Panagia Ekatontapiliani Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Σήμερα το πρωί το Φαιστός Παλλάς έφυγε από τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και αφού έκανε μια μικρή βόλτα στο Σαρωνικό, επέστρεψε στο κεντρικό λιμάνι δένοντας στο προλιμένα.
NHSOS XIOS Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Για να το δουμε στην Γενοβα πιθανον σε καποια μεθορμηση για το fitting out.Το προτιμω 100% παντως με τα τωρινα σινιαλα.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Θάνατος επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ στο Ηράκλειο Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ Ενημερώθηκε, χθες στις 21:20, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 33, το οποίο θα απέπλεε στις 22:00 από Ηράκλειο προς Πειραιά, ότι 70χρονος επιβάτης είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και είχε χάσει τις αισθήσεις του.. Αμεσα, από το γιατρό του πλοίου, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 70χρονο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.
express skiathos Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Παρέκκλιση δρομολογίου ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ Κατά παρέκκλιση του δρομολογίου του, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 33, προσέγγισε έκτακτα σήμερα, στις 02.30, το λιμάνι της Μήλου, προερχόμενο από Πειραιά, και αποβίβασε 14χρονη ασθενή.Η 14χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Το πλοίο απέπλευσε, στις 02.40, για συνέχιση του ταξιδιού του προς Ηράκλειο. Από το δελτιο τύπου του ΥΟΑΝ.
Nikos_Chania Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 σημερα η ταχυτητα του πλοιου ειναι 21 knots Εχει νοτια σημερα οποτε ειναι λογικο με τον καιρο κοντρα(στο κατεβασμα)να εχει αυτη την ταχυτητα. Εδώ κοτζαμάν παλάτι και πάει με 21,5...
olympia palace Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 XEREI KANEIS GT TO FESTOS PALACE OPWS KAI TO KNOSSOS TAXIDEUOUN TETOIA WRA?GT STO AIS TO FESTOS PAEI GIA HRAKLEIO ME 27 KOMVOUS ENW TO ADERFO TOU PAEI GIA PEIRAIA..EGINE MHPWS TIPOTA KAI TAXIDEUOUN TETOIA WRA?GT APOSO XERW EXOUN MONO VRADINA DROMOLOGIA..AS MOU APANTHSEI KAPOIOS AN XEREI..
Nils Holgersson Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ημερησιο δρομολογιο κανουν και τα 2 παλατια ........
NHSOS XIOS Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Και στα CRUISE αλλά και στα ΠΑΛΑΣ συμβαίνει αυτό με το πλωριό σαλόνι. Δηλαδη τα δυο αδερφα που πανε Ηρακλειο,κλεινουν το βραδυ το πλωριο σαλονι?Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο Σε κανενα αλλο πλοιο στο Αιγαιο δεν συμβαινει αυτο νομιζω.
George Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 (edited) Στης Αδριατικής αναφερόμουν μεν αλλά η παρατήρησή σου έχει βάση μιας και τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΕΥΡΩΠΗ έχουν πρύμα το σαλόνι και πλώρα τα εστιατόρια. Την τελευταία φορά που ταξίδεψα με τα δύο αδερφά (χειμώνας ήταν) το είχαν κλείσει πάντως και αυτό. Δεν ξέρω αν τώρα έχει αλλάξει αυτό, πάντως στο CRUISE υπάρχει "ωράριο". Edited January 8, 2011 by George
NIKOSNAXOS Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Στα ΦΑΙΣΤΟΣ/ΚΝΩΣΣΟΣ παντως που ειναι στο Ηρακλειο δεν γινεται κατι τετοιο
Panagia Ekatontapiliani Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Δηλαδη τα δυο αδερφα που πανε Ηρακλειο,κλεινουν το βραδυ το πλωριο σαλονι?Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο Σε κανενα αλλο πλοιο στο Αιγαιο δεν συμβαινει αυτο νομιζω. Στα Κρητικά Παλάτια υπάρχει ταμπέλα που λέει ότι κλείνει το πλωριό σαλόνι στις 01:00 αλλά στη πραγματικότητα κλείνει μόνο το μπαρ. Αλλά το σαλόνι που παλιότερα ήταν η Disco, μετέπειτα έγινε σαλόνι μη καπνιστών και πλέον ξαναέγινε Disco (μπροστά από το φουγάρο) αυτό κλείνει στις 01:00 και σε πετάνε έξω από το σαλόνι (από προσωπική εμπειρία)!!!
sidihas Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 (edited) Το μόνο σαλόνι που κλείνει είναι αυτο στο τελευταίο ντεκ μπροστά απο την τζιμινιέρα,που όντως κλείνει στις 01.00...Εξάλου δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ανοιχτό....Κ μεχρι τις 01.00 που είναι άδειο παραμένει......Το πλώριο σαλόνι πάντως είναι στην διάθεση του επιβατικου κοινού καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού....Το μπάρ κλείνει...Το να κλείνουν κάποια μπαρ δεν είναι σπάνιο φαινόμενο κατα την διάρκεια της νύχυας...Εξάλλου συμβαίνει σε όλα τα βαπόρια!! Παραμένει ανοιχτο το κεντρικο μπαρ του πλοίου στ μεγάλο σαλόνι στο ενδιάμεσο του πλοίου..που εξυπηρετει άνετα τους λιγοστούς ξύπνιους επιβάτες!! Εμένα πάντως απο την στιγμη που υπάρχει μπαρ ανοιχτό κ με με εξυπηρετει..το προσπερνωωω!!!! Edited January 10, 2011 by polmyt quote
Panagia Ekatontapiliani Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Δεν είπε κανένας γιατί κλείνει το μπαρ σε κάποιο σαλόνι!! Μίλησα καθαρά για το σαλόνι που κλείνουν, επειδή δεν έχουν κάγκελα στο μπαρ, για να το κλείσουν, όποτε κλείνουν όλο το σαλόνι!!! Επειδή εκείνη την ημέρα που ταξίδεψα το πλοίο ήταν με πρωτόκολλο λογω της επιστροφής του Πάσχα (Κυριακή του Θωμά) και 3ημέρου της Πρωτομαγιάς, η παρέα μου γύρω στα 6 άτομα που είχαμε μείνει (γιατί αλλά 4 άτομα είχαν καμπίνα) ήμασταν στο σχεδόν γεμάτο σαλόνι της Disco και μας εδίωξαν από εκεί. Έτσι στις 01:00 το πρωί δεν υπήρχαν θέσεις για να καθίσουμε όλοι μαζί!! Γιατί όλοι κοιμόντουσαν και έπιαναν 2 -3 καθίσματα οι συνεπιβάτες μας!! Όταν τους ζήτησα να μας βρουν χώρο για να καθίσουμε όλοι μαζί, αφού μας έβγαλαν από εκεί που ήμασταν, η απάντηση τους ήταν να καθίσετε στις διάσπαρτες μεμονωμένες καρέκλες που είχαν σε κάποια μέρη. Όποτε πήγαμε να την βγάλουμε βραδιάτικα στο ημίκλειστο χώρο της πισίνας!!
enas chiotis Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Χθες κατά τις 12 παρά έκανε μια στροφή γύρω από τον εαυτό του και έδεσε με την πλώρη προς τον ντόκο. Πάντως πάνω από το Ν.Χίος οι αποστάσεις φαίνονταν μικρότερες από όσο ήταν στην πραγματικότητα.
Nils Holgersson Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Μπράβο στο καπετάν Νίκο που έκανε τέτοια μανούβρα!!!!!
NIKOSNAXOS Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Γνωριζει μηπως κανεις γιατι το πλοιο ενω αναχωρησε κανονικα απο Ηρακλειο, περιπου μιση ωρα μετα ξαναγυρισε πισω?
express skiathos Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nα ποια ήταν η αιτία.. Χθες στις 22:20, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν.Η. 33, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Ηρακλείου στις 22:00 με 694 επιβάτες για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου με προορισμό τον Πειραιά, ότι επιστρέφει στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου αποβιβάσει ασθενή, βρέφος 4 μηνών, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.Με τον κατάπλου του πλοίου στις 22:45, ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ το πλοίο απέπλευσε για την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου στις 23:00. Πηγή ΥΕΝ.
sidihas Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Και ενω αναχωρησε στην ωρα του η ΠΑΛΑΤΑΡΑ για Ηρακλειο...επεπστρεψε διοτι εκδοθηκε αμεσως μετα την αναχωρηση του απαγορευτικο...Αναχωρηση στις 00.00 λοιπομ μετα απο ενημερωση μου μεσα απο το πλοίο!!!
DimitrisM. Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Θα γυρισω με το εν λογω παλατι την Παρασκευη. Μπορει καποιος να με διαφωτισει για τις θεσεις? Στο ηλ. συστημα μου βγαζει deck και VIP. Ποιες ειναι αεροπορικου τυπου,σαλονια κλπ? Ποια προτεινετε για ... υπνο?!
TASOSNAXOS Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mε το deck μπορεις να πας κ σε αεροπορικες και σαλονια.Το VIP ειναι ανετα καθησματα αεροπορικου τυπου με ατομικη τηλεοραση.Τα καθησματα εκει ειναι πολυ πιο ανετα.Αν θες να κοιμηθεις βγαλε κρεβατι!!!
DimitrisM. Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Αν θες να κοιμηθεις βγαλε κρεβατι!!! Αυτο θα ηταν το λογικο αλλα...κριση... Ευχαριστω παντως για την απαντηση!
MILTIADIS Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 (edited) Σου συνιστω ανεπιφυλακτα τις VIP κ σαφως φθηνοτερες απο την καμπινα ειναι και αναπαυτικοτατες εχεις και ΤV..θα κοιμηθεις μια χαρα!σβηνουν και τα φωτα,αρχοντας θα σαι.. Edited March 2, 2011 by MILTIADIS
GeorgeRoupas Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 αυτή τη στιγμή ανεβαίνοντας για Πειραιά με 29.4 κόμβους σύμφωνα με το AIS
sidihas Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Εχει βγάλει το άχτι του αυτες τις μέρες ο Cpt me τον έργαλοο.....Πετάει....ετσι να ξεμπουκώσει λιγάκι.....
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now