που φύγει καράβι της Fast για Ζάκυνθο, το κενό που θα δημιουργηθεί στη Ραφήνα μπορεί πολύ εύκολα να καλύψει, το Andros King. Ειδικά για την Golden ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν ιδανικό. Βέβαια η Ζάκυνθος και γενικότερα τα νησιά του Ιονίου, ιδιαίτερα για την χειμερινή περίοδο, καλύπτονται στο έπακρο από την Levante. Για να μην με φάτε οι εκ των Ιονίων, εννοώ ότι η κίνηση που υπάρχει καλύπτεται επαρκώς με 4 δρομολόγια από/προς κάθε κατεύθυνση. Δεν λέω καλό θα ήταν να υπάρξει και εκεί ανταγωνισμός, να μειωθούν τιμές κλπ αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο δε ξέρω αν θα είναι βιώσιμο και για τους δύο.
polmyt Posted March 10 Posted March 10 (edited) 1 hour ago, The ferry said: 6 Απριλίου το σολομός πάει στη Ζάκυνθο. Που πήγατε να με φάτε χθες. Εγω θα επαναλλαβω, για αλλη μια φορα , πως σωστο ειναι ,οταν γραφουμε κατι ,να λεμε και που το ειδαμε ,ωστε να αποδιδονται τα credits ειτε βγει η ειδηση ,ειτε οχι. Αν ειχες γραψει απο εχτες οτι στους κεφαλονιτητες καραβολατρες ,(βασικα ο Οδυσσεας Μανιας το εγραψε στο facebook) πως το ΣΟΛΩΜΟΣ παει Κυληνη δεν θα "πηγαιναμε να φαμε εσενα", αλλα θα κριναμε αυτον που το εγραψε Σχετικα με το αν πραγματι θα παει το ΣΟΛΩΜΟΣ εκει ,εμενα εξακολουθει να μου φαινεται τραβηγμενο σεναριο.Μου φαινεται ρισκο που η Fast Ferries δεν συνηθιζει να περνει Edited March 10 by polmyt
The ferry Posted March 10 Posted March 10 Χτες δεν το είχα δει από τους καραβολατρες αλλά μου το είχε πει μέλος πληρώματος ενός πλοίου από άλλη Εταιρεία.
jimmyN Posted March 10 Posted March 10 Αν ισχυει αυτό το σενάριο, θα μπορουσε να σημαινει και καποια συνεργασία της fast με τη golden για τη ραφήνα, αλλα και με την aegean για δυτικές
nomikos Posted March 10 Posted March 10 Το Αικατερίνη δεν επαρκεί στις Δυτικές και αφήνει νταλίκες έξω. Θα είναι μεγάλο λάθος να μην επανέλθει το Σολωμός στις Δυτικές!!!
Recommended Posts