Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Αφου εκανε τα εκτακτα δρομολογια του για Χανια ο βιτσΕντζοςΕ κορΕναροςΕ(οπως ελεγε ο Μπεζος Sir John DouglasE:p), βρισκεται πια στο Νεο Μωλο.

Posted

Στο Νεο Μωλο και το ρο-ρο Μυκονος για την ετησια ακινησια του. Δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει καποια αντικατασταση του

Posted

Ενας αλλος επισκεπτης του Νεου Μωλου ειναι και το σημαιας Βολιβιας, Europa I, που το καλοκαιρι κανει Ιταλια-Αλβανια. Οπως μου ειχαν πει χαρακτηριστικα κατι φιλοι μου που το ταξιδεψαν το καλοκαιρι του 2005, το πλοιο ειναι σε τραγικη κατασταση απο πολλες αποψεις. Χαρακτηριστικα μου ανεφεραν οτι υπηρχαν καποιες εξωτερικες τουαλετες οι οποιες καθαριζονταν(οχι φανατικα) απο το πληρωμα με λαστιχο(!) σαν αυτα που ποτιζουμε τους κηπους. Αξιοσημειωτο το γεγονος οτι το πλοιο εχει 3 καταπελτες στην πρυμη, 2 εξ' αυτων δευτεροπρυμα(εναν σε καθε μερια). Αριστουργημα!

• 2 weeks later...
Posted

Ανεχωρησε απο το Νεο Μωλο με προορισμο τη Χαιφα αποψε αργα το βραδι το κρουαζιεροπλοιο Dream.

Posted

Επέστρεψε σήμερα το απογευματάκι και ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ρυμουλκούμενος.

Posted

Στο Νεο Μωλο επεστρεψε το Salamis Glory. Υποπτευομαι καποια εκτακτη επισκευη να ειναι η αιτια.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Καμια 50αρια μετρα αριστερα απο το Νησος Χιος και προς το φαναρι της Δραπετσωνας, υπηρχε -τουλαχιστον μεχρι χθες το βραδι- ενα πλαγιοδετημενο, φορτωμενο μικρο φορτηγο πλοιο(δεν ειδα ονομα). Στην πλωρη του υπηρχε ενα πλωτο του Λιμενικου ενω απο στεριας η περιοχη ηταν αποκλεισμενη και ηταν σταθμευμενο ενα ημιφορτηγο οχημα του Λιμενικου με φαρους. Αυτο το σκηνικο ειναι εντελως περιεργο και αναρωτιεμαι προς τι αυτη η παρουσια. Γνωριζει κανεις κατι παραπανω?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...