polmyt Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Aν δεν αλλαξει κατι το πλοιο ειναι για να φυγει σημερα
Neptune Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Αγορασμενο απο τη γνωστη εταιρια Dido Shipping που αναλαμβανει τη βρωμικη δουλεια
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Aν δεν αλλαξει κατι το πλοιο ειναι για να φυγει σημερα... Σωστός ο polmyt. Το πλοίο αναχώρησε από το Πέραμα στις πέντε το απόγευμα με αναγραφόμενο προορισμό την Σμύρνη.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 ....με αναγραφόμενο προορισμό την Σμύρνη. Προορισμός βέβαια που πολύ συχνά χρησιμοποιείται από πλοία που κάνουν το τελευταίο τους ταξίδι προς την "επάρατον", δια άγνωστους ή και προφανείς λόγους. Το HELLENIC SAILOR από χθες τα ξημερώματα βρίσκεται πλέον στην "ευρύτερη περιοχή" του Aliaga.
George Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Σουρεαλιστική εικόνα! Το πλοίο προσαραγμένο στο διαλυτήριο με ανοιχτό το ais!
Cruise Europa Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Παρέα με το Ανθή-Μαρίνα του Αγούδημου!! Κρίμα για τέτοιων δυνατοτήτων πλοίο να πάει άδοξα!
express skiathos Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Καλό θα ήταν η hsw να κάνει μια ανανέωση στο site της και να το διαγράψει από το στόλο της.
mpolo Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 ένα ενδιαφερον βίντεο για το πλοίο στο οποίο έχει και πλάνα από την προσάραξη στο διαλυτήριο όπου και προσπαθεί να χωθεί ανάμεσα σε ενα κρουαζιεροπλοιο και στο ανθη μαρινα.
polmyt Posted February 13 Posted February 13 Να το δουμε στο Περαμα τον Απριλιο του 2009 Ειναι η εποχη που μολις εχει αλλαξει ονομα απο CELTIC SUN σε HELLENIC SAILOR
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted February 13 Posted February 13 Aυτή η πορτάδα ποιοτικά ήταν ό,τι καλύτερο από ρο-ρό στην εποχή τους Με προδιαγραφές της περίφημης σουηδικής Brostrom χτισμένα στην Ιαπωνία!
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted February 14 Posted February 14 (edited) Σύνολο 6 αδελφά που εκτός από τα 2 της HSW όλα πέρασαν από τα νερά μας κ με την Βrostrom/Swedish Orient Line στην οποίο έχει σοβαρά συμφέροντα ο όμιλος Ευγενίδη από παλιά. Edited February 14 by ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
margaritis24 Posted February 14 Posted February 14 Αυτα τα 2 το Polaris κ η Pearl νομιζω οτι καλυτερο περασαν απο ro ro
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted February 14 Posted February 14 (edited) Γιά 90ς έως ~2010 συμφωνώ Στα βαπόρια που αναφέρθηκα,αυτά χτίστηκαν τέλη 70ς σαν ποντοπόρα ρο-ρό,άλλη κατηγορία δλδ Edited February 14 by ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now