Orestis Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ραφήνα – Μύκονος με Highspeed: Economy 38,50 / IX 66,00 (σε 2:30’) Λαύριο – Μύκονος με Παναγία: Economy 39,00 / IX 70,00 (σε 2:50’) Πειραιάς – Μύκονος με Highspeed: Economy 44,50 / IX 82,00 (σε 3:00-3:30’ ανάλογα με το πλοίο)
elybero Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Για Πάρο, στην οικονομική 35€, ενώ η Hellenic από Πειραιά 44€ και από Ραφήνα 39€ δίχως την έκπτωση early booking.
proud_ionian Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 αληθευει οτι η blue star χρεωνει γυρω στα 5 την αριθμημενη αεροπορικη; εκλεισαν για αυγουστο κατι φιλοι πειραια παρο. στο πηγαινε +5 στο γυρνα +3,5 χωρις φοιτητικο.
polman Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 χρεωνει γυρω στα 5 μήπως εννοείς συν 5 στην του decK? αν ναι, είχα αναφέρει κάτι παρόμοιο για την HSW. (το οποίο σημειωτέων το θεώρησα μεγάλη κοροιδία απέναντι στο επιβατικό κοινό...)
proud_ionian Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 +5 στο ντεκ παιδια. περσυ ηταν 1 και κατι οχι 5
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Λιγο πιο συγκεκριμενα στο δρομολογιο στα Δωδεκανησα χρεωνει τις καρεκλες για Πατμο - Λερο 3,00 € Κω -Ροδο 3,50 € και στα μικροτερα των κυκλαδων 3,50 € σε ολες τις διαδρομες
Nick the Greek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Σε συνεχεια οσων εχουν ειπωθει σε αλλα τοπικ αλλα και στο συγκεκριμενο, μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: Παλαιοτερα στο Παναγια Τηνου, η πρωτη απο την τριτη θεση ηταν χωρισμενη με καγκελα τοσο εξωτερικα, οσο και εσωτερικα με συνεπεια στην περιπτωση emergency να μην υπαρχει προσβαση απο τους επιβατες της πρωτης θεσης στις σωσιβιες λεμβους. Σημερα λοιπον εχουμε το φαινομενα(κατα τα λεγομενα οσων εχουν ταξιδεψει μια και εγω δεν το εχω κανει ακομα με το καινουριο status), να απαγορευεται σε οσους εχουν εισιτηριο ντεκ ακομα και να εισελθουν για να πανε στο μπαρ η στο wc. Με δεδομενο λοιπον οτι στα καινουρια πλοια οπως το Νησος Μυκονος η το Ιθακη τα MES ειναι προσβασιμα μονο απο το εσωτερικο και δεν υπαρχουν λεμβοι, δεν υπαρχει ισως ενα ειδος διαχωρισμου στη δυνατοτητα προσβασης σε σωστικα μεσα με βαση την τιμη του εισιτηριου? Ξαναλεω οτι ΔΕΝ εχω ταξιδεψει ακομα με το καινουριο συστημα και ο προβληματισμος μου βασιζεται σε οσα εχουν γραψει αλλοι φιλοι.
cpt_hcp Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Αν συμβει κατι μαλλον θα επιτραπει η εισοδος.Εξαλλου δεν υπαρχουν καγκελα κτλ σημερα απλα ελεγχος απο πληρωμα.Οποτε δεν εμποδιζεται η προσβαση στα σωστικα μεσα.
polman Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Αν και βγαίνουμε εκτός topic, εγώ χτες που ταξίδεψα με Ν. Μύκονος με εισητήρειο deck, έμπαινα και έβγαινα όποτε ήθελα.... Το μόνο σημείο που υπάρχει ένας είναι στην είσοδο vip (λογικό). Το είχα διαβάσει ότι είπαν σε πρακτορείο ότι δεν επιτρέπετε να μπαίνει μέσα αλλά εγώ αυτό που ξέρω είναι οτί απλά δεν μπορείς να κάτσεις. Δλδ άμα θες να πας τουαλέτα δεν μπορείς?! Θα σκάσεις! Ή στο εστιατόριο του πλοίου. Δεν νομίζω οι εταιρείες να μην θέλουν όσοι έχουν πάρει κατάστρωμα να μην μπορούν εκμεταλευτούν τα εσωτερικά μαγαζιά του πλοιου! Επίσης θα είναι τελείως ακραίο και απαρέδεκτο να υπάρχει διαφορετική προσβασιμότητα στις λέμβους ανάλογα με το πορτοφόλι σου Τιτανικός είμαστε? Λογικά υποθέτω πως στην περίπτωση πλοίων όπως το Παναγιά Τήνου (χωρίς να έχω μπει) θα τις ανοίγουν τις πόρτες σε έκτατες καταστάσεις...
cpt_hcp Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Λογικά υποθέτω πως στην περίπτωση πλοίων όπως το Παναγιά Τήνου (χωρίς να έχω μπει) θα τις ανοίγουν τις πόρτες σε έκτατες καταστάσεις... Aλλες εποχες τοτε...και φυσικα θα τις ανοιγαν αν χρειαζοταν. Αλλα σημερα δεν νομιζω οτι με τους κανονισμους που ισχυουν καποια εταιρια θα εβαζε καγκελα για να εχει η πρωτη θεση δικο της καταστρωμα
pie Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ερώτηση: Νάξος-Κατάπολα, Πλοίο: Blue Star Paros, Αναχώρηση 23:10 , Άφιξη 02:05 , Τιμή: 10.00Ευρώ (φοιτητικό) Κατάπολα-Νάξος, Πλοίο: Παναγία Πάρου, Αναχώρηση 13:05, Άφιξη 14:15, Τιμή: 4.90(φοιτητικό) Για πιο λόγο τέτοια διαφορά?? Και στο κάτω κάτω πάω σε 1 ώρα με το Παναγία Πάρου ενώ με το Παρος θέλω 3ώρες και έχει και τα διπλάσια λεφτά.
blue Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Αλλαγη στις τιμες των εισιτηριων απο σημερα. Πατρα-Σαμη: ΙΧ 55€ ατομικο 14,5€ Κυλληνη-Αργοστολι-Ληξουρι: ΙΧ 42,8€ ατομικο 12,8€ Κυλληνη-Πορος: ΙΧ 36,9€ ατομικο 8,5€
blue Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Κυλληνη-Αργοστολι-Ληξουρι: ΙΧ 42,8€ ατομικο 12,8€ Κυλληνη-Πορος: ΙΧ 36,9€ ατομικο 8,5€ μια μικρηηηηη διορθωσουλα :o : Κυλληνη-Αργ-Ληξ: ΙΧ 44,6€ Κυλληνη- Πορος: ΙΧ 38,10€ Ατομικο 8,10€
polman Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Μάλλον ταιριάζει στο παρών θέμα... Όπως αρκετοί γνωρίζουν την Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή δεν ισχύουν οι εκπτώσεις (ΝΑΤ, πολύτεκνοι, φοιτητικά κλπ). Γνωστός που ήταν στην προηγούμενη κατηγορία έκανε καταγγελία στο λιμεναρχείο (δεν έχει σημασία πιο) και ύστερα από κόπους έκοψε τελικά με έκπτωση. Δεν ξέρω πόσοι έχουν το κουράγιο να κάνουν αυτοί την διαδικασία κάθε φορά, αλλά όσοι έχουν πραγματική ανάγκη καλό είναι να το ψάξουν. Αυτή την στιγμή υπάρχει υπουργική απόφαση που υποχρεώνει τις εταιρείες να έχουν εκπτώσεις. Οι εταιρείες από την πλευρά τους δεν συμφωνούν στο να ισχύει για όλη την χρονιά οι εκπτώσεις και έχουν καταφύγει σε διακαστήρια.
blue Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 και τα ionian ferries αυξησαν τις τιμες των εισιτηριων: ιχ 37,7€ ατομικο 8€
Nick the Greek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Πειραιας - Καλυμνος - Πειραιας με Μαρινα και επιστροφη Ροδανθη(χωρις καμπινες) γυρω στα Ε50 το ατομο. Οχι ασχημα νομιζω...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ειναι 32,80 να πας και 34,20 η επιστροφη , πρεπει να σου κανει γυρω στο 30 % για την επιστροφη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Κοιταζα τιμες για Παρο και ειδα το εξης κουφο .. Το Κεντερης για το ΙΧ θελει 75 € και το Δημητρουλα 76,90 € , ειναι ετσι η εχει γινει καποιο λαθος
LEFTERIS68 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Είναι ακριβώς έτσι φίλε Παναγιώτη.Οι τιμές του Κεντέρη είναι μειωμένες και στα ΙΧ κατά 30%.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Εφ΄οσον το JETFERRY παει ταχυτητα σχετικα χαμηλη , γιατι το ΣΑΟΣ ΙΙ θελει ατομικο εισητηριο για Αλλονησο 18.80 € και το JETFERRY 34.00 € ανα ατομο ανα διαδρομη , υπερβολη δεν ειναι 92 % παραπανω
Panagia Ekatontapiliani Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Με το Διαγόρας, Πειραιάς Αστυπάλαια Οικονομική Θέση 32 Ευρώ και Αστυπάλαια Πειραιάς Οικονομική Θέση 33,50 Ευρώ Ενώ με το Δημητρουλα, Πειραιάς Αστυπάλαια 26,80 Ευρώ και Αστυπάλαια Πειραιάς Οικονομική Θέση 28 Ευρώ Περίπου 19,5 % ακριβότερος ο Διαγόρας !!
Nick the Greek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Σωστο Παναγια μου, αλλα βεβαια αυτη η διαφορα αντικατοπτριζει τοσο τη διαφορα των πλοιων μεταξυ τους σε ολα τα επιπεδα, αλλα και το επιπεδο παρεχομεων προς τον επιβατη υπηρεσιων. Μιλαμε παντα για τον μεσο επιβατη κι οχι καποιον σαν εμας που θα ταξιδεψει με ενα πλοιο μονο και μονο επειδη εχει ωραια καταστρωματα η περιπετειωδες δρομολογιο
Orestis Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Άλλωστε δεν θα είχε νόημα (ιδιαίτερα στην υψηλή περίοδο) να είχε η Blue Star δύο διαφορετικά ναυλολόγια για Δωδεκάνησα, συνεπώς και ο Διαγόρας έχει τις ίδιες τιμές με το Blue Star 2
Recommended Posts