Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Να το και το Εύβοια Σταρ στον Νότιο Ευβοϊκό, καθ'οδόν για Ραφήνα. Πραγματικά, είχε τόσο δυνατές ριπες που ήταν αδυνατο να σταθείς στο κατάστρωμα να το παρακολουθήσεις. 

Posted

Καθ' οδόν λίγο δύσκολο εκτός αν πέρασε από τη Διολκο για να γλυτώσει πετρελαια :P 

Εν πλω  ;) 

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Το Εύβοια Σταρ σταμάτησε τα δρομολόγια του στη γραμμή Ραφήνα Μαρμαρι στις 12 Ιανουαρίου και σήμερα πήγε στο ναυπηγείο της Χαλκίδας για το δεξαμενισμό του.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Λαμπει το καραβακι το οποιο βλεπουμε δεμενο στη Ραφηνα να περιμενει την αναχωρηση των 17.00 για Μαρμαρι

Απο κινηση λιγα πραγματα,περιμενα περισσοτερο κοσμο για Μ.Πεμπτη απογευμα

• 11 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Τελευταίο δρομολόγιο της σεζόν αυτή τη στιγμή για το πλοίο. Από αύριο αναλαμβάνει το ΠΑΝΟΡΑΜΑ για κάνα 2μηνο.... Επιπλέον για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια θα κατέβει Πέραμα για την ακινησία του! Ετοιμαστείτε να το υποδεχτείτε εκεί.... 😄😄

Posted

Ναι, θα βαφτούν και τα δύο πλοία με νέα χρώματα και σινιάλα. Απ'ότι έχω καταφέρει να μάθω θα είναι μπλε με μπορντώ γράμματα αν μου τα είπαν σωστά.... 😉 Αλλά δεν έχω καταφέρει να μάθω σχέδια και γραμματοσειρές.... 

Posted

Το Εύβοια Σταρ πήγε σήμερα στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ στο Πέραμα ρυμουλκούμενο από τα ρυμουλκά Έκτορας και Ήφαιστος 2. Το πλοίο θα παραμείνει στη δεξαμενή μέχρι τις 06/10/24.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Καιρός του ήταν φίλε..! Εδώ και καμιά εικοσαετία πάει όπως είναι με ελάχιστες παρεμβάσεις. Σε ποιό κομμάτι, μηχανολογικά? Ελασματουργικά? Ξενοδοχειακά?