Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Το Champion Jet 1 μέχρι 20/6 στο απογευματινό της Παροναξίας στη θέση του Chj 3 ,έπειτα να υποθέσω θα μπει Χανιά και την θέση του στο πρωινό της Παροναξίας που ξεκινάει 21/6 θα την παρει το Tera ?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To powergame γράφει σήμερα για επικείμενη εξαγορά της ΑΕΚ από το Μάριο Ηλιόπουλο μιας και ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος να πουλησει. 

Posted (edited)

Το Jambo Jet 1 δεν θα βγει φέτος ,όποτε η λογική λέει πως το Superrunner Jet II θα είναι το αμοιβο πλοιο της εταιρίας οπως και πέρυσι.

Edited by cyclades_shipping
Posted (edited)

Εγω νομίζω οτι το Champion jet 3 θα ηταν το καλύτερο για Χανιά ( και ανακαινισμενο εσωτερικό και φρεσκοβαμμένο  εξωτερικα και πιο γρήγορο απο τα Jambo jet 1&2) . 
και με το καλο του χρόνου θα έβαζα το Eurochampion jet στα Χανιά που ειναι υπερτουμπανο 

Edited by HIGHSPEED 6
Posted

Δε την αγόρασε,αλλα την ανέλαβε. Ακουγεται πως ειναι μεταβατική λύση,μέχρι να παρει το 50% ενα fund

Y.γ. αλλου γράφεται αγορά.. τι να πώ...βλέπω να παροπλίζεται η ΑΕΚ στου Κόρου η στην Αυλίδα 😛 

Posted

αντε και επιδότηση με το καλό για τους αγώνες που δνε θα εχουν ικανοποιητικό αριθμό θεατών :D

Posted (edited)

Παλαιότερα ακουγόταν ότι θα έπαιρνε την ΑΝΕΚ, πριν αυτή καταλήξει στην ΑΤΤΤΚΑ, αλλά υπήρχαν πολλές αντιδράσεις...

Edited by polmyt
Posted

Εμένα πάλι αυτή η γιγάντωση του δεν μου αρέσει καθόλου.Εχει γεμίσει το Αιγαίο όλο με αυτά τα κατασκευάσματα(ταχύπλοα)γιατί πλοία δεν τα λες και πλέον τα συμβατικά πλοία (που είναι και πιο αξιόπιστα) έχουν γίνει μειοψηφία πλέον.Συν ότι τα εισιτήρια του είναι πανάκριβα ,οι παρεχόμενες υπηρεσίες του πολύ κακές,η συνέπεια στα δρομολόγια πάει περίπατο,στις άγονες γραμμές κάνει ότι θέλει(όποτε θέλει μπαίνει η βγαίνει) χωρίς το κράτος να παρεμβαίνει η να τον ελέγχει και άλλα πολλά.

Posted

Το μόνο που έμεινε να ακούσουμε είναι ο Μελισσανίδης δρομολογεί δικά του βαπόρια στο Αιγαίο

Posted

Έξυπνη αγορά από τον Ηλιό. Θέλει επιδοτήσεις σε κάθε του δρομολόγιο. Θέλει θόρυβο για δρομολόγια που εξυπηρετούν το κοινό αίσθημα. Θέλει να μπει στην κλασσική βάση της ελληνικής κοινωνίας. Θέλει, θέλει, θέλει... 

Πιό καλύτερο όχημα από την εξαγορά μιάς λαοφιλούς ομάδας και την στήριξη του κόσμου της..? 

Posted

Εννοείται πως η είδηση κυκλοφόρησε και διεθνώς, αναφέρομαι βεβαίως στο ναυτιλιακό κοινό. Καλώς ή κακώς, έξω όταν ακούγεται το όνομα του Ηλιόπουλου, στα κείμενα συνήθως μαζί με την Seajets και τα κρουαζιερόπλοια αναφέρεται και η περίφημη υπόθεση του Brillante Virtuoso. Για να δούμε τι θα δούμε, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα καράβια είναι πολλά και οι θάλασσες φουρτουνιασμένες, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και δεν μπορεί ένας άνθρωπος, όσο δυναμικός κι αν είναι, να είναι παντού και πάντα, για όλα. Κοινώς κάπου θα αναγκαστεί πιστεύω να βάλει προτεραιότητες και θεωρώ -αν αυτό δεν γίνεται ήδη- πως θα πρέπει να έχει/αποκτήσει και ένα πυρήνα στελεχών που να τον βοηθούν να τρέξει όλα αυτά. Η συνέχεια επί της οθόνης.  

Posted (edited)

Δεν θα τον έλεγα ακριβώς team player... Στην Ελλαδα έχει φτιάξει το προφίλ του κλασικού αυτοδημιούργητου (αν και δεν είναι ακριβώς έτσι) - μάγκα ελληναρά που τόσο μας αρέσει να θαυμάζουμε ... στο εξωτερικό η φήμη του είναι κάκιστη (για να το πω ευγενικά). Επειδή η αγορά μίας ΠΑΕ δεν έχει καμμία οικονομική λογική εικάζω οτι η ανάμιξη με την ΑΕΚ στοχεύει στην πίέση που το εκάστοτε γκοβέρνο δέχεται από τους υπέροχους λαούς των ομάδων μας...

Edited by Nick the Greek
Posted (edited)
10 hours ago, Nick the Greek said:

Καλώς ή κακώς, έξω όταν ακούγεται το όνομα του Ηλιόπουλου, στα κείμενα συνήθως μαζί με την Seajets και τα κρουαζιερόπλοια αναφέρεται και η περίφημη υπόθεση του Brillante Virtuoso. 

Και με ένα απλό googlάρισμα η αποθέωσή !

Kαι χωρίς googlaρισμα.

Edited by proud_ionian
2ο λινκ
Posted
4 hours ago, Nick the Greek said:

Για να δούμε τι θα δούμε, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα καράβια είναι πολλά και οι θάλασσες φουρτουνιασμένες, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και δεν μπορεί ένας άνθρωπος, όσο δυναμικός κι αν είναι, να είναι παντού και πάντα, για όλα

Ε μα γι'αυτό αγόρασε την ΑΕΚ και όχι τον Φωστήρα. Για να πιέζουν οι οπαδοί την εκάστοτε κυβέρνηση να μαϊνάρουν τους κάβους από τον Πρόεδρο!!! Όλοι οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας έτσι δουλεύουν. 

Posted
5 hours ago, Nick the Greek said:

Κοινώς κάπου θα αναγκαστεί πιστεύω να βάλει προτεραιότητες και θεωρώ -αν αυτό δεν γίνεται ήδη- πως θα πρέπει να έχει/αποκτήσει και ένα πυρήνα στελεχών που να τον βοηθούν να τρέξει όλα αυτά. Η συνέχεια επί της οθόνης.  

Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν εχει φροντισει ηδη να εχει στελεχη για να τρεξουν τις εταιρειες του,ειδικα απο τη στιγμη που σε κρουαζιερα,αλλα και στα ταχυπλοα,γιγαντωθηκε ουσιαστικα μεσα σε 2-3 χρονια.Θα ηταν πολυ κουτος να πηγαινει χυμα στο κυμα και δεν τον κοβω για τετοιον.

Προσωπικα δεν εχω πειστει οτι η παρουσια του στην ΑΕΚ θα ειναι κατι περα απο μεταβατικη μεχρι να βρεθει καποιος επενδυτης παντως.

Posted (edited)
10 hours ago, Nick the Greek said:

πως θα πρέπει να έχει/αποκτήσει και ένα πυρήνα στελεχών που να τον βοηθούν να τρέξει όλα αυτά. Η συνέχεια επί της οθόνης.  

Αν έχει έναν πυρήνα στελεχών τότε δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά. Κάθε τι μια νέα διαδρομή ανακοινώνεται αλλά δεν εκτελείται ποτέ. Τα πλοία αποσύρονται από τα δρομολόγια ή αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Οι κρατήσεις για την αρχή της σεζόν γίνονται, αλλά στη συνέχεια αυτά τα δρομολόγια ακυρώνονται. Η βοήθεια και η φιλικότητα των πελατών είναι ανύπαρκτη. Και ούτω καθεξής. Θα περίμενε κανείς περισσότερα από έναν πυρήνα, πιθανώς καλοπληρωμένων, στελεχών. Και αν δεν υπάρχουν, τότε ποιος είναι υπεύθυνος?

Edited by proud_ionian
long quote short
Posted

για τι net worth μιλάμε; Επίσης οι μη ακτοπλοϊκές ναυτιλιακές του δουλειές πόσο μεγάλες είναι;

Posted

Τιμή μίσθωσης 6.000.000€ για μόλις 5 ημέρες; Μπορεί να είσαι άπληστος και μπορεί να είσαι πολύ άπληστος.

Posted

Γιατι αυτος τους τα ζητησε;

Οι ιδιοι τα εδιναν.Ξεκιναει και η μεταγραφικη περιοδος σιγα σιγα..