margaritis24 Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ολοφωτο στο λιμανι υποδεχεται τους καλεσμενους για τα 20 χρονια superfast ferries με την γιορτη να γινεται στο deck της πισινας
georgios express Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 (edited) Για που σάλπαρε μόλις τώρα; Δοκιμαστικό ή για αλλού και εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι; YΓ:Δοκιμαστικό τελικά. Λίγο πριν ήταν έτοιμο να μπεί στον προλιμένα ερχόμενο από το στενό της Ψυττάλειας. Edited May 23, 2015 by proud_ionian
Blue Star Delos Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Οπως φαίνεται πάντως στο marinettaffic μάλλον έπεσε δύτης για καθαρισμό των υφάλων παρα καποιο δοκιμαστικό.
margaritis24 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 πρωτη αναχωρηση του πλοιου για 12νησα...το πλοιο πεφτει απο την δεξια μερια του Π στο ντοκ 3 με αποτελεσμα να αργει λιγο στην αναχωρηση καθως πρεπει να βιραρει την αγκυρα να καθαρισει η πρυμνη με την γωνια του ντοκου κ να ευθυγραμιστει με την μπουκα κ να βγει
GeorgeSt Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 http://www.kostoday.com/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%84%CE%BF-superfast-xii-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%89-%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C και εδώ φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το πρώτο δέσιμο τουστην Κω
Nikos_Chania Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Δεν είναι το πρώτο αν δεν κάνω λάθος. Και το 2012 δεν είχε κάνει ένα δρομολόγιο;
GeorgeSt Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Δεν είναι το πρώτο αν δεν κάνω λάθος. Και το 2012 δεν είχε κάνει ένα δρομολόγιο; Μην βαράτε, το 1ο για φέτος αυτό του '12 το θυμάμαι, κάποιου την ακινησία είχε κάνει. Καμμιά βδομάδα ήταν τότε μαζί με το BS Δήλος αν δεν κάνω (πάλι ) λάθος!
Nikos_Chania Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Δεν βαράμε εσένα βρε, βαράμε τους άλλους Το βαπόρι στην Σύρο πάντως φτάνει αρκετά νωρίς σε σχέση με το πρόγραμμα. Γύρω στις 22:35 με 22:40 περνάει τα φανάρια.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Αφου ειδαμε το Superfast XII στη Κω στο πρωτο δρομολογιο στα Δωδεκανησα για το 2014, ας το δουμε δεμενο στο λιμανι της Ακαντιας στη Ροδο, οπου εκανε παρεα στο Ταλως
Petros P Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Η αναχώρηση του απο τον Πειραιά την προηγούμενη Παρασκευή
Blue Star Delos Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Το πλοίο για πρώτη φορά σήμερα προσέγγισε τα Κατάπολα. Edited July 4, 2015 by Blue Star Delos
Panagia Ekatontapiliani Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Ας δούμε το Superfast XII να αναχωρεί από τη Ρόδο στις 26/7/15, οπού στη συγκεκριμένη αναχώρηση πρέπει να αντιμετώπισε κάποια δυσκολία να πάρει την άγκυρα του. Είχε γυρίσει κατά 90 μοίρες από τη θέση της πρόσδεσης και το έβλεπα στην ίδια θέση για πάνω από 20 λεπτά . Ενω στη φωτογραφία φαίνεται ακόμα η αγκυρα του να ειναι λιγο πανω απο το νερο ενω εχει φτασει εξω απο την παραλια της Ελλης
Panagia Ekatontapiliani Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Χθες το Superfast XII ειχε ξεφορτωσει κανονικα στο ντοκ 3 το πρωι και το απογευμα φορτωσε διπλα απο τις δεξαμενες του Βασιλειαδη. Το απογευμα που περασα ειδα να υπηρχε ενα γερανος διπλα του οποτε θα υποθεσω οτι αλλαζε σωστικα ή να εκανε καμια εργασια στην αγκυρα του
Stratos Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Πριν λιγες μερες που το ταξιδεψα, μου εκανε εντυπωση ότι διαθετει "τουαλετα" για τα κατικιδια, κατι σαν μεγαλο ταψι με διαμετρο περιπου εναμισυ μετρο γεματο αμμο. Ετσι αποφευγουν τα "ναρκοπέδια" σε καποιο υπαιθριο ντεκ όπως γινεται συνηθως σε αλλα πλοια. Επισης μεγαλυτερη ποικιλια στο εστιατοριο από αλλα πλοια του Αιγαιου, και το poolbar προσφερει γυρο. Η εσωτερικη δικλινη καμπινα μου ειχε τα κρεβατια διπλα το ένα με το άλλο και όχι πανω-κατω σαν το BS2. Καλοταξιδο, γρηγορο και πολυτελες, είναι αναβαθμιση στο Αιγαιο μεν, αλλα εμενα μου θυμιζει τις μεγαλες στιγμες της προηγουμενης δεκαετιας στην Αδριατική..
oceanus Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Μεγαλη αποτυχια η δρομολογηση του πλοιου στο Αιγαιο για το καλοκαιρι που μας περασε. Εχασαν σημαντικα εσοδα μιας και το καλοκαιρι ταξιδευε στο φουλ στην γραμμη της Ανκωνας. Edited September 29, 2015 by oceanus
Petros P Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Πάντως όποτε είχα κατέβει για shipspotting λόγους πολυ πρωί στο λιμάνι ή το απόγευμα όταν εφευγε,γεμάτο το βλεπα απο φορτηγά πάντως...που αυτοί αφήνουν τα λεφτα...
oceanus Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Απο Πειραια γεματο στα γκαραζ για τα νησια του Αιγαιου λιγο δυσκολο... Απο οτι φαινεται το μετανιωσαν κατα πολυ...
proud_ionian Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 το πλοιο στην αδριατικη περισσευε (αφου γυρισε το champion) ενω στα 12νησα δεν μπηκε επιπλεον, αλλα αντικατεστησε το bs1 που πηγε χιο. ετοιμο μεριδιο πηρε οσα εχω ακουσει εγω πιο κοντα σε οσα λεει ο πετρος ειναι
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Απο Πειραια γεματο στα γκαραζ για τα νησια του Αιγαιου λιγο δυσκολο... Απο οτι φαινεται το μετανιωσαν κατα πολυ... Το μετάνιωσαν τόσο πολύ που όχι μόνο κατα την περίοδο των capital controls που υπήρχε νεκρή περίοδος παρέμεινε αλλά συνεχίζει μέχρι τώρα στα Δωδεκάνησα.....φαίνεται εκεί στην Άττικα θα έχουν λεφτά για πέταμα......
Nikos_Chania Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Λεφτά για πέταμα; Τα είπε ο proud. Έτοιμο μερίδιο πήρε, και με τα ωράρια αυτά μια χαρά πιάνει στην ώρα του. Δε νομίζω οτι το βαπόρι μπαίνει μέσα!
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Αγαπητέ Νίκο αν διαβάσεις με μεγαλύτερη προσοχή τα γραφόμενα μου θα δεις ότι συμφωνούμε απόλυτα.... Edited September 29, 2015 by proud_ionian quote
Nikos_Chania Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Με όση προσοχή κι αν τα διαβάσω, το "φαίνεται εκεί στην Άττικα θα έχουν λεφτά για πέταμα" δεν συμφωνεί με τα δικά μου γραφόμενα, εκτός κι αν φέρει ειρωνικό ύφος.
oceanus Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Προφανως και φερει ειρωνικο υφος... Εγραψα κατι διασταυρωμενο καλα. Το ματι του καθενος βλεπει και κρινει διαφορετικα.
Recommended Posts