wysiwid Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 On 9/7/2024 at 10:33 PM, SuperRunner said: Για όλα τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί από φθινόπωρο προς χειμώνα θα έρθουν εξελίξεις μάλλον. ναι σωστά θα τα δούμε στις δηλώσεις πολύ σύντομα, ελπίζω διχως καθυστερήσεις πάλι οπως φέτος
SuperRunner Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Μήπως τελικά αλλάξει άλλο πλοίο σινιάλα και όχι το ΔΙΑΓΟΡΑΣ;
Samianshiplover Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Και για πιο πλοιο υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο;
koukos Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Τελευταία είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα πλοία για αλλαγη στρατόπεδου όπως Μύκονος Σάμος Ρόδος Άρτεμις HS4 HHS Διαγόρας κλπ...ποιος ξέρει...
George...f Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 (edited) 5 hours ago, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said: Παντως δοκιμαστικο στο καταπελτη δεν κανει.... Μήπως είναι κανένα δοκιμαστικό για υποψήφιους αγοραστές; Μας έβαλε σε σκέψεις το μήνυμα του @Panagia Ekatontapiliani. Edited September 11, 2024 by proud_ionian quote/μεταφορά
basilis89 Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 (edited) Εάν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι σε σωστή κατεύθυνση, διότι θα δώσουν ένα καράβι με αρκετη χρήση, και θα κρατήσουν αυτό με την λιγοτερη(Πάρος). Edited September 11, 2024 by polmyt quote
proud_ionian Posted September 11, 2024 Author Posted September 11, 2024 Παιδιά πως προέκυψε αυτό; Γράφτηκε πουθενά κάτι για το Νάξος ή μπερδέψαμε τον καπνό με κάτι άλλο στο στρίψιμο του τσιγάρου;
Αρακλειανός Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά δεν νομίζω πως βγάζει λογική εξαρχής το να πουλήσουν ένα από τα πιο κερδοφόρα τους πλοία έτσι απλά χωρίς να έχουν κάποιο άλλο έτοιμο να μπει στη γραμμή του.
giorgos_249 Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 (edited) Παντως στην ακτοπλοϊα εχουμε δει πολλες φορες ανταλλαγές πλοίων, πχ το Ερωτόκριτος με το Superferry, πχ το Πανορμίτης (Speedcat 1) με το Άγιος Νεκτάριος Αίγινας κλπ κλπ. Ο Στεφάνου χρειάζεται κάτι μικρότερο από αυτό που πήρε, πιο γρήγορο από τους 19 κόμβους και ευέλικτο. Η μπλου σταρ κάτι νεότερο (για να χτυπάει άγονες) και μεγαλύτερο γιατί το καλοκαίρι το Νάξος είναι μικρό. Απλά λέω, χωρίς να ξέρω κατι. 🤣 Μην ξεχνάτε ότι η μπλου σταρ είχε δείξει ενδιαφέρον (ετσι γράφατε εδώ τουλάχιστον πολλοί) για το Taburiente που πήρε (?) ο Στεφάνου. Ομως να χαρειτε μια σκεψη κανω που τη βγαζω απο το μυαλο μου, ουτε ξερω κατι ουτε ειδα κατι. Μην το κανετε σημαία.... Edited September 11, 2024 by giorgos_249
George...f Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 Η αλήθεια είναι πως δεν έχει καμία λογική να πουλήσει το Ναξος καθώς είναι πολυεργαλείο, δουλεύει 12 μήνες το χρόνο, παει παντού και τα βγάζει τα λεφτά του επι 10. Είναι και άρρηκτα συνδεδεμένο με τις μικρές Κυκλαδες, ωστόσο έχει μια βάση η σκεψη σου φιλε @giorgos_249. Εδραιώνεις τη θέση σου με μεγαλύτερο πλοίο που ειδικά το καλοκαίρι το χρειάζεσαι και νεότερο που σου εξασφαλίζει σίγουρα την άγονη. Και σε νεότευκτα να προχωρήσει η Blue δεν νομίζω ότι θα τα πήγαινε σε άγονη κατευθείαν αλλά σε γραμμή φιλέτο.
Villandry Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 4 hours ago, proud_ionian said: Παιδιά πως προέκυψε αυτό; Γράφτηκε πουθενά κάτι για το Νάξος ή μπερδέψαμε τον καπνό με κάτι άλλο στο στρίψιμο του τσιγάρου; Έκλαψα με το τσιγάρο. Από κει και πέρα η γραφή (η και ναι και όχι ) του @Panagia Ekatontapiliani αφήνει την φαντασία του καθενός μας οργιάσει. Βασικά δεν την αφήνει, την προτρέπει...
SuperRunner Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 23 hours ago, koukos said: Τελευταία είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα πλοία για αλλαγή στρατόπεδου όπως Μύκονος Σάμος Ρόδος Άρτεμις HS4 HHS Διαγόρας κλπ...ποιος ξέρει.. Κάτι παίζει από φθινόπωρο κι έπειτα. Σιγά σιγά. Θα στρίβετε ένα 🚬 και θα χαζεύετε αλλαγές. Να προτιμήσετε το καλό καπνό, όχι το καλαματιανό 😵
Petros P Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 Πλέον από ενα απλό εξάρτημα μέχρι αλλαγή καυσίμου και επιθεώρηση μπορεί να έλαβε χώρα . Όλων των μυαλό μας πήγε στους Αφους . Να δουμε το Volcan να λέει GR PIR στο AIS και τα συζητάμε όλα για ποιον θα έρθει που συζητάτε για τράμπες 😂 Γενικά από το Μάιο έχουμε ακούσει για τα Ρόδος και Σαμος , παλιότερα για το Horizon (πριν το θλιβερό συμβάν ) και τελικά αλλά εντελώς έγιναν λόγω απορρόφησης της ΑΝΕΚ και του συμβάντος . Παντως το φτέρνισμα που έχει ρίξει απο προχθες ο @Panagia Ekatontapiliani δεν πρέπει να υπάρχει . Γειτσες αγορινα μου
nomikos Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 33 minutes ago, Lord said: Σαντορίνη-Ιος κόστος εισιτηρίου 58.50€ (ουαου) για να μην λέμε μόνο για την Seajet. Έχουμε γεμίσει αρπαχτικά Θα βάλω το καίκι με 5 ευρώ!!!
Lord Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 Άστο δεν κανεις, αδιάβαστος είσαι και θα βαράς μυγες με την ψαροτρατα σου, 6,50€ Σολωμος, 19€ Blue Star και 40€ Fast Ferries για τους γρήγορους.
nomikos Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 (edited) Καλά για τους ξένους συμφωνώ.Για τους τουρίστες εδώ του νησιού που ζητούν εκδρομές και τα σκάνε,άστο.Ξέρω... Edited September 12, 2024 by nomikos
HS_4 Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 13 minutes ago, Petros P said: Δλδ Highspeed 4 και Thunder ? Hellenic highspeed και thunder. Βεβαια το hell highspeed ειναι πιο αργό. Ελπίζω το 4άρι να μεινει όπως έχει με καπως χαμηλότερες τιμές βέβαια
pilot Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται ντουέτο hs4 & thunder στο Πειραιάς-Κυκλάδες-Κρήτη και το hellenic highspeed να μπει στο δρομολόγιο προς Αμοργό-Κουφονήσι που κάνει τώρα το 4
cyclades_shipping Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 (edited) Η πρόθεση είναι για 2 ταχύπλοά στο Πειραιάς - Κυκλαδες - Ηράκλειο ένα στην Παροναξία με Κουφονησι και Αμοργο και ένα από Ραφηνα μέχρι Σαντορίνη. Edited September 16, 2024 by cyclades_shipping
HS_4 Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 Απο Ραφήνα το hs2 που έχει ακουστεί ή κανα flying cat 3,4??
cyclades_shipping Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 (edited) το Highspeed 3 πουλήθηκε μαζι με την AML. Edited September 16, 2024 by cyclades_shipping
Diagoras Posted September 17, 2024 Posted September 17, 2024 22 hours ago, cyclades_shipping said: Η πρόθεση είναι για 2 ταχύπλοά στο Πειραιάς - Κυκλαδες - Ηράκλειο ένα στην Παροναξία με Κουφονησι και Αμοργο και ένα από Ραφηνα μέχρι Σαντορίνη. Άρα τώρα που έκλεισε ο κύκλος όλων των εταιρειών με ταχύπλοα στις Κυκλάδες πλην Seajets (ASL, Minoan, Fast και η Golden πλην Superexpress) τώρα θ' ασχοληθεί η Attica με το συγκεκριμένο τομέα. Στη γραμμή Πειραιάς - Κυκλάδες - Ηράκλειο λογικά θ' ακολουθήσει το μοντέλο Minoan/Fast, στη Ραφήνα Flyingcat όπως παλιά και το HS4 ως έχει.
Recommended Posts