Jump to content
Shipfriends

Trellla

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trellla

  1. Καλημέρα, καλή ανάσταση. Δεν γνωρίζει κανείς κάτι για να μας διαφωτίσει;
  2. Καλημέρα καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Έχουμε κάποια πληροφορία αν έγινε ο διαγωνισμός ; Ακόμη αν γνωρίζουμε ποίοι έχουν καταθέσει φάκελο για την άγονη των δυτικών Κυκλάδων , και τις ενδοκυκλαδικες γραμμές ; Σας ευχαριστώ πολύ
  3. Αγαπητέ συνάδελφε, Τα συγκεκριμένα δρομολόγια είναι αρκετά αργά σε σχέση με τον προβλεπόμενο χρόνο ταξιδιού και αυτά που περιμένουν απο την επισκευή . Ενδεικτικά, για τη Σέριφο βλέπω διάρκεια 4 ώρες και 15 λεπτά, κάτι που θεωρώ υπερβολικό για τη διαδρομή. Επιπλέον, αναφέρεται ότι το πλοίο επιστρέφει στα δρομολόγια στις 19 Μαΐου, κάτι για το οποίο διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις ως προς το αν θα είναι πράγματι έτοιμο.
  4. Στην ομάδα του Παντελή φυσά, έχει ανέβει φωτογραφία με το πλοίο στην δεξαμενή , για 12 ημέρες όπως μας λέει. Λογικά θα γίνει καλή επισκευή στα βρεχαμενα του , και η πλαστικό ποίηση που ακούγεται . Έχει μήπως κανείς, εικόνα αν έκλεισε και το πρίμα κομμάτι του γκαράζ, προκειμένου να μεγαλώσει το ξενοδοχείο του όπως έλεγαν;
  5. Δεν αφήνω καμία αιχμή για τεχνικο πρόβλημα. Είναι κάτι που είναι γνωστό. Το πλοίο με 20 στροφές ακόμη πάει στα 18.5 knots, με αυτό το δρόμο και χωρίς την Κύθνο τα ωράρια θα είναι πολύ καλύτερα , και θα βγάζει τις ώρες του. Το πλοίο θα έχει αυτήν την ταχύτητα μόνο 3 μήνες το καλοκαίρι.
  6. Η μειώσει ταχύτητας , είναι λόγο οικονομίας, διότι κερδίζει περίπου μισό τόνο την ώρα το πλοίο, όταν το πηγαίνεις με 460 στροφές . Σκάρτα 17.5 knots, οι ώρες όμως δεν βγαίνουν και υπάρχουν καθυστερήσεις. Αυτό αναμένεται να συνεχίστει λογικά μέχρι τον Ιούνιο, όπου μετά τις 16 , θα το ανοίξουν λίγο παραπάνω, μέχρι τότε όμως ο κόσμος θα είναι περισσότερος και οι καθυστερήσεις μεγαλύτερες. Κρίμα είναι να μην μπορούν τα τηρήσουν τις ώρες που δηλώνουν, όταν την ίδια στιγμή το άλλο πλοίο της γραμμής πάει κοντά στα 20 knots, ενώ πληροφορίες για το σολομός, μιλάνε ότι μετά την πλαστικό ποίηση, μπορεί και να ξεπεράσει τα 20 ..!
  7. Το πλοίο δυστυχώς παρόλο τα ανεκτέλεστα που είχε το σαββατοκύριακο, συνεχίζει με μειωμένες ταχύτητες.
  8. Δυστυχώς αγαπητέ δεν είμαστε από αυτούς που βρίσκονται στο πλαϊ. Είμαι κάτοικος Σίφνου, από πατρίδα του πλοιοκτήτη , κατά τα άλλα ανθρώπου κ . Ευγενίδη , και γνωρίζω πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις. Η μόνη ελπίδα να σωθεί το πλοίο είναι η φετινή συνεργασία με την fast ferris, που θα του αφήσει πολύ μεγάλο μέρος των νησιών, πλην της άγονης γραμμής που υποχρεούται να εκτελεί. Σε διαφορετική περίπτωση, κάτι που πληγώνει όλους μας , το πλοίο θα πουληθεί έναν βρεθεί αγοραστής. Δυστυχώς με τα χιλιάδες ανεξέλεγκτα ταχύπλοα,σε πολλές γραμμές τα συμβατικά μεταφέρουν απλά τα φορτηγά της γραμμής, και αυτά εάν υπάρχουν..
  9. Είναι αλήθεια ότι κίνηση στη γραμμή για δύο βαπόρια αυτη την εποχή δεν υπάρχει. Δεν μπορείς όμως να πηγαίνεις το βαπόρι με τις τρεις μηχανές για οικονομία, ούτε και να βάζεις παραπλανιτικες ώρες. Ο ανταγωνιστής σου και συνάμα συνεργάτης σου όπως ακούγεται...πάει 19 μίλια, εσύ δεν μπορείς να βγάζεις το δρομολόγιο με 17 .. Πάντως το φετινό καλοκαίρι θα είναι θερμό πάλι, βέβαια ακούγεται έντονα περι συνεργασίας , μιας και η fast ferris το καλοκαίρι δεν θα πηγαίνει καθόλου Μήλο, και θα κάνει μόνο 4 δρομολόγια ακόμη και την φουλ σεζόν.
  10. Συγνώμη του έριξαν τόσα εκατομμύρια για να πάει για διάλυσή;
  11. Δυστυχώς με πολύ χαμηλές ταχύτητες παρόλο την επισκευή στο πλοίο..
  12. Τα δρομολόγια δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί όλα για το Ηράκλειο Κυκλάδες, γιατί άραγε κάνει αυτό το αυτοκαστροφικο η Attica;
  13. Κεραυνός εν αιθρία.. πιο άραγε θα μείνει δυτικές; και πιο θα τα βγάλει πέρα τώρα στην Ραφήνα...
  14. Ακούγεται ότι σύντομα θα βγει το πανόραμα για την δεύτερη ενδοκυκλαδικη εντός τον επομένων ημερών λέγεται.
  15. Να δούμε πότε... πρόσφατα ταξίδεψα και εγώ από Πειραιά για Σαντορίνη, και το είδα αγνώριστο. Πάντως για το Μύκονος από όσα ακούγονται, έχουν κάνει εντατικές εργασίες επισκευής του .. Και έχουν λύσει όσα προβλήματα είχε το πλοίο τόσα χρόνια τώρα. Το Χίος κρατιοταν σε πολύ κατάσταση μέχρι τώρα, είναι κρίμα να το αφήσουν να πάρει δρόμο..
  16. Έγινε αφαίρεση αξόνων για επιθεώρηση πενταετίας; Επίσης ακούστηκε ότι έγινε και βελτίωση στις προπέλες , προκειμένου το πλοίο να αυξήσει την ταχύτητα του .
  17. Δεν το βλέπω προσωπικά να δένει , γιατί σχετικά πρόσφατα είχε δέσει, ούτε νομίζω θα το αφήσουν οι κασιωτες να λείψει άλλο απ την γραμμή τους, και τα δρομολόγια να τα κάνει ο Πρεβέλης..
  18. Ασφαλείς Πληροφορίες που έρχονται μέσα από το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας, κάνουν λόγο για προσθήκη και του λιμένα της Κύθνου, στο Δρομολόγιο που εκτελεί η εταιρεία fast ferries. Φαίνεται ότι ο αγώνας τον Κύθνιων απέδωσε.
  19. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Karavi , ξέρει κανείς όμως τίποτα περισσότερο; Τι εργασίες θα γίνουν κτλ ; πολύ ησυχία βλέπω, και από ότι γνωρίζω το βαπόρι είναι να περάσει και πενταετία φέτος.
  20. Καλησπέρα σας , γνωρίζει κανείς τι εργασίες γίνονται η θα γίνουν στο πλοίο; Το πλοίο αν και εξαιρετικό στο ταξιδεμα του , έχει πολλούς χώρους που πρέπει να φτιαχτούν, ιδιαίτερα αυτό που παρατηρήθηκε το καλοκαίρι είναι η απουσία εξωτερικόν χορών, ενώ έχει μείνει και ο χώρος της disko χωρίς ανακαίνιση . Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη, αλλά δεν ακούγεται κάποιο νέο.. πολύ παράξενο.
  21. Καλοτάξιδο στα νέα του καθήκοντα. Παρατηρώ όμως μια μεγάλη καθυστέρηση στο πρώτο του ταξίδι, προφανώς πέραν της καθυστερήσεις στα λιμάνια, το πλοίο ταξιδεύει και με μικρότερη ταχύτητα από ότι έχει προγραμματίσει τα δρομολόγια. Το συγκεκριμένο βαπόρι έχει άνετα υπηρεσιακή τα 19 + μίλια, τώρα γιατί το πάνε τόσα αργά;
  22. Καλησπέρα σας , γνωρίζουμε μήπως, με τι ταχύτητα εκτελεί αυτό τον καιρό, το πλοίο τα δρομολόγια του;
  23. Πότε θα βγει για επισκευή, γνωρίζει κανείς;
  24. Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό, και ειδικότερα τα πλοία του Ηρακλείου, να επιλέγουν αυτή την διαδρομή όλο και πιο συχνά , και με ελάχιστο καιρό ακόμη.. Τι άλλαξε σε σχέση με το παρελθόν; Και πόσα μίλια παραπάνω είναι αυτη η αλάγη πορείας;
×
×
  • Create New...