Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 10 months later...
Posted (edited)

Ταξιδάκι με τον Αχιλλέα για Σκύρο ,το πλοιο είναι καλοσυντηρημενο  το εσωτερικό του για 1:30-2 ώρες  διαδρομή είναι αξιοπρεπέστατο(κλασικό σαλόνι με πολυθρόνες - καναπέδες) γεματο ήταν ενόψει τριημέρου αλλά μπορώ να πω πως δεν συναντάς αυτη την «σαρδελοποιηση» που εχω αντιμέτωποι σε συνθήκες πρωτοκόλλου με αλλά πλοια ,γενικώς για τη γραμμή που κάνει είναι ιδανικό και θα έλεγα ότι δείχνει αρκετά νεότερο από 35 χρονών.

CDB8D22B-1946-4C94-8D16-C5441BFBE1AC.jpeg

18726C3D-2504-42D9-8BB2-D7AA704180F0.jpeg

Edited by cyclades_shipping
  • 5 months later...
Posted

Εχει πλάκα που οι Σκυριανοί δεν αφήνουν να μπει άλλο πλοίο, αυτές τις μέρες. 

Ωραία θα ήταν να έκανε κάποια δρομολόγια το Πανόραμα, αν έχει μείνει μέχρι τότε στις Σποράδες. 

• 1 month later...
Posted

Στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά και τη μεγάλη δεξαμενή το καμάρι των Σκυριανών,ως τις 23/10

Posted
8 hours ago, proud_ionian said:

Split stern αυτό κ τα αδελφά του,όπως κ ο Διαγόρας Γαπωνέζικη πατέντα

5 minutes ago, bas said:

Του έκανα επίσκεψη και εγώ...

image.thumb.jpeg.1b08648b40e571a4694b21ba21035db5.jpeg

Με άδεια; Εδώ κ καιρό υπάρχει σεκιούριτυ στις δεξαμενές

Posted

Οχι απλά σας δείχνω τον κόσμο από τα 2,50 μ που φτάνουν τα σηκωμένα χέρια μου, για να τραβήξω την φωτό πάνω από το σύρμα...😀

• 4 months later...
Posted (edited)

Αγαπημένο πλοίο και για εμάς σε Αλόννησο και Σκόπελο . Το αγαπήσαμε και δεν είχε χάσει ποτέ δρομολόγιο τα καλοκαίρια που το είχαμε κοντά μας . Το δε ταξίδι από Κύμη ονειρικό με ωραιότερα σημεία την έξοδο από το λιμάνι Πλατάνα της Κύμης και κοντά στις ακτογραμμές της Εύβοιας και από Αλόννησο έως Σκόπελο απο τα ωραιότερα περάσματα.

Καλοτάξιδο να είναι και με το καλό οι Σκυριανοί να το διπλώσουν και να μας ξανά συνδέσουν όλες τις Σποράδες ( ίσως το μοναδικό νησιώτικο συγκρότημα που δεν συνδέονται μεταξύ τους ολα τα νησιά )

Εκτός του Ιονίου 

Edited by wysiwid
Posted

Η Πλατάνα δεν είναι το λιμάνι της Κύμης Το οποίο είναι στην Παραλία Κύμης
Αυτά τα στιβαρά γιαπωνεζάκια των 90 μ είναι ό,τι πρέπει γιά τοπικές γραμμές στη χώρα μας.

Posted

Η Πλατάνα της Κύμης είναι ο πρώτος οικισμός που συναντάς για να πας στην παραλία Κύμης από το Στόμιο (4χλμ απόσταση μεταξύ τους).

Posted (edited)

Α μάλιστα με συγχωρείτε τότε για το λάθος μου ,  γιατί το ΚΤΕΛ Ευβοίας έτσι το έγραφε και το είχε στο σύστημα κρατήσεων για εμάς ( όταν θέλαμε να κλείσουμε το ΚΤΕΛ για το λιμάνι ) .

το άλλαξε μετά σε παραλία Κύμης 

Edited by wysiwid
Posted

H Παραλία είναι το λιμάνι. Η Πλατάνα είναι το προηγούμενο χωριό στην οποία γίνονται τώρα έργα διαπλάτυνσης του παραλιακού δρόμου και προστασίας του από τα κύματα και έτσι δεν θα έχει μποτιλιάρισμα τις ώρες άφιξης του πλοίου.

• 1 month later...