Jump to content
Shipfriends

fourtounakis

eMembers
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

2,964 profile views
  1. Είτε μας αρέσει είτε όχι κάποια στιγμή και για τα αγαπημένα μας βαπόρια έρχεται το τέλος τους. Πληρωματα και βαπόρι υπηρέτησαν ένας θεός ξέρει με πόσες δυσκολίες τη πιο δύσκολη -κατ έμε- γραμμή του αιγαίου.
  2. Να ρωτήσω κάτι ; Δηλαδή οι μεταφορικές εταιρίες που συναλλάσσονται με καταστήματα των Αθηνών θα πρέπει μέχρι νεωτερας να μετακινούνται μέσω Νεαπολης ;;
  3. Κρίνοντας από τη μέχρι τώρα πορεία της εταιρίας με τα πρωτοσέλιδα που κάνει κομματάκι δύσκολο να προλάβει όχι τη φετινή , ούτε την επόμενη !
  4. Η μετονομασία έχει νόημα από πρόπερσι. Να πούμε βέβαια ότι και αυτό το «ντι λεβαντε» είναι υπερβολικό όπως και ο τοπικός τύπος αλλά θα βγω off topic.
  5. Η λωρίδα έπρεπε να μπει από πάνω και να τελειώνει πρυμα καμπυλωτά όπως στο διαγορα.
  6. Το βαπόρι κατά την άποψη μου είναι ακαλαίσθητο όμως αυτό μπορεί να διορθωθεί. Καλά ταξίδια να έχει!
  7. Ίσως να καταλαβε πως το γιγαντιαίο SAOS FERRIES είναι ναρκισσιστική παράνοια..
  8. Γενικά οι moderators θα πρέπει να επικαιροποιήσουν το τι γράφεται και τι δεν γράφεται. Είναι μεν φορουμ συζήτησης, όμως όσα γράφονται πρέπει να αποτελούν πραγματικά γεγονότα και όχι εικασίες και επιθυμίες. Το βαπόρι είναι τελειωμένο , είναι ξεκάθαρο αυτό.
×
×
  • Create New...