Aqua_blue Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Ναι ... Σεπτεμβρη παραδιδεται στην Seajets το Villum Clausen !!!
nomikos Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Στη Σαντορίνη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις μεταφορικές οι οποίες είναι δυσαρεστημένες από το νέο σχήμα Attica-HSW.Μήπως η ΑΝΕΚ φέρει το νέο της ρο-ρο προς τα εδώ σε συνδυασμενα δρομολόγια με Ηράκλειο ή Χανιά;
proud_ionian Posted July 25, 2018 Author Posted July 25, 2018 η ΑΝΕΚ @ΝΟΜΙΚΟΣ ειναι σε κοινοπραξια με την Attica. πως θα παει σε ανταγωνιστικη δρομολογηση. μη δουμε το μανωλη
nomikos Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 (edited) Όταν οι καρότσες περιμένουν 2 και 3 μέρες για να μην μπουν σε Blue Star παρα μόνο στο Πρέβελη (ο Κοραής είναι γεμάτος) τότε δε νομίζω πως θα έμπαινε στη γραμμή ανταγωνιστικά.Αλλά θα έμπαινε για να εξυπηρετήσει τη πελατεία. Edited July 25, 2018 by proud_ionian quote αντι reply
MILTIADIS Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Μα δεν υπαρχει κοινοπραξια στις γραμμες των Κυκλαδων.Στην Κρητη κ στην Αδριατικη αρα κατι τετοιο σαν ενδεχομενο δεν υφισταται.
polmyt Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 16 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Το νέο όνομα του Maestro Sea θα είναι Λυκτος από τη περιοχή του Καστελιού του Ηρακλείου. Επιπλέον να υπενθυμίσω ότι η ANEK έχει πλοία που δουλεύουν και εκτός Ελλάδας, πχ Κύδων & Κρήτη Ι, για να σας βάλω να ψάχνεται που μπορεί να δουλέψει το πλοίο!!! Εγω παντως απο αυτο καταλαβαινω οτι το πλοιο θα παει ειτε στην Ιταλια ,ειτε να κανει παρεα στο ΚΥΔΩΝ
Highspeed 7 Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Το κυδων δεν δουλεύει ως κρουαζιερόπλοιο στην ναύλωση;
Nomadas Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Ανταγωνιστικα στα Eurocargo της Πατρας σε συνεχεια του πολεμου των Χανιων; Απιθανο;
Champion Jet_2 Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Σύμφωνα με τους ακτοπλόους,το πλοίο θα αναχωρήσει από Δανία για Παναμά
Blue Star Delos Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Γράφω στον κουτσομπόλη γιατί δεν έχω ακούσει ούτε γνωρίζω κάτι: γνωρίζει κάποιος τι σκοπεύει να κάνει η Άττικα με τα ταχύπλοα του Σαρωνικού;
margaritis24 Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Δε ξερω τι θα κανει η Αττικα με το σαρωνικο αλλα ειναι ευκαιρεια των Στεφανου να μπουνε δυνατα σε μια γραμμη με τα 2 ταχυπλοα
gtogias Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Είναι βιώσιμα τα ταχύπλοα τέτοιου μεγέθους σε ετήσια βάση? Έχω την εντύπωση ότι μόνο τα δελφίνια είναι.
Petros P Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Η να τα αγοράσει η AEGEAN flying dolphins να δει και ο Βολος χαρά
horsa Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 57 minutes ago, gtogias said: Είναι βιώσιμα τα ταχύπλοα τέτοιου μεγέθους σε ετήσια βάση? Έχω την εντύπωση ότι μόνο τα δελφίνια είναι. Λίαν αμφίβολο για τα ταχύπλοα.
MILTIADIS Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Στο οικονομικο τυπο του σκ πηρε το ματι μου 2 διαφορετικα δημοσιευματα που φωτογραφιζαν την επιτευξη συμφωνιας μεταξυ Τραπεζας Πειραιως κ Fortress μεχρι τις 25/8,που ειναι η γενικη συνελευση της MIG,για τον ελεγχο της Αττικα. Μαλιστα ακουγεται οτι την πλευρα του fund περα του ομιλου Γκριμαλντι την εχει προσεγγισει και καποιος Αιγυπτιος μεγιστανας(οχι εφοπλιστης)οι οποιοι μεχρι στιγμης ειναι κ οι φανεροι μνηστηρες για να την αναλαβουν μολις η Fortress προχωρησει στη μεταπωληση της νυφης. Ας τα καταγραψουμε ολα αυτα ετσι για την ιστορια..
MILTIADIS Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) Σαγουιρης (Sawiris)εγραφε αλλα ελεγε οτι ειναι ο αδερφος αυτου που ειχε επενδυσει παλιοτερα στη wind. Edited July 31, 2018 by MILTIADIS
proud_ionian Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 μια τσεπη ειναι. κανουν business για το καθεστως
Petros P Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Μιας και το έγραψε ένας παλιοφιλος εδω μέσα στο facebook του αρχιπελάγους , κοιτάει κάποιο απο τα Isola di.. η Seajets ?
Petros P Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) 10 hours ago, MILTIADIS said: 9 hours ago, proud_ionian said: νομιζω οτι δεν ειναι αφιξη στην πατρα, αλλα στο ηρακλειο, με νηολογιο πειραια, για λιγες μονο εμφανισεις. ΥΓ: δεν ξερω για τα ακτοπλοϊκα, αλλα για τα πολιτικα, μην παιξτε στοιχημα, ουτε ενα centσι 34 minutes ago, margaritis24 said: Δε νομιζω οτι κανει πια για την ακτοπλοοια μας εκτος εαν του ριξει λεφτα κ το μαζεψει αρκετα γιατι δεν πρεπει να ειναι κ στα καλυτερα του το πλοιο Ετσι γιατι ειδα ενα ονειρο χθες οτι ηταν καλοκαιρι του 2019,ειχε αλλαξει η κυβερνηση και ο βαπορας ξανακοβε βολτες στη χωρα μας με παρομοια φορεσια. Το όνειρο (το αληθινο 😛 ) να υποθέσω ειναιγια δίπλωμα του Μυκονος ή καμια νέα/παλιά γραμμή,λέγε με Θεσσαλονίκη? Edited August 9, 2018 by Petros P
HIGHSPEED 6 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ακούστηκε κάτι πιο «επίσημο» για το μέλλον του Highspeed 4?
Nikos_Chania Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Νωρίς δεν είναι για κάτι πιο επίσημο; πριν τις τακτικές δε νομίζω να δούμε κατι επισημο
hsw Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Πάντως άμα τελικά όντως πουληθεί δεν θα το απέκλεια να κατέληγε και στη θέση του Superrunner (ΑΝ όντως πρόκειται να αντικατασταθεί από μεγαλύτερο πλοίο).
HIGHSPEED 6 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Του superunner ? Στις Μινωϊκές δεν ακούγεται οτι κατα πάσα πιθανότητα θα πωληθεί ;
Recommended Posts